SDN Beşiktaş Kulübü

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
''Eldeki yabancılar gitmek üzere uefa ligi garantisi : robi + türk golcü olma ihtimali yüksek bilemedin 2 esmer muhabiriniz cevat kelle forza''

bu ne yahu :mrgreen::laugh:

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
''Eldeki yabancılar gitmek üzere uefa ligi garantisi : robi + türk golcü olma ihtimali yüksek bilemedin 2 esmer muhabiriniz cevat kelle forza''

bu ne yahu :mrgreen::laugh:

bu adam q7 ve guti transferlerini önceden söyledi basında yalanlamalar çıkarken :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Eldeki yabancıların taliplisi çok zaten. Herkesin gözü Beşiktaş'ın üzerinde. 26 Ağustos'a kadar bir hareket beklemeyelim.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Recai abimiz kafayı çekip çekip twit giriyor olmasın? :w00t::mrgreen:
Ramazandayız, olmaz öyle şee. :sleep:

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Agalar. 60 milyon euro masrafdan bahsediyorlar gazeteler! Yazıktır, günahtır ya... Bize bunun yarısının geri dönüşü olmaz ki...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Agalar. 60 milyon euro masrafdan bahsediyorlar gazeteler! Yazıktır, günahtır ya... Bize bunun yarısının geri dönüşü olmaz ki...

Katılıyorum. Beşiktaş Uefa kupasını kaldırsa dahi Robinho'nun masrafını çıkaramaz. Sponsor deyip duruyorlar ama açıklamıyorlar nasıl bir ödeme planı yapılacağını. Sponsor dediğin 20 milyon euro'yu vermez yahu. :confused1: En azından Türk takımlarına.

mnalilarry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5 yıllığı alacağı yıllık 1 € pirimi kdv si vergisi her şey dahil bu fiyat

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
borsaya bildirilsin belli olur ne kadar verildiği bence 60 milyon euro değildir

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338

60 Milyon EURO meselesi gazetelerin uydurmaları...

Katılıyorum. Beşiktaş Uefa kupasını kaldırsa dahi Robinho'nun masrafını çıkaramaz. Sponsor deyip duruyorlar ama açıklamıyorlar nasıl bir ödeme planı yapılacağını. Sponsor dediğin 20 milyon euro'yu vermez yahu. :confused1: En azından Türk takımlarına.

Moil Firması sponsor olacak...
Moil Firması Yıldırım Demirören e ait % 70 i...

Buna karşılık Moil Firmasının reklamı 4 yıl Beşiktaş Formasının Sırtında yer alacak...

Beşiktaş ın kasasından 6-7 Milyon Euro gibi bir para çıkacak...
TABATA yı düşünün yeter....

Yıldırım Demirören in Babasının da Para yardımı yapacağı ifade ediliyor...

yani Beşiktaş açısından bu transferin maliyeti 8 Milyon Euro yu bulmayacak...

FANATİK-FOTOMAÇ ve diğer RENKLİ Basının haberlerine itimat etmeyiniz...

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Malzemecilik yapmadan önce Yeşilçam’da aktördüm. Duruşum ve hareketlerim Quaresma’yı etkilemiş.

“Dev kulaklıkla bir şeyler dinlerken birden geldi kulaklığımı aldı. ‘Bu kim?’ dedi. ‘Arif Şentürk’ karşılığını verdim. İlk tepkisi ‘Anlamıyorum ama ilginç sesi var’ oldu. O da bana Portekizce rap müzik dinletti.”
BEŞİKTAŞ’ın emektar malzemecisi Süreyya Soner, yerli olsun yabancı olsun siyah beyazlı bütün futbolcularla en iyi anlaşan isimdir. Bu, yıllardır böyledir. Q7 lakaplı dünyaca ünlü Portekizli yıldız Ricardo Quaresma da önceki gün oynanan HJK Helsinki maçında attığı nefis golün ardından ilk olarak Süreyya Soner’e koşup ona sarıldı. İkili arasında kısa sürede dostluk köprüleri kurulmuştu. Olayın kahramanı Süreyya Soner, Ricardo Quaresma’yı Hürriyet’e anlatırken, “Ona türkü dinlettim, o da bana Portekizce rap müzik” dedi.

İşte siyah beyazlı takımın malzemecisi Süreyya Soner’in gözünden Ricardo Quaresma...

Aktör olduğum için çabuk kaynaştık

“Quaresma, Nevzat Demir Tesisleri’nden içeri adımını attığında birlikte çalışacağı kişilerle tanışmak istemiş. Ben malzemecilik yapmadan önce Yeşilçam’da aktördüm. Birçok filmlerde oynadım. Duruşum ve heraketlerim Quaresma’yı çok etkilemiş. Hemen adımı sordu. Kaynaştık.

Kendisini bir aktör gibi gördüğüm için elimden geldiğince moral verip yardımcı olmaya çalıştım. Beraber çalıştığım arkadaşlarım Ünal Akkoyun ile Erdal Erdem İngilizce bildikleri için ona çok destek oldular.

