SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
ligtvkarab.jpg

Hakem kararlarının çok fazla tartışıldığı Beşiktaş-Karabükspor maçının perde arkası görüntüleri...

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.

legolas356

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TFF'ye Soruyoruz!

Kurallar Sadece Beşiktaş J.K. İçin Mi Oluşturuldu?

SORU: TÜRK FUTBOLUNDA NE GELİŞMELER YAŞANIYOR ?

CEVAP: !!!

***Beşiktaş'ın yöneticileri, Karabükspor maçı sonrası, sezon başından beri yaşanan (hâlbuki tarihin tüm dönemlerinde yaşanmış olduğunu bildiğimiz), "hakem vakaları", diğer adıyla "hak yeme vakaları" konusunda açıklama yapıyor. Ardından 1 gün içinde Türk Futbolu'nda öyle bir kazan kaynatılıyor ki, TFF "kronik günü kurtarma" (bildiğin eyyam) açıklamasının duyurusunu yapıyor! Elmayla Armudu Birbirine Karıştırıyor. Yaklaşımlar eşit, etkilenişimler sıfır noktasında olmalı. Mağdur taraf örneği, sizin hatanızı mazur göstermez. İyice berbat ettiniz!

Bir gün içinde neler patlamıyor ki?

**Kulüpler birliği başkanlığı yapmakta olan kulüp başkanının yardımcısı “Ateşe körükle gitmenin manası yok. Bizim başkanımızın da konuşması halinde, tansiyon hepten yükselir" diyor...

**Simao'nun babasının vefatini bile, "Kamil Abitoğlunun kararını tartışmakta olan Beşiktaş camiasının umurunda olmadı" diye haber yapan kalemşörler patlıyor, hem de tüm Beşiktaş camiası her platformda başsağlığı dileklerini iletirken bunu yapıyor... Bizim Beşiktaş'a kene olmuş yazarlarımız da "arkadaş bu nasıl bir körlük" diye iki satır yazmıyor... Bir nevi Simao üstünden Beşiktaş'a, hakem yorumları için tokat atılmasına, adilik yapılmasına sessiz kalıyor...

**Karabük maçı sonrası Beşiktaş'ın haklı serzenişine organize tepkiler geliyor 1 gün içinde. Uzun yıllardır piyasada adı unutulmaya yüz tutmuş insanların ağzından, otorite kategorisinde sayfa sayfa gazetelere beyanat verdiriliyor, iş Schuster'e kin kusmaya döndürülüyor.

**Kamil Abitoğlu yaylaya kaçıyor... Kendini dış dünyadan soyutluyor... Karşılaşma sonrasında gelen tepkilerden uzaklaşmak isteyen Abitoğlu bir yayla evinde inzivaya çekiliyor... Kimseyle konuşmak istemiyor...
**MHK Başkanı, "ayıplı düdüğü", Türkiye-Belarus A2 milli takımları arasındaki maçta görevlendirerek bir skandala imza atıyor.. Şaşırtıcı bir açıklamayla kendini savunuyor. "Abitoğlu'nu morali bozuk olduğu için değiştirdiklerini" ifade ediyor. Telafisi de, bitmek-tükenmek bilmeyen hakem şansızlığı teranesi. En yakın örnek Rıdvan Şimşek’te kullanılmıştı. Hakem şansızlığı teranesi… MHK’nın Kuşaktan kuşağa aktarılan genetik bozukluğun hezeyanıdır.

"Dünyaya küsen ilk hakem midir peki Abitoğlu ? Beşiktaş'ı katleden ilk düdük müdür?" diye kimse sormuyor... Kimse yazmıyor...

Mevsimsel Deklarasyon
Tff Başkanı Olarak... Çevir Kazı Yanmasın!...

