''Eldeki yabancılar gitmek üzere uefa ligi garantisi : robi + türk golcü olma ihtimali yüksek bilemedin 2 esmer muhabiriniz cevat kelle forza''
bu ne yahu :mrgreen::laugh:
Talipli çokta para veren yok hepsi akbaba gibi bekliyoEldeki yabancıların taliplisi çok zaten. Herkesin gözü Beşiktaş'ın üzerinde. 26 Ağustos'a kadar bir hareket beklemeyelim.
Agalar. 60 milyon euro masrafdan bahsediyorlar gazeteler! Yazıktır, günahtır ya... Bize bunun yarısının geri dönüşü olmaz ki...
Agalar. 60 milyon euro masrafdan bahsediyorlar gazeteler! Yazıktır, günahtır ya... Bize bunun yarısının geri dönüşü olmaz ki...
Katılıyorum. Beşiktaş Uefa kupasını kaldırsa dahi Robinho'nun masrafını çıkaramaz. Sponsor deyip duruyorlar ama açıklamıyorlar nasıl bir ödeme planı yapılacağını. Sponsor dediğin 20 milyon euro'yu vermez yahu. :confused1: En azından Türk takımlarına.
Bunları aşağı yukarı ben de biliyorum. Anlattığın gibi olacaksa hiçbir sıkıntı yok. Ancak bunlar da kesin değil. Moil'in ödeyeceği rakam belli değil, çok yuvarlak konuşuluyor. 30 milyon euro ödenecekse Moil bütün gelirini Beşiktaşa reklam için mi verecek? Yani gerçekten Moil mi verecek bu parayı acaba..? Yoksa Demirören yine kulübü kendine borçlandırarak mı bu finansmanı sağlamış olacak olayın özünde? Kimsenin cebinden para ödeyerek Beşiktaş'a transfer yapmasını istemiyorum. Kimse bu kulübün sahibi değildir. Görevini layıkıyla yapamayan yönetim yapılacak seçimle gönderilebilmelidir. Yeni gelecek yönetime eski yönetim ya da başkan, ''o zaman paramı ödeyin'' diyememelidir...
Beşiktaş yönetimi bu transfer öncesi açıkça kulübün ne kadar net borcu olduğunu açıklamalıdır. Kısa orta ve uzun vadedeki borçlar, alacaklar transfer yapılmadan tüm detayıyla camiayla paylaşılmalıdır. Önce durumumuzu bilelim. Aksi halde Robinho transferi falan istemiyorum ben. Beşiktaşıma zararı dokunacaksa uzak olsun.
Birkaç gündür İnönü'deki zemin sorunu tartışılıyor. Schuster de bir an önce düzeltilmesini istemiş ama şöyle bir durum var. Kasımpaşaspor da stadı yenilenene kadar maçlarını İnönü'de oynayacakmış.
Çok yaklaştık çok
YARIN RESMİ AÇIKLAMA GELEBİLİR...
Huniler hazır mı huniler![]()
![]()
![]()
![]()