SDN Beşiktaş Kulübü

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36

alıcağımız değil aldığımız adam bu :lol:

03082010173433.jpg

bu adam inönüde böylemi sevincek şimdi :clap:

Recai Kocaman : Yetmez Syn: Başkan Yetmez :) Sıradaki İsim :) Neyse Forza Esmer Olanın Resmi Açıklaması Gelsin Diğerinide Yazarız:))) :drool:

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
arkadaşlar büyük sitelerin hiçbirinde yok bu haber.medyafaresi adlı siteden çıkmış haber :S sevinipte sonrasında rezil olmayalım.fenerbahçe gibi.herkes geldi,geliyo,yolda,şu açıkladı,bu açıkladı diye yorumlar yapıyo.beşiktaşlı olarak heycanlanıyoruz doğal olarak.ama yinede sağlam sesler duymadan ben sevinmemeyi tercih ederim.

biraz daha bekleyelim bakalım.sonuçta transfer döneminin bitişine daha var.

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Sevinçten yeğenle evde timsah yürüşü yapıyoruz.:devil2:

Resmi sitede haber çıkmadan inanmam o kadar:mrgreen: Gel artık be robi :crying: :4::cursing:

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
arkadaşlar büyük sitelerin hiçbirinde yok bu haber.medyafaresi adlı siteden çıkmış haber :S sevinipte sonrasında rezil olmayalım.fenerbahçe gibi.herkes geldi,geliyo,yolda,şu açıkladı,bu açıkladı diye yorumlar yapıyo.beşiktaşlı olarak heycanlanıyoruz doğal olarak.ama yinede sağlam sesler duymadan ben sevinmemeyi tercih ederim.

biraz daha bekleyelim bakalım.sonuçta transfer döneminin bitişine daha var.

büyük siteler dediklerin hangi siteler ? bana göre beşiktaş konusunda en büyük site forza 'dır ve tek inandığım site forza'dır

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
büyük siteler dediklerin hangi siteler ? bana göre beşiktaş konusunda en büyük site forza 'dır ve tek inandığım site forza'dır

nette yaklaşık 3 saattir ntv spordan bir kişi,trt den bir kişi,kanal türk ten bir kişi robinho beşiktaşta diye açıklama yaptığı yazıyo.kimi twitter ında yazmış kimi tvde söylemiş.ama bu kanalların internet sitelerinde falan yazmıyo hiçbirşey :S

alınan duyum okadar sağlamsa onlarında yazması falan gerekmezmi diye düşünüyorum.bu yüzden tereddüt ediyorum.

inşallah sizlerin dediği gibidir ben yanılırım.heleki adebayorda gelirse değmeyin keyfimize

not:en başından beri robinho gelsin istiyodum.inşallah o gelir

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Ya ben bu forzanın sitesine giremiyorum. Aşırı derecede yavaş , her zaman böyle oluyor. Gecenin körü halen çok yavaş anlamadım gitti bende mi sorun var.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Q7'ye Müslüm dinletiyormuş diye duydum :D

Quaresma'nın bu jestine teşekkür eden Süreyya Soner, "O çok farklı bir futbolcu. Her şeyden önce de çok özel bir insan. Ben onun havalı olacağını tahmin ediyordum ama geldiği günden bu yana hepimize büyük sıcaklık gösteriyor. Kısa bir zaman önce aramıza katılmamıza rağmen hepimiz Quaresma'yı çok seviyoruz" ifadesini kullandı.

Süreyya Abimizi seviyoruz.
thumbnail.php

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bu arada 30 sene olmuş Beşiktaş'ta. Ve araştırıken güzel bir anısına rastladım.

