- Reaksiyon puanı
- 1,117

Hakem kararlarının çok fazla tartışıldığı Beşiktaş-Karabükspor maçının perde arkası görüntüleri...
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.
Biz camia olarak birlikte hareket edersek aşamayacağımız sorun olmaz. Burdan birlik ve beraberlikle çıkcağız çünkü biz Beşiktaş'ız. Futbol kamaoyu bizleri kıskanıp altımızda eziliyorlar. Beşiktaş'a yapılan yazar gazete saldırılarını yeneceğiz. Şuan oynanan pis oyunlar devam etmezse 14 hafta sonunda ne olur bilmem.
Sayın Özgener'e soracağım soru kasti bir düdükle Beşiktaş'ın hakkının nasıl yendiğini sormak istiyorum. Türk futbolunda demokrasi yoksa kuralları nasıl uygularsınız. Eğer yoksa siz faşist ve diktatörsünüz. Ayrıca demokratik bir ülkede demokrasi yok diyemezsiniz. Sayın Sarvan ben dahil 30.000 kişiye hakaret etti ama ceza verilmedi. Soyunma odası basanların cezalarını neden vermiyorsunuz. Kulüp Başkanı oda bastı, hekemler dürüst değil dedi, çıkıp konuşmadınız. Beşiktaş'tan iki arkadaşımız çıkıp bunun yanlış olduğunu söyledi, eğer yöntem buysa alasını yaparız dedi ye ceza verdiniz. Unutmayın ki sizler ve bizler geçici Beşiktaş kalıcı, sakın ders vermeye kalkmayın Beşiktaş camiasına ders veremez ancak ders alırsınız.
Mustafa Denizli, eski öğrencisi İbrahim Üzülmez'in başına gelenleri yorumlarken, duygusal anlar yaşadı. Sözleşmenin feshedilmesinin çok ağır bir karar olduğunu belirten Denizli, "Bu kadar kolay kalem kırılmaz, öyle olursa dünyada kalem kalmaz" dedi. Pazartesi Gecesi Futbolu'na telefonla bağlanan İbrahim Üzülmez de, Denizli'yi çok sevdiğini söyledi ve böyle bir olayla gündeme geldiği için eski teknik direktöründen özür diledi.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.
Ligin bitmesine ne kaldı ki.... Schuster şimdi gitse ne olacak. Gelen teknik heyet de harcanır. Paralar da havaya uçar, gider.
19.03
:clap: Dünya Beşiktaşlılar Günümüz Kutlu Olsun :clap:
Beşiktaşın maçı yarınmış. Şöyle 3. dakikada bir gol atarsa tam süper olur![]()
Tam da içimden bu geçiyordu.
Ayrıca önceki sayfada paylaştım, 19 Mart doğumlu varsa Beşiktaş Kulübünün misafiri olarak maçı seyredebilecek.):
Yaşadığımı, nefes aldığımı hissetmeye başladım. Sanki yeni ve güzel bir hayata başlamış gibiyim. Fanatik miyim ne![]()
Yaşadığımı, nefes aldığımı hissetmeye başladım. Sanki yeni ve güzel bir hayata başlamış gibiyim. Fanatik miyim ne![]()