***METİN TOKAT: Bundan yıllar önce, Beşiktaş-Van deplasmanında, Galatasaray'la şampiyonluk için çekişirken, ve maç 0-0 devam ederken, Sergen'in frikiğinde verdiği kararla dünyaya küsmedi mi? Sergen topa vuruyor, Van barajından sıçrayan Aykut, topa kimsenin görmemesine imkan olmayacak bir açıklıkta, bir voleybolcu gibi smaç çakıyor, herkes görüyor ama Tokat göremiyordu. Sonra kalemşörlerce, "Soğuk, karlı bir hava... Hakem göremeyebilir.." deniliyordu. Ama sonra yayıncı kuruluşun kale arkası görüntülerinden de yansıdığı üzere, Metin Tokat'ın pozisyonu bariz bir şekilde gördüğü ortaya çıkıyor, ertesi hafta televole'de o sıralar gündemde olan altı nokta körler derneği tanıtım filminin seslendirmesi eşliğinde "onu, oyunlarımıza almadık, onu hep görmezden geldik" şeklinde bayağı bir dalga geçiliyordu. Hakem Şansızlığı…

***ALİ AYDIN: Bir tartışmalı, hem de ne tartışmalı bir Ç.Rizespor maçı ile ligin kaderine etki etmedi mi? Sonra bu maçtaki berbat yönetimi sonrası, Galatasaray-Beşiktaş maçına verilmedi mi MHK tarafından? O maçta da skandala imza atıp iki tartışmalı penaltı kararı vermedi mi? Bu vaka sonrası hayata küsüp, düdüğünü asmadı mı? Hakem Şansızlığı…

***CEM PAPİLA: Fenerin ertelenen Rize maçına atanarak kariyerine başlayan hakem değil miydi kendisi? Beşiktaş'ın Samsun faciasında zirve yapmadı mı? Herkes pohpohlarken, MHK, Federasyon, ve Anadolucuk oynayanlar tarafından ilah ilan edilmedi mi? Kısa süre sonra başta Trabzon olmak üzere herkesin canını yakmaya başlayarak, 2 sezon üstüste Fenerbahçeye şampiyonluk yolunu açmadı mı? Haluk Ulusoy ve Levent Bıçakcı federasyonlarının etkin ismi ve Fenerbahçe kongre üyesi ayrıca Fenerbahçe kulübünün resmi avukatlığını yapmış Şekip Mosturoğlu'nun hukuk fakültesinden sınıf arkadaşı olan Cem Papila, küsmedi mi hayata en nihayetinde? Ortalığı harman yeri ettikten sonra sadece bir telefon ve istifa dilekçesi ile görevi bırakmamış mıydı? Hakem Şansızlığı…

***İSMET ARZUMAN: Kasım 2007'de Kadıköy'de Fenerbahçe ile oynadığımız maça yazmamışmıdır adını?... Bu tarihe kadar Beşiktaş Kadıköy'de bir seri tutturmuşken, yani bir rekora imza atmışken, Saraçoğlu'nda Trabzonspor'un 10, Galatasaray'ın 8 senedir 3 puanı bir arada göremediği o günlerde, Beşiktaş'ın 6 senedir zaman zaman 3, zaman zaman 1 puan aldığı ve hiç maç kaybetmediği aşikarken, asmadımı düdüğünü Arzuman? O zaman da Beşiktaş yönetimi resmi sitesinden açıklama yapmamış mıydı? Daha önemlisi, Fener yönetimi bizimkilerden önce İsmet Arzuman ile ilgili açıklama yapmamış mıydı? Resmen yönlendirmişlerdi vakayı. Fırat Aydınus çıkacak açıklanmasına rağmen Arzuman'a dönmüştü MHK. Ve olan yine olmuştu... Son dakikada golü iptal edene kadar da, bir sürü "kasap havası" pozisyonunu es geçerken, yere düşürülmüş ve 1,5 dakikadır yatmakta olan Cisse'ye sarı vermişti misal o maçta... Akşamına da televizyona çıkıp "ben körüm" dedi resmen... Kendisine gösterilen tüm pozisyonları "görmedim" diyerek cevapladı ve bir seneye kalmadan astı düdüğünü... Hakem Şansızlığı…