Biz Antalya kampındaydık. Galatasaray’la Efes Kupası’nı oynayacaktık. Takım sahaya çıktı, kulübeye yerleştiler. Biz de malzemelere bakmak zorundayız orada. Taraftarın biri giyinmiş, Siyah Beyaz bayrak almış eline, tam kulübeyle yan yana bir yerde amigoluk yapıyor. Maç başladı bir iki dakika oldu, oradan bağırmaya başladı. Kulübede de hatırladığım kadarıyla Tigana, Sergen, Okan Buruk, Murat Şahin, Tayfur Havutçu oturuyor. Oradan başladı önce hocaya bağırdı değişiklik yapamıyorsun, sen git yaramaz adamsın diye. Tayfur’a bağırdı yaşlandın artık, futbolu bırak sen diye. Okan’a bağırdı sen Galatasaraylısın git orada oyna diye. Sergen’e git at yarışı oyna diye bağırdı. Baktım herkese geliyor sıra. Biz de sıralanmışız orada oturuyoruz. Kendi kendime dedim Süreyya sıra şimdi sana da gelecek. Kalktım gittim adamın yanına, “Herkes rahatsız oluyor, daha gol yok bir şey yok hemen başladın sıradan hepsini rahatsız etmeye, otur efendi gibi maçını seyret yoksa polis çağırıp seni attıracağım” dedim. Bana baktı, “Bıyıklı sen çok konuşma, 15 senedir maçlara geliyorum hep yedeksin, insan bir gün oynamaz mı?” dedi. Tabi herkes afalladı, birbirine bakıyor. Futbolcular gülmeye başladı zaten. Ama adam hala susmuyor. “Kiralık da mı vermiyorlar seni, hangi başkan hangi yönetim gelirse, sen buradasın, torpilin nerden?” diye devam etti. Böyle komik bir anıydı işte.
:D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Alıntı:
Biz Antalya kampındaydık. Galatasaray’la Efes Kupası’nı oynayacaktık. Takım sahaya çıktı, kulübeye yerleştiler. Biz de malzemelere bakmak zorundayız orada. Taraftarın biri giyinmiş, Siyah Beyaz bayrak almış eline, tam kulübeyle yan yana bir yerde amigoluk yapıyor. Maç başladı bir iki dakika oldu, oradan bağırmaya başladı. Kulübede de hatırladığım kadarıyla Tigana, Sergen, Okan Buruk, Murat Şahin, Tayfur Havutçu oturuyor. Oradan başladı önce hocaya bağırdı değişiklik yapamıyorsun, sen git yaramaz adamsın diye. Tayfur’a bağırdı yaşlandın artık, futbolu bırak sen diye. Okan’a bağırdı sen Galatasaraylısın git orada oyna diye. Sergen’e git at yarışı oyna diye bağırdı. Baktım herkese geliyor sıra. Biz de sıralanmışız orada oturuyoruz. Kendi kendime dedim Süreyya sıra şimdi sana da gelecek. Kalktım gittim adamın yanına, “Herkes rahatsız oluyor, daha gol yok bir şey yok hemen başladın sıradan hepsini rahatsız etmeye, otur efendi gibi maçını seyret yoksa polis çağırıp seni attıracağım” dedim. Bana baktı, “Bıyıklı sen çok konuşma, 15 senedir maçlara geliyorum hep yedeksin, insan bir gün oynamaz mı?” dedi. Tabi herkes afalladı, birbirine bakıyor. Futbolcular gülmeye başladı zaten. Ama adam hala susmuyor. “Kiralık da mı vermiyorlar seni, hangi başkan hangi yönetim gelirse, sen buradasın, torpilin nerden?” diye devam etti. Böyle komik bir anıydı işte.

:D

ahahah süper ya :D
ellerinden öperim Süreyya abimin

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
BJK tv'de bi programa katılmıştı anlatmıştı orda sanırım bu hikayeyi:) çok güzel ama:D

carsisamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
q7 den forma isteyip vermeyince küfreden hayvana burdan selamlarımı yolluyorum acayip sinirlendim

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yaz şu kitabı Süreyya abi...

İki sezon önce Denizli’ye şampiyonluk için uçarken söylemiştim bunu sana..

Öyle hikayeler anlatmıştın ki o gün bana, gülmekten uçağı düşürecektik.

Bir kere dünyanın en çok seyehat eden adamı olarak tarihe geçmelisin.

Hani bu gezegendeki 184 ülkenin 120 tanesini gören kaç kişi vardır acaba?

İşin garip tarafı, 120 ülkede görebildiğin tek şey, o ülkeye ait havaalanı ve kamp yapılan otel olsa da.

Dün gece Quaresma’nın golden sonra sana koşması, işlerin çok doğru gittiğinin göstergesiydi bana göre..

Çünkü yıllar önce Pascal Nouma’nın da her golden sonra koştuğu da sendin.

Dün gece Quaresma ile sarılırken sen, Alan Walsh’u düşündüm ben.

