SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sponsorların katkısıyla maneviyatın yanı sıra maddi olarak da önemli bir hal alan bu kupa, Şampiyonunu, hem manevi olarak hem de maddi olarak tatmin ediyor son yıllarda.

Beşiktaş, yeni statüyle oynanan Türkiye Kupasının gediklisi…

2005-06 Sezonundan bu yana son 6 kupanın 4’ü kazanarak durumu abartmış.

Alnının akıyla kazandığı son kupasını, mızıkçılık var denince, hamam parası olsun diyerek fırlatıp atmış.

Gelelim bu sezona.

Carvalhal’in ideal 11 ile çıktığı maç öncesi sahadan çok kulübedeydi gözüm.

Mehmet Akyüz, Burak, Alves, Ersan, Holosko ve kaleci Umut, Sidnei ile birlikte yine yedek bekleyen isimlerdendi.

Muhammed ve Atınç Genç Milli takımlarda olduklarından bu eziyete ortak olmadılar aslında.

Eziyet diyorum, çünkü bu maçta da oynamayacaksanız hangi maçta oynayacaksınız diye soruyorlar adamlara.

Bu sezon Gaziantep Belediye ile İstanbul’da oynanan maçta da rotasyon yapamayan hoca, Bolu deplasmanına da, yine sözde ideal 11 ile çıkmış.

Çünkü Galatasaray ve Trabzon da hazır elenmiş sakata gelmemek gerekirmiş.

Bu sezon G.Saray ve Trabzon’un oynadığı maç sayısının toplamı kadar maç yapan Karakartal’da, Carvalhal sürekli isyan etmiş. Fakat yine de aynı adamlarla oynamaktan vaz geçmemiş.

İki, 2.Lig takımıyla eşleşmiş İki genç oyuncuyu denememiş.

Hatta G.Antep BLD maçından iki gün önce genç Muhammed’e “Hazır ol seni oynatacağım” demiş, maç saati gelince “Bu maç çok kritik vaz caydım” diyerek küçücük çocuğu ağlatıvermiş.

Duyunca biz de ağladık. Muhammed’in oynayamadığına değil ama senin kritik maç anlayışına çok içerledik.

Bolu maçında da yine ideallerinden taviz vermedin.

Simao,Quresma,Fernandes, Egemen, Sivok kim varsa elinde Bolu’ya getirdin.

Mehmet’i, Burak’ı, Ersan’ı, ve yarısına dünyayı verdiğimiz Alves’i inat ettin sildin.

Hem yorgunluktan yakınıyorsun hem de sürekli yorgunlarla oynuyorsun.

Kaybetmekten korktukça daha çok kaybediyorsun.

Anlaşılan en çok sen yorgunsun.

Yürümekten aciz Simao’da ısrar edip, 36’lık Aurelio’dan medet umuyorsun.

Gençlerin ahını alıyorsun.

Kaybediyor ve kaybettiriyorsun.

Sana bir yazı yazmıştım hatırlıyor musun?

“Selam Sana Carlos Hoca”

Selam verdik borçlu mu çıktık.

Erdem ULUS
www.kartalbakisi.com

--- Mesaj Güncellendi ---

Fikret Orman'ın Samet Aybaba ile anlaştığı konuşuluyor.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Oyle birsey yok, sadece renkli medya. Her zaman sulari karistirmayi severler. :(

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bebe, A2 ile ilk maçına çıkmış

A2 Ligi'nde lider Beşiktaş'ın Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Galatasaray ile oynadığı maçta ilk 11'de sahaya çıkan Portekizli genç futbolcu 35 dakika görev yaptı. Tam olarak hazır olmadığı gözlenen Bebe'nin en az 5-6 karşılaşmada daha oynaması gerektiği ve Play-off'un son 2-3 maçında hazır olabileceği öğrenildi. (lig tv-video)

1200X900_9863390.jpg

1200X900_1319158976.jpg

1200X900_1615155306.jpg

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hem yorgunluktan yakınıyorsun hem de sürekli yorgunlarla oynuyorsun.
sevdim bu cümleyi.

Carvalhal e destek veririm ama aynı oyuncularla çıktığı için soğuyorum kendisinden.

Kulübede o kadar genç var sen hala yorgunları oynatıyorsun. Sonra da haftada üç gün maç yaptık diyorsun.

Oyuncularıma laf söyletmem diyorsu ama kendin hakaret ediyorsun. Haftada 3 gün maç yapıyorsan yedekleri oynatırsın Yorgunluk çekmezsin. Ama sen kulübedeki adamlara güvenmiyorsun ve kendinle çelişiyorsun.