Anlamıyorum ama güzelmiş

Ben genelde türkü dinlerim. Ümit Tokcan, Sabahat Akkiraz, Meryem Şenocak gibi ünlü sanatçılar favorilerim.Arif Şentürk Zeytinburunulu olduğu için hemşerim sayılır. Quaresma da dev kulaklıkla bir şeyler dinlerken birden geldi kulaklığımı aldı. Dinlemeye başladı ‘Bu kim dedi?’ diye sordu. Ben de idolüm olduğunu ve dünyanın en büyük sanatçısı olduğunu belirttim. Uzun süre dinledi. Lisanı bilmediği için güldü, bana döndü ve ‘Anlamıyorum ama ilgiç sesi var. Ama müzik ritmini çözemedim’ karşılığını verdi. O da bana Portekiz ile rap müzik dinletti.”
Rüyamda gördüm, golü attı
Ben ne yapsam gülüyor. Helsinki maçı öncesi kendisine kampta gol atacağını söyledim. O da bana “Benim işim bu, attırır ve atarım” dedi. Ama espri yaptı. Ben de rüyamda gördüğümü belirttim. Maçta gol atınca kulübede beni aradı ben de onu kollarımın arasına aldığımda gerçekten aile arasında paylaşılan sevinç tablosu oluştu.
Yemeği önce bana tattırır
Yemek konusunda çok hassas. Mesela tanımadığı bir yemeği önce bana tattırır. Schuster’den önceki teknik adamlar biz hizmetli kulüp çalışanlarını futbolcularla aynı yerde yemek yedirmezdi. Ayrım yapardı. Fakat Schuster ve oyuncular biz olmadan yemeğe oturmuyorlar. Kısaca insan ve görev ayrımı yapmıyorlar. Tıpkı Gordon Milne döneminde yaşadığımız şampiyonluklar öncesi havayı yaşıyoruz. Müthiş birliktelik var.
Büyük futbolcu denmesini istemiyor
Quaresma espriyi çok seviyor. Antrenmana çıkarken bile topu yutacakmış gibi ilginç hareketler yapıyor. Soyunma odasına gittiğinde ayağındaki kramponu çıkartırken bile yaptığı hareketleri hayranlıkla izliyoruz. Futbolun her yönünü bize sevdiriyor. Büyük futbolcu denmesinden hoşlanmıyor. Kompleksi hiç yok. Hangi taraftar gelse kırmıyor fotoğrafını çektiriyor. Quaresma’nın bilinmeyen yönleri var ama ona sormam gerek. İnsanlık için çok önemli hizmetleri var. İzin verirse anlatırım.
Avusturya’da saçını sıfıra vurdum
Avusturya kampında sürekli düşünen Quaresma’yı neşelendirmek için planlar yaptım. Akşam yemeğinden sonra kim kimi yakalarsa saçlarını sıfıra vurduracaktı. 5 kişinin şaçları sıfıra vurulmuştu. Belki de Quaresma’nın hayatında unutamayacağı ender günlerden biridir.
Siz benim ailemsiniz
Quaresma bir gün bizi topladı ve “Ben 17 yaşında Sporting Lizbon’da forma giyerken ayaklarım titriyordu. Bana en çok moral veren takımızdaki sizin gibi hizmetlilerdi. Onları hala kendi ailemin bir parçası olarak gürürüm. Bu nedenle sizler benim bir parçamsınız. Hangi sorununuz olursa paylaşalım” dedi.
Milli takım kapıları açıldı
BEŞİKTAŞ’taki performansıyla göz kamaştıran Ricardo Quaresma, Portekiz Milli Takımı’nın Teknik Direktörü Carlos Queiroz’un da dikkatini çekti. Yıldız oyuncu Portekiz’in 2012 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda 3 Eylül’de Güney Kıbrıs, 7 Eylül’de Norveç ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmalar için yaklaşık iki yıl sonra aday kadroya çağrılacak.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bunları aşağı yukarı ben de biliyorum. Anlattığın gibi olacaksa hiçbir sıkıntı yok. Ancak bunlar da kesin değil. Moil'in ödeyeceği rakam belli değil, çok yuvarlak konuşuluyor. 30 milyon euro ödenecekse Moil bütün gelirini Beşiktaşa reklam için mi verecek? Yani gerçekten Moil mi verecek bu parayı acaba..? Yoksa Demirören yine kulübü kendine borçlandırarak mı bu finansmanı sağlamış olacak olayın özünde? Kimsenin cebinden para ödeyerek Beşiktaş'a transfer yapmasını istemiyorum. Kimse bu kulübün sahibi değildir. Görevini layıkıyla yapamayan yönetim yapılacak seçimle gönderilebilmelidir. Yeni gelecek yönetime eski yönetim ya da başkan, ''o zaman paramı ödeyin'' diyememelidir...