Attığı bir golden sonra o da sana koşmuş ama dayak yemişti ya hani.

Gordon Milne dönemi... Haftalardır gol atamayan Beşiktaş bir gol için aylarca beklerken, Süreyya kendi kendine verdiği bir sözün ızdarıbını yaşıyordu.

Kaçan gollerde kendinden geçmenin nedeni, o günlerde dünyaya gelen oğluna ilk golü atacak futbolcunun ismini vermek istemesiydi.

O dönem 22 günlük Kıbrıs kampında bulunan Karakartal hazırlık maçlarını gol atamadan geçiyor Süreyya Abi gün geçtikçe şişiyordu.

İstanbul’dan gelen telefonlar ise bu büyük adamım ızdırabını katlıyordu.

“SÜREYYA OĞLAN YÜRÜMEYE BAŞLAYACAK HALA ADI YOK”

Bundan sonrasını ise kendi ağzından dinleyelim.

“Mesela benim iki çocuğum dünyaya geldi, ben hep yurtdışındaydım. Onlar da hep olaylı oldu zaten. Kıbrıs’a gitmiştik, Gordon Hoca vardı. Eşim de o zaman hamileydi. Biz gittik, bir gün sonra doğum yaptı. Bizim de 22 gün orada kalmamız lazım. Ekol olsun diye Metin, Ali, Feyyaz ‘dan birini koy dediler bana. Ben de hanımı aradım, çocuğun adını koymayın da maçlar başlayacak, ilk gol atanın ismini koyarız dedim. Sonra geldik İstanbul’a, aradan 15 gün daha geçti. Gol yok. Tam 1,5 ay oldu. Eşim sabırsızlanıyor tabii artık. Araya Milli Takım girdi, 15-20 gün de öyle bekledik. Sonra bu kez de İnönü’de Trabzonspor’la berabere kaldık. Diğer hafta Bursa’ya gittik, orada da berabere kaldık. Sonra geldik burada Karabükspor’la oynayacağız artık. Karabük de yeni çıkmıştı lige. Artık 5-6 olur diyoruz. Metin, Ali, Feyyaz hepsi atar diyoruz. Birinci devre özlenen golü attık. Herkes havalarda ben ise sus pus.

Çünkü o golün sahibi Walsh idi. İkinci devre oldu ama gol olmuyor. Son dakikalara geldik artık, Walsh girdi yine sol taraftan, Metin’le Feyyaz’a çıkarsa bom boş gol olacak. Bomboşlar, kimse yok. Kaleci zaten ayaklarını uzatmış. Orada yine kendi vurmaz mı kalecinin altından yine gol oldu. Herkes sevinçten çıldırıyor. Walsh gol sevincini benimle yaşamak için koşa koşa geldi ve boynuma sarıldı. Ben ise onu yumrukluyordum sinirimden.

Garibim azıcık Türkçesi ile `Neden Süreyya neden` diyordu bana...

Maç bitti 2-0, Hanımı aradım `Babamın ismini mi koyacaktık ne koyacaksak koyalım artık şu çocuğun ismini` dedim.”

Bir keresinde de sürekli kulübede oturan bu Efsane’ye kötü giden maçta bir Beşiktaş taraftarı şöyle sitem etmişti.

“Ulan bıyıklı !!! 25 senedir her hafta maçlara geliyorum her hafta yedeksin, bir kerede çık oyna be kardeşim”

İşte böyle bir adam Süreyya Soner.

O yüzden, Yaz şu kitabı Süreyya abi.

Sayfalar adam görsün.

Yaz şu kitabı Süreyya abi...

Tarihe en kral "malzemeyi" yine sen ver.

Erdem Ulus / HABER1903

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Samimi bir tebessüm ettirdi, Teşekkür ederim, +bonus

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
lennnnn gelişme var sankiiii abovv :D
Siyah-Beyaz, Ölüm-Yaşam!

recooo1903

Asistan
Reaksiyon puanı
8
""Quaresma Guti Robinho Adebayor hep farklı takımlarda.Şu oyunun yeni versiyonu çıksa da,Beşiktaş'ı alıp rahat etsek.""
Abovvv ne diyo yawwww :D :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Harika yazmış yine Erdem Ulus. Eyvallah Oktay. :)

@recooo1903 ahahah süperr:D:D:lol: