Yavru Kartallarımız. Allah nazarlardan korusun.
Yarın, yarın, yarın![]()
Recai abiden inciler
"Bir Kaç Gün İçersinde 5,10 Milyon Renkli Kalpden Gitmezse Ben Bu İşi Bırakırım Arkadaş.. Not: G E L İ Y O R L A R ."
off acayip heyecanlıyım yarını iple çekiyorum![]()
Kartal bombayı patlattı!
Yeni sezonun transfer şampiyonu Beşiktaş, Ricardo Quaresma ve Guti Hernandez'in ardından dünyaca ünlü yıldız Robinho'yu da kadrosuna kattı.
Beşiktaş taraftarının bir dileği daha kabul oldu. Son dönemlerde yaptığı flaş transferlerle dünya spor medyasının dikkatini çeken Beşiktaş, Puaresma ve Guti transferinin ardından son olarak Robinho bombasını da patlattı.
Birkaç gündür adı Fenerbahçe ile anılmasına rağmen, Fenerbahçe Kulübü tarafından transfer haberleri defalarca yalanlanan Robinho, yeni sezonda oynayacağı kulübü seçti: Beşiktaş!
Edinilen bilgiye göre, Quaresma ve Guti transferinde olduğu gibi ünlü yıldız Robinho'ya da İnönü Stadı'nda şölen havasında bir imza töreni yapılacak.
Öte yandan, önümüzdeki günlerde ünlü futbolcunun İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
17.08.10 00:34
Var mı daha ötesiii:w00t::drool::clap::thumbup::clap::clap::thumbup:ROBİNHO BEŞİKTAŞ'ta ULEYYYYYNNNNN :thumbup::clap:
Noluyor beyler ya kesin mi?:helpsmilie::scared::w00t:
Halı sahama gittim, maçımı yaptım, kavgamı ettim, sol ayağı sakatladım.
Mal gibiyim zaten boşa sevindirmeyin beni şimdi:unsure:
%90 :tt2: kesin bu sefer kesin resmi açıklama bekleniyor :devil2:
Ne oluyor leyn Robinho dan sonrasını bu bünye kaldırır mı? :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:-forzada doktor bi abi sağlam duyumculardan ZLATAN DA HAYIRLI OLSUN demiş ve forza çökmüş
-Doktor denilen Forzanın eski admini Ömür bey.
Forza nın sitesi çökmüş...
muhabbete bakın yaw...
alıntı... :w00t:
Ne oluyor leyn Robinho dan sonrasını bu bünye kaldırır mı? :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:
ya beyler bir de madalyonun öbür tarafından bakınca muhteşem bir gt olma olayı da yaşayabiliriz. ne olur yapmayın etmeyin, hele bir resmi açıklama bekleyelim kalpten götüreceksiniz adamı ya.