Al buradan yak

--- Mesaj Güncellendi ---

O kadar diyoruz. Şu Mehmet Akyüzü oynat. Abartmıyorum. O adam formayı alırsa diğerleri sadece izler. Çünkü çok yetenekli.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Slaven Bilic iddiası var şimdi de.

Hakan Gündoğar
samet aybaba, ziya dogan ve mehmet ozdilek. Bu saydigim isimler besiktas icin cok onemli degerler. Ama bu benim duyumum. Bilic hoca olacak

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Morinho'yu getirse ne yazar? Takımı küçülteceğim dedikten sonra hedef Şampiyonluk olacak değil ya? en büyük hedef 3.lük olur. 3 olan hocayı bu taraftar sene sonunda göndertir.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Önümüzdeki sezon geçen sezonun Galatasaray'ı gibi olacağız. İnsan içine çıkmaya halimiz kalmayacak :(

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Levent Erdoğan ı göremedim ben :D ALLAH ALLAH! Ne yaptı sarhoş falan mı oldu? Yoksa listede yok muydu?

Bir de en sağdaki ismet berkan değil mi?

Düzenleme: tamam tamam listeye baktım. Varmış ne yazık ki :@ İsmet Berkanmış en sağdaki de... Ne işi var yönetimde diye sormadan edemiyorum. Bakıp göreceğiz.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Levent Erdoğan ı göremedim ben :D ALLAH ALLAH! Ne yaptı sarhoş falan mı oldu? Yoksa listede yok muydu?

Düzenleme: tamam tamam listeye baktım. Varmış ne yazık ki :@ İsmet Berkanmış en sağdaki de... Ne işi var yönetimde diye sormadan edemiyorum. Bakıp göreceğiz.
Evet Ismet Birkan, yeni basin sozcumuz de olacak sanirim.

LE dernekcilerle sarhos olmaya gitmis :(

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162

Abiler gibi olmuşlar zuhahaha :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Abiler gibi olmuşlar zuhahaha :D

Yönetimdeki adamlar çok pasifmiş gibi geldi. Sırf reklam için bu yönetime girdilerse biz yine diplerde oluruz. :S

Kahin gibi olmak istemiyorum, erken konuşmakta doğru değil ama ben yine de bir umut göremiyorum :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Quaresma ve Almeida bugünkü maçta yokmuş, Bebe ise kadroya alınmış.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, KB TV canlı yayınında Erdem Ulus'un sorularını yanıtladı. Karadeniz, İnönü Stadı'nın durumu, Başkanlık adaylığındaki süreci ve Beşiktaş'ın yıldızlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Karadeniz'in Stad konusundaki açıklamaları;

[video=youtube;CYF_sa1tMrQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CYF_sa1tMrQ#![/video]
'DÜNYALARI VERSELER İNÖNÜ'DEN ÇIKMAYIZ'

"Sayın Bakanın açıklamalarını okudum, kendisi Beşiktaş'a daha uygun bir yer verelim Stadı oraya yapalım diyor. Bunun mümkünatı yoktur. Dolmabahçe Beşiktaş'ın mabedidir ve oradan asla çıkmamız mümkün değildir. Ben bunun için Divan Başkanı olarak sonuna kadar direneceğim.

Sayın Demirören Mali Kurulda Stad için gerekli izinlerin alındığını söylemişti. Gerekli izinlerler alındıysa Sayın Bakan'ın açıklamaları ne anlama geliyor? Bu konu yıllardır Beşiktaş gündemini oyalıyor, artık bir nihayi karara varılmalı. Bir kez daha söylemek isterim. Dolmabahçe'yi asla terk etmeyiz. Devletimize karşı gelmek gibi bir durum olamaz fakat biz sadece Dolmabahçe'ye yakışır bir stad istiyoruz, bize 50 Bin olmaz, 40 Bin olsun desinler, Otel olmaz, şu olsun desinler bizde ona göre mevcut projeyi düzenleyelim ama bize buradan çıkın size şunu verelim borcunuzu biz ödeyelim, üzerinede bir o kadar para verelim deseler İnönü'den çıkmayacağız. Ben Divan Başkanı olarak bu yönde ki görüşümü sonuna kadar bu yönde kullanacağım"

'SEBA'YA KIRGINIM'