Beşiktaş yönetimi bu transfer öncesi açıkça kulübün ne kadar net borcu olduğunu açıklamalıdır. Kısa orta ve uzun vadedeki borçlar, alacaklar transfer yapılmadan tüm detayıyla camiayla paylaşılmalıdır. Önce durumumuzu bilelim. Aksi halde Robinho transferi falan istemiyorum ben. Beşiktaşıma zararı dokunacaksa uzak olsun.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bunları aşağı yukarı ben de biliyorum. Anlattığın gibi olacaksa hiçbir sıkıntı yok. Ancak bunlar da kesin değil. Moil'in ödeyeceği rakam belli değil, çok yuvarlak konuşuluyor. 30 milyon euro ödenecekse Moil bütün gelirini Beşiktaşa reklam için mi verecek? Yani gerçekten Moil mi verecek bu parayı acaba..? Yoksa Demirören yine kulübü kendine borçlandırarak mı bu finansmanı sağlamış olacak olayın özünde? Kimsenin cebinden para ödeyerek Beşiktaş'a transfer yapmasını istemiyorum. Kimse bu kulübün sahibi değildir. Görevini layıkıyla yapamayan yönetim yapılacak seçimle gönderilebilmelidir. Yeni gelecek yönetime eski yönetim ya da başkan, ''o zaman paramı ödeyin'' diyememelidir...

Beşiktaş yönetimi bu transfer öncesi açıkça kulübün ne kadar net borcu olduğunu açıklamalıdır. Kısa orta ve uzun vadedeki borçlar, alacaklar transfer yapılmadan tüm detayıyla camiayla paylaşılmalıdır. Önce durumumuzu bilelim. Aksi halde Robinho transferi falan istemiyorum ben. Beşiktaşıma zararı dokunacaksa uzak olsun.

Takım kimseye borçlanmıyor....

Forma sırtına Reklam alıyor... Bunun karşılığında o para gelecek...
Bunun yanısıra İnönü stadının İsim hakkı da Medical Park a veriliyor 2 yıllığına...

Yani tamam Yldırım Demirören Yine kendi cebinden parayı veriyor...
Araya Moil i koyuyor ama bu kez durum farklı...

bu kez arada bir alışveriş var... Forma reklamı Satın almış oluyor Yıldırım Demirören bu yüzden bu borca verilmiş bir para değil...

:thumbup1:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Katılıyorum Bla, Robi transferi bence oldukça gereksiz ve klübü uzun vadede sıkıntıya sokacak bir transfer olur,takıma zaten 2 yıldız almışsın fazlasına gerek yok, sadece Berndin dediği gibi sağlam bir forvet gerek, Bobo görünen o ki bize fena saç baş yolduracak bu sene

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Robi-Guti.jpg

:devil::devil:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Birkaç gündür İnönü'deki zemin sorunu tartışılıyor. Schuster de bir an önce düzeltilmesini istemiş ama şöyle bir durum var. Kasımpaşaspor da stadı yenilenene kadar maçlarını İnönü'de oynayacakmış.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Birkaç gündür İnönü'deki zemin sorunu tartışılıyor. Schuster de bir an önce düzeltilmesini istemiş ama şöyle bir durum var. Kasımpaşaspor da stadı yenilenene kadar maçlarını İnönü'de oynayacakmış.

Evet sezon başında da vardı bu olay. Taraftar grupları çok tepki gösterdiler bu duruma. Her türlü de haklılar bence. Gitsin Atatürk olimpiyat stadında oynasın, ya da gitsin tekirdağa, kocaeline... Ne işi var kasımpaşanın, İnönü de...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
NTVspor da Guardian ın haberine dayanarak Robinho nun artık Beşiktaş da olduğunu duyurmuş... Resmi Açıklama yakındaymış...

İnşallah transfer gerçekleşir...

Resmi Site yi takibe devam....

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Evet mazruf az önce ben de NTVSpor'da izledim Ersin Düzen canlı yayında söyledi, hem de titreye titreye...:turned: Dahası açıklama da gelebilirmiş resmi sitede bu gece. Aynı şeyler son 2 ayda 50 defa yaşandı ama bu defa durum daha ciddi galiba.

Bir de kkoray nerden buldun o resmi süper ya :P

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bu ikili yine aynı takımda o zaman. :)
robson-de-souza-robinho_13196.jpg

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Çok yaklaştık çok

YARIN RESMİ AÇIKLAMA GELEBİLİR...

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Çok yaklaştık çok

YARIN RESMİ AÇIKLAMA GELEBİLİR...

Allahhhhhhhhhh.valla bugun yatmıyım en iyisi.bu arada havaalanına gelmek isteyen olursa buluşalım sdn olarak :) robinho muzu karşılarız.inşallah gelir

16milyon sterlin ödenicekmiş.performansa göre 10 milyon daha ödenicekmiş.yanlış okumadıysam.4 yıllık anlaşılmış diyo.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
resmi açıklama ve imza pazartesi dedi aykan abi:)