SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yöneticilerimiz İspanya'dalarmış. (Kaynak Lig Tv.) Kanoute, Altidore isimleri konuşuluyor ama ne derece doğru bilemiyorum.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Rankdaşlar bu konudaki ilk mesaj son derece söznük ve cılız..Biriniz BJK ye yakışacak bi ilk mesaj hazırlasanız ve bir moda söyleseniz ilk mesajı düzenlese??

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
forza yönetim kurulu açıklama yaptı az önce işte açıklama:Siz de hızla kredinizi kaybediyorsunuz. Ana forumda duyurular kısmında Robinho Beşiktaşımıza Hayırlı Olsun başlığı hala orada duruyorken sizin bu şekilde konuşmanız da asılsız ithamda bulunmaktır. Gün aşırı hesap mı vereceğiz? O başlığın orada durmasından gerekli mesaj alınamıyor mu? FORZA YONETIM KURUKU ACIKLAMASI

Biri bunun dogru olduyunu bakabilir mi forza uyeliyi olanin?:)

eğer gelirse bakın biz demiştik derler.gelmessede bize bu yönde duyum gelmişti.sizinle paylaştık derler.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
1000. mesajımı robinho hepimize hayırlı olur inş. diye atmak istiyorum onun için yazmıyorum artık mesaj kavruk gelene kadar:D bununla beraber 998 oldu 1 mesaj hakkım daha var:D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
1000. mesajımı robinho hepimize hayırlı olur inş. diye atmak istiyorum onun için yazmıyorum artık mesaj kavruk gelene kadar:D bununla beraber 998 oldu 1 mesaj hakkım daha var:D

998 desin daha bitane dhaa yaz sonra yazmazsın:D bu arada evet forumkurulu öyle birşey yazdı forza kitleniyor zaten sürekli bu sefer gece gönderdik robinhoyu sabah gelir inşallah :lol:

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
998 desin daha bitane dhaa yaz sonra yazmazsın:D bu arada evet forumkurulu öyle birşey yazdı forza kitleniyor zaten sürekli bu sefer gece gönderdik robinhoyu sabah gelir inşallah :lol:

tamam o zaman herkese iyi geceler arkadaşlar:) inş sabah kalktığımda robinho Beşiktaş'ta yazısını görürüm:)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Rankdaşlar bu konudaki ilk mesaj son derece söznük ve cılız..Biriniz BJK ye yakışacak bi ilk mesaj hazırlasanız ve bir moda söyleseniz ilk mesajı düzenlese??

Haklısın. Benim de ne zamandır aklımda. Beşiktaşımıza yakışacak bir giriş mesajı olmalı.
Var mı taliplisi? :)

Oktay kavruk olsun ya da olmasın forvet haberini senden bekliyorum.
Yok öyle beleş Profesörlük. :D
Ekleme: Cevap yazma sakın ha :D

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Sende haklisin Kardes :S 15 gundur dersleriem dokunmadim ama 10 gun sonra sinavim var :)

aynen öye.yönetimden duyum aldık diyolar.adam ben görüşmedim bile diyor.insanında güveni kalmıyo forza ya.zaten robinho transferi dünya üzerinde her takımın taraftarını heycanlandırır.bizi böyle kandırıyolar sanki...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fotomaç'ın haberi :mrgreen:

Siyah-beyazlı taraftarların % 16'sı "Aurelio iyi oyuncu ancak genç Necip'in önünü kapatacak, alınmamalıydı" fikrini savundu. Ankette Aurelio için % 8 oranında F.Bahçe'de oynarken Robinho'ya yaptıklarını unutmadık, Beşiktaş'a yakışmıyor" ve "F.Bahçe'de oynamış futbolcu istemiyoruz" oyu çıkarken, % 3'lük kesim ise "Gereksiz" dedi.
Fotomaç - Aurelio'ya destek

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
''F.Bahçe'de oynarken Robinho'ya yaptıklarını unutmadık, Beşiktaş'a yakışmıyor"

bu nedir ya :D

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Hahaha Baştan sağma iş yaparlarsa öyle olur. Haber1903'den alıntı yapıyorlar onu da yazmamışlar.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
''Recai Kocaman''

Dayan ey taş sabrım kaldı 24 saat ...!
Bütün basın traş Forza BEŞİKTAŞ.....! less than 5 seconds ago via web

Herkes huzurlu uyusun yüzdük yüzdük sonuna geldik..

