- Reaksiyon puanı
- 1,117
Yöneticilerimiz İspanya'dalarmış. (Kaynak Lig Tv.) Kanoute, Altidore isimleri konuşuluyor ama ne derece doğru bilemiyorum.
forza yönetim kurulu açıklama yaptı az önce işte açıklama:Siz de hızla kredinizi kaybediyorsunuz. Ana forumda duyurular kısmında Robinho Beşiktaşımıza Hayırlı Olsun başlığı hala orada duruyorken sizin bu şekilde konuşmanız da asılsız ithamda bulunmaktır. Gün aşırı hesap mı vereceğiz? O başlığın orada durmasından gerekli mesaj alınamıyor mu? FORZA YONETIM KURUKU ACIKLAMASI
Biri bunun dogru olduyunu bakabilir mi forza uyeliyi olanin?![]()
1000. mesajımı robinho hepimize hayırlı olur inş. diye atmak istiyorum onun için yazmıyorum artık mesaj kavruk gelene kadarbununla beraber 998 oldu 1 mesaj hakkım daha var
![]()
eğer gelirse bakın biz demiştik derler.gelmessede bize bu yönde duyum gelmişti.sizinle paylaştık derler.
998 desin daha bitane dhaa yaz sonra yazmazsınbu arada evet forumkurulu öyle birşey yazdı forza kitleniyor zaten sürekli bu sefer gece gönderdik robinhoyu sabah gelir inşallah :lol:
tamam o zaman herkese iyi geceler arkadaşlarinş sabah kalktığımda robinho Beşiktaş'ta yazısını görürüm
![]()
Rankdaşlar bu konudaki ilk mesaj son derece söznük ve cılız..Biriniz BJK ye yakışacak bi ilk mesaj hazırlasanız ve bir moda söyleseniz ilk mesajı düzenlese??
Sende haklisin Kardes :S 15 gundur dersleriem dokunmadim ama 10 gun sonra sinavim var![]()
Siyah-beyazlı taraftarların % 16'sı "Aurelio iyi oyuncu ancak genç Necip'in önünü kapatacak, alınmamalıydı" fikrini savundu. Ankette Aurelio için % 8 oranında F.Bahçe'de oynarken Robinho'ya yaptıklarını unutmadık, Beşiktaş'a yakışmıyor" ve "F.Bahçe'de oynamış futbolcu istemiyoruz" oyu çıkarken, % 3'lük kesim ise "Gereksiz" dedi.
Fotomaç - Aurelio'ya destek
Dayan ey taş sabrım kaldı 24 saat ...!
Bütün basın traş Forza BEŞİKTAŞ.....! less than 5 seconds ago via web
Herkes huzurlu uyusun yüzdük yüzdük sonuna geldik..
''Recai Kocaman''
Dayan ey taş sabrım kaldı 24 saat ...!
Bütün basın traş Forza BEŞİKTAŞ.....! less than 5 seconds ago via web
Herkes huzurlu uyusun yüzdük yüzdük sonuna geldik..
Yorumsuz.![]()
Rodrigo Moreno.bu futbolcuyla artık son görüşmeler yapılıyormuş.boyu 175 yazıyo.ne özelliği var çok merak ettim doğrusu.