Daha geçen hafta televizyon ekranlarında Ahmet Çakar kendi ağzıyla itiraf etmedi mi yıllar önceki pişmanlığını? Peki ya Aydınus? O da gün gelecek Ahmet Çakar gibi itiraf etmeyecek mi? Hepsi bu haksızlıklar sonrası asmadı mı düdüklerini? Kısa kes Aydın havası olsun…

Şimdi Beşiktaş yönetimi olan biten konusunda dikkat çekti diye, birilerine yapamadıkları "delikanlılığı" basın açıklaması ile bize yapmaya kalkanlar bilmiyorlar mı bu tarihi? Tarih boyunca göz göre göre aylarca men cezası verdikleri yöneticiler ortadayken, bazılarına 21 günlük civciv muamelesi yapanlar, bilmiyor mu bu gerçekleri?

Bir rakip asbaşkan açıklama yapar yapmaz 4 koldan Beşiktaş'a cephe açan basın, Guti ile Bilica vakalarındaki taraflı yaklaşımları ile neye hizmet ettiklerini bilmiyorlar mıydı? Her hafta hakemleri iten kakan, hem de bunu saha içinde yapan "sözde futbolcular" dokunulmaz-eleştirilmez-cezalandırılmazken, bu ligde sadece ilk devrede tam 23 (yazıyla yirmi üç) futbolcusu kasap müdahaleler ile sakatlandığı için serzenişte bulunan Beşiktaş taraftar ve yönetimine cezalandırma planları yapanlar, bu yaşanmışlıkları görmüyorlar mı? Galatasaray-Eskişehir maçında atılan cisimle ölümden dönen çocuğu da mı bilmiyorlar? Hani bizim sahamız için "ölüm stadı" başlıkları atanlar...

HERKES HERŞEYİ BİLİYOR.
AŞİKÂRIN BEYANI, ASLINI GİZLERMİŞ!
ÖYLEYSE NEYİ-KİME AÇIKLIYORSUNUZ!

"ATEŞİN İÇİNE BENZİNİ DÖKEN" AÇIKLAMALAR

Bir Asbaşkan arasa da bir tiyatro süreci de Türkiye Kupası için başlatılsa...

Malum Kupa Şampiyonluğu için bir sıkıntı içindeler kaç zamandır...

Zaman dilimine göre 29 koca yıl!...

E nasıl olsa bu işler böyle hallediliyor görüldüğü gibi...

Aba altından, kupa tehdidi ha, ne ala federasyon...

TFF Olarak Önce "itidal çağrısı" Yapın

Arkasından verin külhanbeyi ayarı... Bu Mudur?

Ama unutmasın bu "SAHTE ALEM"

KÖRLER GÖRMESE DE YILDIZLAR HEP VARDIR.
SİZ DİSİPLİN KURULLARINA SEVKEDİN,
BİZ İSE HALKIN VİCDANINA...

HANGİSİ KAYDA DEĞER?

G Ö R E C E Ğ İ Z Ç O C U K L A R !...

www.forzabesiktas.com

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bugünkü basın toplantısında tamamen tüm konuşması serdal adalı'ya yönelikti

sormazlarmı şimdi sana bazıları hakem odası basarken nerdeydin diye?

arada çok fark derseniz evet arada çok fark var biri sözle dile getirme diğeri işlev hangisi daha önemli ?

nefret ediyoruz senden! sizden!

EmremYunus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Efendim, tarihte bir yalancı bir de yamayıcısı yaşamış. Yalancı, yamayıcısını yanından hiç ayırmazmış. Çünkü söylediği yalanlar bazen itirazlarla karşılanırmış. İşte o zaman yamayıcıya iş düşer, yalancının gözünü kırpmadan söylediği yalanlarını anında yamar, inanılır hale getirirmiş.
Bir gün mecliste başköşeye oturan yalancı yine başlamış yalanlarını sıralamaya:
- Ben demiş, buraya gelirken gökten köpek sesleri geldiğini işittim. Kulakları patlatırcasına köpek havlaması geliyordu gökyüzünden..
İtiraz etmişler olmaz böyle şey demişler, gökten köpek sesi gelmez!
Hazır bekleyen yamayıcı hemen devreye girip yamasını yapmış:
-Arkadaşlar demiş, ben de işittim gökten gelen köpek seslerini. Kartalın biri yerden kaptığı köpek yavrusunu havaya kaldırmış götürürken havlayan köpeğin sesiydi!..
İtirazcılar olabilir diyerek susmuşlar.
Cesareti artan yalancı, yeni iddiasını da şöyle atmış ortaya:
-Köpek sesinde ne var ki, demiş. Ben gökten yumurta yağdığını bile gördüm. Bembeyaz yumurtalar yolda sağıma soluma birer ikişer dökülüyordu. Basmamak için atlayarak geldim buraya.
-Aaaaaa, demişler, bu kadarı da olmaz! Gökten yumurta yağmaz yeryüzüne?.
Bekleyen yamayıcı yine hemen imdada yetişmiş:
- Köpeği havaya kaldıran kartal var ya, işte o kartal bu defa da altında yumurtalar bulunan bir kuluçkayı yuvasıyla birlikte kaldırmıştı havaya. Dökülen yumurtalar kuluçkanın yuvasından dökülen yumurtalardı..
Dinleyenler bu defa da birbirlerine bakarak susmak zorunda kalmışlar.
Yalancının cesareti daha da artmış:
- Bunlar ne ki, demiş. Siz benim avcılığımı bir bilseniz asıl o zaman şaşırırsınız. Ben öylesine keskin nişancıyım ki, bir atışta kırk kuşu birden vururum havada. Hatta geçenlerde kırda avda iken bir atışta tam kırk tane kekliği birden vurdum gökyüzünde. Kuşların düştükleri yere varınca baktım ki, hepsi de kebap olarak pişmiş, hazır halde beklemekteler beni. Hem de yoğurtlusarımsaklı kebap halinde!.
Bu defa itiraz sesleri fazla yükselmiş:
-Hayır demişler, bu kadarı da fazla artık. Bir atışta kırk keklik nasıl vurulur havada, sen varıncaya kadar da düştüğü yerde nasıl ateş yanar da pişirilir, sonra da nasıl yoğurtlu sarımsaklı kebap olur da bekler seni?.
İşte bu sefer zorda kalan yamayıcı feryadı basmış:
-A birader demiş, diyelim ki, attığın saçmalı tüfekti, kırk saçma kırk kekliğe havada isabet etti, bir tane saçma da sekerek yerdeki çakmak taşına çarptı, çıkan kıvılcımdan da otlar tutuştu, kuşlar da yanan kuru otların üzerine düşüp kebap olarak pişerek önüne hazır hale geldi. Ama insaf et be kardeşim, dağın başında sarımsaklı yoğurdu ben nereden bulayım şimdi?..
İşte burada deniyor ki, geçmişteki yamayıcılarda yine insaf varmış, bir yerde pes diyorlar; günümüzdekiler ise daha da ileriye gidiyor, 'sarımsak yoğurt ne ki, bol miktarda sos da vardı kebabın üzerinde!' demeye getiriyorlar. Yerin altından da üstünden de çuvallarla deliller çıkarılsa da pes etmiyor, hâlâ bir yama bulmaya çalışıyorlar.
Son Dönemde yaşananları Özetler nitelikte bir hikaye.
Ahmet Şahin/Zaman'dan alıntıdır.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kartal Gol Gol Gol ve Quaresma
[video=youtube;rBa9PzzYHzA]http://www.youtube.com/watch?v=rBa9PzzYHzA[/video]