"Seçim sürecinde yaşananlar beni yıprattı. Ben Divan Başkanı olarak Beşiktaş'ın çok önemli bir mertebesindeyim. Benim bundan sonra koltuk sevdasına düşmem söz konusu olamaz fakat seçim sürecinde yaşananlar bu durumu başka noktalara taşıdı. Sayın Onursal Başkanımız yazılı bir açıklamayla Başkan adayı olmam yönünde bir telkinde bulundu. Biz de bunu emir kabul edip göreve soyunduk. Ben ertesi gün sayın Seba'yı evinde ziyaret edip teşekkür ettim. Bana bir gün önce söylediğinden başka bir şey söylemedi. Hatta oluşturacağım yönetim kuruluna isim verip vermeyeceğini sordum. İsim vermedi ama iki kişi için tavsiyede bulundu, bende sınırlı sürede listemi hazırlayıp verdim. Daha sonra sayın onursal Başkanımız bir yazılı açıklama daha yaparak tüm adaylara aynı mesafede olduğunu ve söylemlerinin yanlış anlaşıldığını belirten bir açıklama daha yaptı. Ben zaten Seba'nın söylemi üzerine böyle bir yola girdim, kendisi durumun farklı olduğunu ve kimseye destek vermediğini belirtince benim üzerime düşende çekilmek oldu. Sayın seba keşke kendisini ziyarete gittiğimde bana durumu söyleseydi bu işe hiç soyunmazdım. Sayın Seba'ya kızmak haddime değil ama bu süreçte sanki bir fırsatçı gibi algılanmaktan ötürü kırgınım"

'HEPSİNİ YOLLARDIM'

"Beşiktaş'da yıldız statüsünde olan futbolcular maalesef burda gördükleri muamelenin aldıklarının hakkını vermiyor. Quaresma hakkında daha önce söylediğim sözlerden ötürü çok eleştrildim. Futbolcu oynamıyor, oynadığında kendine oynuyor. Derbilerde gerekli katkıyı sağlamıyorlar, Bolu maçını bile alamıyor Beşiktaş'ı zirvenin çok uzağında bırakıyorlar. Yıldız dediğimiz isimler tüm kulvarlarda bir sezonda en az bir 10 maçı tek başına almalı ama Beşiktaş'ta bunu yapabilen oyuncu yok. Bizde buna rağmen sürekli onları alkışladığımızda doğru yolda olduklarını düşünüp aynı oranda şahsi hareketlerine devam ediyorlar. Kırmızı kart gören bir futbolcunun alkışlandığı başka ülke yok. Tabiki de futbolcumuza sahip çıkalım destek verip alkışlayalım ama bunu doğru zamanda doğru şekilde yapalım. Formasını terletmeyen yıldız benim için bitmiştir bu forma için gerekeni yapmıyorsan yıldız olsan ne, olmasan ne. Bu mantıkta olacaklarsa ben olsam bu oyunculara takımda asla yer vermem. Koşan mücadele eden, aldığı desteğin hakkını veren futbolculara ihtiyaç var."

Kartalbakisi.com

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş - Samsunspor ( 5 Kırmızı Kart Çıkan Maçın Hikâyesi 25 Ocak 2004 )
[video=vimeo;35800558]http://vimeo.com/35800558[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i:

Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, Ekrem, Necip, Fernandes, Veli, Burak Kaplan, Quaresma, Almeida.

Not:Ernst'in yerine kadroya genç oyuncu Muhammed Demirci dahil edildi. Simao ise cezalı olduğundan bu maçta yok.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Orman'dan Fiyapı İnönü Stadı açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fiyapı İnönü Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte Orman'ın stat hakkındaki sözleri...

BJK12_MYIBN.jpg

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fiyapı İnönü Stadı'nı hukukun emrettiği kurallara uygun olarak yenilemek üzere en kısa zamanda girişimlere başlayacaklarını söyledi.

Fikret Orman, Fiyapı İnönü Stadı'nın yenilenmesi ile ilgili siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Beşiktaş taraftarı, son derece haklı olarak, Fiyapı İnönü Stadı'yla ilgili tartışmaları çok yakından takip ediyor. Öncelikle şunu ifade etmek durumundayım; Fiyapı İnönü Stadı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'yle, Beşiktaş'ın tarihiyle ve Beşiktaş'ın taraftarıyla bütünleşmiş bir stattır. Dünyanın her yerinde, her büyük şehrinde olduğu gibi, İstanbul'da da şehrin merkezinde, tarihi dokunun içinde, tarihle ve çevreyle uyumlu bir stat inşa etmek mümkündür. Biz, İnönü Stadı'nın, olduğu yerde yenilenmesi, yeni bir çehreyle, modern, ama tarihle ve çevreyle uyumlu bir mimariyle yenilenmesi konusunda kararlıyız'' ifadelerini kullandı.