Yorumsuz. :)

umut çarşı'nın ekmeğidir :D ama benim tüm umutlarım tükendi yok pazartesi yok cuma yok salı yok haftasonu cumartesi derken işten güçten olduk bu robinho yüzünden bu saatten sonra gelceğini pek düşünmüyorum bari altidore falan alsınlar makukula yerine

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ah batuhan.. Eşşek kafalı batuhan, eşşeekkk... İnatçı batuhan, kibirli batuhan, çok bilmiş batuhan, d.tü kalkmış batuhan, inşallah bunları okursun batuhan :hammer:

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Rodrigo Moreno.bu futbolcuyla artık son görüşmeler yapılıyormuş.boyu 175 yazıyo.ne özelliği var çok merak ettim doğrusu.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Rodrigo Moreno.bu futbolcuyla artık son görüşmeler yapılıyormuş.boyu 175 yazıyo.ne özelliği var çok merak ettim doğrusu.

evet benfica'dan kiralandığı söyleniyor, 91 doğumlu ancak geçmiş yıllarda real madrid'in alt yapısındaymış, schuster tanıyor olabilir. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
transfer için 2 yabancı diyorlar, bu kadar yabancıyı ne yapacaklar anlamadım?..

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ali Kuçik yetersiz mi kaldı acaba. Tek bir maçta dahi oynatmadı Schuster...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Schuster bu adam için ''İspanya'nın en yetenekli futbolcusu'' yorumunu yapmış ve yönetime bu oyuncuyu getirebilirlerse Türkiye'de büyük ses getireceğini söylemiş. Beşiktaş oyuncunun satış opsiyonunu almaya çalışıyormuş, bu gece transfer bitecekmiş. Lig TV Beşiktaş muhabiri Atakan Kurt canlı yayında söyledi.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hayırlısı olsun, inşallah Berndin istediği bi performans elde ederiz bu adamdan

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
1903Radyo`da yayınlanan `Son Barikat` programına telefon ile bağlanan Serdar Sarıdağ transferlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İşte Sarıdağ`ın açıklamaları;

`Beşiktaş`ın anlaşmak üzere olduğu Rodrigo, Guti`nin tavsiyesi ile gündeme geldi. Zaten Schuster de yakından tanıyor bu oyuncuyu. Bu oyuncu ile büyük olasılıkla 1 yıllık kiralık olarak anlaşılacak. Beşiktaş bu sezon üç kullarda birden mücadele edeceği için böyle bir yola gitti. Kadro derinliği yaratılacak bu oyuncunun alınması ile birlikte. Beşiktaş`ın asıl istediği futbolcu Robinho idi. Ben her ne kadar siyah beyazlı ekibin aradığı futbolcu olmasa da büyük bir yıldız. Robinho Robinho`dur. Kuşkusuz onun transferi artık çok zor. Bu transferin gerçekleşmesi sponsorlarla anlaşmaya bağlıydı. O anlaşma olmadığı için gerçekleşemedi. Sponsorluk sorunu çözülürse Robinho yine de Beşiktaş`a transfer olabilir. O ihtimal de var hala. Ama bir sponsor desteği olmazsa kulübün kasasından bu oyuncunun alınması mümkün değil. Robinho transferinde ne olacağını bilemiyoruz. Çünkü Quaresma transferinde de böyle olmuştu. Oldu dediler, olmadı iş bozuldu dediler nihayetinde de transfer ettiler. Gelişmeleri izleyeceğiz.` diyerek sözlerini tamamladı.

-HABER1903-

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
file.php