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
adalet.jpg

[video=youtube;pWgk6_NX2cw]http://www.youtube.com/watch?v=pWgk6_NX2cw&feature=player_embedded#at=250[/video]

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Mali Kongreden Başkanın Konuşması:

Biz camia olarak birlikte hareket edersek aşamayacağımız sorun olmaz. Burdan birlik ve beraberlikle çıkcağız çünkü biz Beşiktaş'ız. Futbol kamaoyu bizleri kıskanıp altımızda eziliyorlar. Beşiktaş'a yapılan yazar gazete saldırılarını yeneceğiz. Şuan oynanan pis oyunlar devam etmezse 14 hafta sonunda ne olur bilmem.

Sayın Özgener'e soracağım soru kasti bir düdükle Beşiktaş'ın hakkının nasıl yendiğini sormak istiyorum. Türk futbolunda demokrasi yoksa kuralları nasıl uygularsınız. Eğer yoksa siz faşist ve diktatörsünüz. Ayrıca demokratik bir ülkede demokrasi yok diyemezsiniz. Sayın Sarvan ben dahil 30.000 kişiye hakaret etti ama ceza verilmedi. Soyunma odası basanların cezalarını neden vermiyorsunuz. Kulüp Başkanı oda bastı, hekemler dürüst değil dedi, çıkıp konuşmadınız. Beşiktaş'tan iki arkadaşımız çıkıp bunun yanlış olduğunu söyledi, eğer yöntem buysa alasını yaparız dedi ye ceza verdiniz. Unutmayın ki sizler ve bizler geçici Beşiktaş kalıcı, sakın ders vermeye kalkmayın Beşiktaş camiasına ders veremez ancak ders alırsınız.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Mustafa Denizli, eski öğrencisi İbrahim Üzülmez'in başına gelenleri yorumlarken, duygusal anlar yaşadı. Sözleşmenin feshedilmesinin çok ağır bir karar olduğunu belirten Denizli, "Bu kadar kolay kalem kırılmaz, öyle olursa dünyada kalem kalmaz" dedi. Pazartesi Gecesi Futbolu'na telefonla bağlanan İbrahim Üzülmez de, Denizli'yi çok sevdiğini söyledi ve böyle bir olayla gündeme geldiği için eski teknik direktöründen özür diledi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Mustafa Denizli, eski öğrencisi İbrahim Üzülmez'in başına gelenleri yorumlarken, duygusal anlar yaşadı. Sözleşmenin feshedilmesinin çok ağır bir karar olduğunu belirten Denizli, "Bu kadar kolay kalem kırılmaz, öyle olursa dünyada kalem kalmaz" dedi. Pazartesi Gecesi Futbolu'na telefonla bağlanan İbrahim Üzülmez de, Denizli'yi çok sevdiğini söyledi ve böyle bir olayla gündeme geldiği için eski teknik direktöründen özür diledi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.

Benim de gözlerim doldu iboya yapılanlara..Kin besliyorum bu demirörene ve şüştere.. bu kinin sebebi ne sıralama ne de skorlar bu kinin sebebi kalitesiz futbol.BJK de kadr ile kalitge arasındaki fark hiç bu kadar ters olmamıştı..

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ah zorhak yine mi ya :(

zaten
seviyoruz...
komalardayız...

[video=youtube;lmN4j3JtPjs]http://www.youtube.com/watch?v=lmN4j3JtPjs&feature=player_embedded[/video]

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
80'li yılların sonların bir Beşiktaş-Boluspor maçı sırasında hakem Beşiktaş'ın net 2 golünü vermez, Boluspor'a havadan bir penaltı verir. Maç çığrından çıkmıştır. Beşiktaşlılar neredeyse sahayı terketmeyi düşünürler. Boluspor 2. golü de atar. Metin Tekin santrayı yapmaz bekler. Hakem düdüğü bir daha çalar, ama Metin hala topa dokunmaz. Hakem, "Metin neden başlamıyosun, bak kart çıkartırım" der. Metin cevap verir: "Hocam sahanıza geçin de başlayalım"

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Dünyaca ünlü Portekizli futbolcumuz Manuel Fernandes, Beşiktaş Dergisi’ne birbirinden samimi açıklamalar yaptı. Fernandes’in futbola başlama hikayesi, geçirdiği şanssız sakatlıklar, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşadığı tecrübeler, Beşiktaş’a geliş süreci, taraftarlarımızla ilgili düşünceleri ve başta Ricardo Quaresma olmak üzere diğer Portekizli futbolcularımızla aralarındaki ilişkiye dair tüm değerlendirmelerini Beşiktaş Dergisi Mart sayısında bulacaksınız!..
İşte bu açıklamalardan bazıları:
“Çocukluğumda yaşadığım zorluklar beni bugün olduğum insan haline getirdi.”

“Açıkçası Benfica’nın altyapısına girmeden önce futboldan pek hazzetmiyordum. Bir bilgisayar oyunu yüzünden ilgimi çekmeye başladı.”

“Ergenlik çağımı güzel geçirmemi ve yetişkin bir erkek olmamı sağlayan kulüp Benfica’dır.”

“Farklı ülkelerde futbolun daha hızlı ya da yavaş oynandığı söylenebilir ama bunlar bahane.”

“Kiralık olarak oynamamın hep bir sebebi vardı. Ancak oynarken hiçbir zaman ‘Nasılsa gideceğim’ gibi bir düşünceye sahip olmuyorum.”

“Ricardo’yla ergenlik yıllarından beri tanışıyoruz ve kardeş gibiyiz. Birçok kişisel şey paylaşıyoruz.”

“Taraftarlarımızın başlangıç düdüğüyle beraber bir anda susup hemen arkasından hep birlikte tezahürata başlamalarına canlı şahit olmak gerçekten inanılmaz.”

“Dil, sadece nereden geldiğinizi unutmamanıza yardımcı oluyor. Arkadaşlarımın, Portekizli olmalarından çok, kaliteleri sayesinde avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.”

“Zor bir dönemden geçiyoruz ama bu kadar kaliteli oyunculara sahip bir kadroyla tüm bunları atlatacağımızı düşünüyorum.”

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Adam Black Eyed Peas da zenciye benziyor D::D:D

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ya bu schuster in gittiği haberi burda kim yayınlıycak acaba :( takım dökülüyo.bütün oyuncularımız formsuz.hepsi düşüş içerisinde.ernst bile adım atıcak hali yok.her maç gol yiyoruz.koskoca bjk takımı 24 maç içerisinde 3 maç üst üste kazanamamış.böyle bir olay varmı yaa.en kısa zamanda görürüz inşallah istediğim haberi...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ligin bitmesine ne kaldı ki.... Schuster şimdi gitse ne olacak. Gelen teknik heyet de harcanır. Paralar da havaya uçar, gider.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Ligin bitmesine ne kaldı ki.... Schuster şimdi gitse ne olacak. Gelen teknik heyet de harcanır. Paralar da havaya uçar, gider.

eğerki iyi bir teknik adam gelirse,ligi tanıması,futbolcuları tanıması,sistemini oturtması için yeterli bir süre geçirmiş olur.yada schuster gitsin,takımı tayfur yönetsin.yeni teknik adam sadece maçları falan izlesin.mümkünse pellegrini gelsin :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bence saçma olur. Başarısızlık devam ettikçe Tayfur daha da yıpranacak.
Bir işe nasıl başlarsan öyle gider. Takımın içinde bulunduğu baskıyı şu anda kaldıracak birisi yok dünya üzerinde.

Yönetim sinirli, kafası karışık. Umarım başkan ve yönetim senin gibi düşünmüyordur kardeş. Yoksa yine işimiz iş...