''BAŞBAKANIMIZIN HER ZAMAN DESTEĞİNİ GÖRDÜK''

''Sayın Başbakanımızın spora, özellikle de futbola verdiği önem ve değeri çok iyi biliyoruz'' diyen Orman, ''Türkiye genelinde ve İstanbul'da yeni spor alanlarının inşasını her zaman destekleyen, yeni statların inşasını bizzat yakından takip eden Başbakanımızın, İnönü Stadı'nın yenilenmesinde de bizi destekleyeceğine, teşvik edeceğine inanıyorum. Nitekim geçen haftalarda Başbakanımız Sayın Erdoğan'ın, projeyi onaylayarak gerekli izinlerin kanunlar ve yönetmelikler çerçevesi içinde çıkarılması talimatı verdiğine yönelik haberler basında yer almıştı.
Stadımızı yenileme çalışmalarında Sayın Başbakanımız'ın her zaman desteğini gördük; bundan sonra da göreceğimize eminim. Biz basına yansıyan farklı değerlendirmeleri değil, Başbakanımızın tutumunu asıl kabul ediyoruz.'' dedi.

''TÜRKİYE BİR HUKUK DEVLETİDİR''

Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu kaydeden Orman, ''Beşiktaş da hukuka saygılıdır. Hukuka tam anlamıyla uymak, hukukun gereklerini yerine getirmek, bizim son derece hassas olduğumuz bir konudur. Stadımız bir sanatsal spor yapısı olduğu kadar, spor kültürü ve ahlaki anlamında da Beşiktaş'ın vazgeçemeyeceği tarihsel bir mirastır. Bize düşen, bizden önceki kuşaklardan devraldığımız bu hazineyi gelecek kuşaklara, modern ve spora hizmet eden işlevini pekiştirerek devretmektir. Stadımızı hukukun emrettiği kurallara uygun olarak yenilemek üzere en kısa zamanda gerekli girişimlerimize başlayacağız.'' diye konuştu.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/61952/ormandan-fiyapi-inonu-stadi-aciklamasi

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
carvalhal3-1024x840.jpg

[video=youtube;T2AOXuTqYM0]http://www.youtube.com/watch?v=T2AOXuTqYM0[/video]

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Nisan sayısında taraftarlarımıza seslendi:
Sevgili Beşiktaşlılar,

Sizler de çok iyi biliyorsunuz; Beşiktaşımız, oldukça zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte kulübümüzü yalnız bırakmayı doğru bulmadığımız için ben ve arkadaşlarım, Beşiktaşımız’ın yönetimine talip olduk. Ve bizler için ne mutluluk ve gurur vericidir ki; genel kurulumuz teveccüh göstererek, tercihini bizden yana kullandı.

Beşiktaş aşkıyla büyümüş ve her zaman Beşiktaşlı kimliğini ilk planda tutmuş birisi olarak, beni Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı’na layık gören sizlere teşekkürlerimi ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Genel kurul üyelerimizin oylarının ezici üstünlüğüyle seçildiğim, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlık makamına layık olacağıma, doğruluk ve dürüstlüğümden asla taviz vermeyeceğime söz veriyorum.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Amacım, sizlere karamsar bir tablo çizmek değil. Ancak gerçekler ortada, yaşanan sıkıntılar hepinizin malumu... Önümüzde sancılı ve zor günler var. Amacımız, bu günlerden süratle kurtulmak... Tecrübeli yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber, gerekli tüm adımları atacağımıza ve şeffaf bir yönetim sergileyeceğimize, şüpheniz olmasın.

Beşiktaşımız’ı layık olduğu noktaya, yine Beşiktaşımız’ın geleneklerine sahip çıkarak ve değerlerini ön planda tutarak taşıyacağız. Cesaretimizi artıran genel kurul üyelerimiz, camiamız ve taraftarlarımız, unutmamalıdır ki; devam edeceğine inandığım destek ve yardımlarınız, yol almamız için en önemli itici güç olacaktır.

Güneşli günler, uzak değil... Bizi buluşturan ortak aşkımız Beşiktaş için tek vücut olacağımıza, kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş’ı yaratmak için bizlerden desteklerinizi hiçbir zaman esirgemeyeceğinize yürekten inanıyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
1200X900_599166446.jpg

1200X900_114808096.jpg

1200X900_1332865598.jpg

Tayfur Havutçu da tekrar antrenmanda.
1200X900_317807052.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Karabük maçını alırız kesin :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Kulübü'nden açıklama!
besiktas_kulubunden_aciklama_1334149405.jpg

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu açıklama yayımladı.

Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu'ndan açıklama:

Bugünkü (11 Nisan 2012) Vatan gazetesinin spor sayfalarında, sadece Beşiktaşlıları değil kendisine insan diyen herkesi yaralayan bir üslupla bir haber yayınlandı.

Futbol porfesyonel bir oyundur; sözleşmeli futbolcuları da Beşiktaş'ın kölesi değil sözleşmeli futbolcusudur. Beşiktaş, her biri saygın bireyler ve iyi ahlaklı sporcular olan futbolcularının 'sahibi' değil, sadece işverenidir. 'Sahibinden satılık' gibi ifadeler, son derece çirkin, geri bir anlayışı yansıtan ifadelerdir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak bu ifadeleri kınıyoruz.

Beşiktaş futbol takımı, olanca gücüyle bu hafta sonu başlayacak olan altı maçlık 'Süper Final'e hazırlanırken, olmayan senaryolar ve teklifler üzerinden ve olmayan rakamlar telaffuz edilerek çıkarılan transfer söylentileri, sadece futbolcularımızın ve yönetimimizin değil taraftarımızın da moralini ve konsantrasyonunu bozmaya yönelik olarak değerlendirilmektedir.

Büyük Beşiktaş taraftarı, daha önce defalarca tekrar edilmiş bu acemi yıpratma senaryosuna kanmayacak kadar uyanıktır. Taraftarımızdan her zaman olduğu gibi takımının arkasında durmasını, takımını bu senaryoları da boşa çıkaracak şekilde desteklemesini canı gönülden istiyoruz.

Saygılarımızla

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu

Haber Kaynağı: Bjk.com.tr

İlgili haber:

Portekiz Çetesi sahibinden satılık

Beşiktaş sezon sonunda kadrosundaki tüm Portekizliler ile yollarını ayırma niyetinde...

110420120044026317101_2.jpg

ERDAL CÖMERT / VATAN

Havutçu’nun teklif geldiğini doğruladığı Fernandes için 17 milyon Euro isteniyor. Quaresma, Almeida, Simao ve Alves de listede. Bu beş isim de satılırsa yönetim yaklaşık 14 milyon Euro’luk ödemeden kurtulacak.

BEŞİKTAŞ’TA ‘Portekiz akımı’nın tüm izleri bu sezon sonu büyük olasılıkla silinecek... Göreve gelirken kemerlerin sıkılacağını açıklayan ve yüksek maliyetli oyuncuların çokluğundan dem vuran Fikret Orman başkanlığındaki yeni yönetim, katkıları tartışılan tüm Portekizli oyuncuları satış listesine koydu.

-YÖNETİMİN oyuncuların satışından büyük gelir beklediği isim de bu sezon takımın en iyi oyuncusu olarak öne çıkan Fernandes... 38 maçta 7 gol atıp, 15 de asist yapan Fernandes, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Geçen sezon 6 aylığına 985 bin 845 Euro’ya kiralanan, kendisine de 100 bin Euro verilen Fernandes’in bonservisi sezon başında Valencia’dan 2 milyon Euro’ya alınmıştı. 26 yaşındaki oyuncuya teklifler olduğunu önceki gün Havutçu da doğrularken, yönetimin 2 yıl daha kontratı olan oyuncu için belirlediği bonservis bedeli 17 milyon Euro...

-PORTEKİZLİLER içinde en çok tartışılan isim olan Q7 beklentilerin çok altında kalan Simao ve bu sezon 10 golle takımın ligdeki en golcü oyuncusu olmasına karşın eleştirilen Almeida da yine satış listesinde. Ancak Werder Bremen’den fon aracığılıyla alınan Almeida’nın satılması durumunda anlaşma gereği gelirin %55’i siyah-beyazlı kulübe kalacak.

KİRALIKLAR GİDİYOR

-ÖTE yandan yönetim sezon başında %50’si 3.1 milyon Euro’ya A.Madrid’den alınan Alves’le de yollarını ayırmak istiyor. Tüm oyuncular satılırsa siyah-beyazlılar 13 milyon 950 bin Euro’luk ödemeden kurtulacak. Kiralık olarak gelen Bebe’nin yanı sıra Brezilyalılar Edu ve Sidnei için de bir transfer girişiminde bulunulmayacak.

Quaresma: ‘Ayrılmayı düşünmüyorum’

BEŞİKTAŞ’IN sihirbazı Quaresma dün sabah BeyazTV’de yayınlanan ‘Ece’yle Tatılı Şeker’ programına katılırken siyah-beyazlı kulüpten kesinlikle ayrılmayı düşünmediğini açıkladı ve şöyle devam etti: “Bu camia ve bu taraftara daha çok vereceklerim var. Ben bu kulübü gerçekten çok seviyor ve saygı duyuyorum. Bu renkler için sonuna kadar savaşmak istiyorum.”