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
belkide sen haklısındır kardeşim.ama ben acilen gitmesi yönünde oy kullanıyorum :) tayfur değil yoldan geçen birisinide getirsen takımı yönettirsen bundan kötü durum olmaz.adam bütün futbolcularımızın performansınıda düşürüyo.ernst en büyük örnek.hiç değilse gelen kişi ernst e falan forma verir.cenk sağlamken kaleye 37 yaşında rüştüyü geçirmez.aylardır oynamayan ferrari yi iyi olduğu ilk maçta ilk 11 oynatmaz.belirli kişileri her hafta değiştirip takımın havasını bozmaz...

kimin isteği daha hayırlı olucaksa o olsun :) sonuçta beşiktaş söz konusu.ama bana birisi sorsa hemen gönderirdim :)

bu arada lig tv nin haberine göre schusterin avukatları klübe gelmiş.demirören sözleşmesini uzatıyo olmasında:) , ister acilen ister sezon sonunda gitsin bu adam...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
BEŞİKTAŞ'TAN 108.YIL HEDİYESİ!

besiktas_tan_108_yil_hediyesi__5122785.JPG

19 Mart doğumlu Beşiktaş Kongre Üyeleri ve taraftarlar, Beşiktaş - Kayserispor maçını Kulübümüz'ün davetlisi olarak izleyebilecek.

1903 yılında kurulan Beşiktaş'ın yarın (19 Mart Cumartesi) 108. yaşını kutluyoruz.

Siyah beyazlılar, bu özel günde saat 19.00'da Kayserispor'u Fiyapı İnönü Stadı'nda ağırlıyor.

19 Mart (19.03) doğumlu Kongre Üyeleri ve taraftarlar, Beşiktaş-Kayserispor mücadelesini Kulübün misafiri olarak takip edebilecek.

19.03 doğumlu taraftarlar karşılaşmayı izleyebilmesi için yarın saat 12.00 ile 15.00 arasında Akaretler'deki kulüp binamızda Pazarlama Departmanı'ndan Oğuz Karaoğlu'na başvurması gerekmektedir.

19.03 doğumlu taraftarlar 1 kişi olmak kaydıyla misafirlerini de yanlarında getirebilir.

19.03 doğumlu taraftarlar nüfus cüzdanlarını ibraz etmesi gerekmektedir.

İrtibat bilgileri şöyledir:
Adres: Süleyman Seba Caddesi, No: 48 BJK Plaza B Blok 1. Kat
Akaretler / Beşiktaş
Telefon: 0212 310 10 00 - (Dahili 164 / Oğuz Karoğlu)

- BEŞİKTAŞ RESMİ İNTERNET SİTESİ -

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
19.03

:clap: Dünya Beşiktaşlılar Günümüz Kutlu Olsun :clap:​

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaşın maçı yarınmış. Şöyle 3. dakikada bir gol atarsa tam süper olur :D

Tam da içimden bu geçiyordu. :D

Ayrıca önceki sayfada paylaştım, 19 Mart doğumlu varsa Beşiktaş Kulübünün misafiri olarak maçı seyredebilecek.):

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tam da içimden bu geçiyordu. :D

Ayrıca önceki sayfada paylaştım, 19 Mart doğumlu varsa Beşiktaş Kulübünün misafiri olarak maçı seyredebilecek.):

Gerçekten mi? 25 temmuzda doğanlara niye bir şey yok :P :P

ben de isterem

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Yaşadığımı, nefes aldığımı hissetmeye başladım. Sanki yeni ve güzel bir hayata başlamış gibiyim. Fanatik miyim ne :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yaşadığımı, nefes aldığımı hissetmeye başladım. Sanki yeni ve güzel bir hayata başlamış gibiyim. Fanatik miyim ne :)

Aynen dostum, yeminle uzun zamandır ilk defa gülmüş gibiyim... :) Sevinmeyi, takımımla gururlanmayı özlemişim be... Aşık mıyım ne :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,155
Masaüstü arka planı yaptım bile :) Teşekkürler

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
1920 x 1080 çözünürlükte olanı var mı ???