SDN Abla! (Karanlıktaki Işığınız)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Kriptograf dedi ki:
Ablayla eş zamanlı iletişime geçtik ne teknoloji eskiden gazeteye yazar yarını beklerdim :) abla 1 gunde işi bitirmeliydi bırak soru sormayı ima bile edemezdi ya :)
artık devir değişti e tabii ablada değişti ahahaha :D :D :D

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kırmızı yazılarını çok beğendim.

Öncelikle böyle bir yazı ile karşılaşacağım anı kolladım.Yazdığım açıklamadaki açıkları bulmak farklı yönden bakmayı gerektiren bir yetenekti.Tebrik ederim fakat bir sorun var.
Öncelikle su damlaları ile ilgili olan sorum ciddi bir şekilde saçma soru sorma ne demektir ona örnekti.Demedim ki Güzin abla bu tür sorulara cevap vermiştir.Hem benim vurgulamak istediğim Güzin abla değil burda sadece herkesin hatırlayacağı ve ben çok fazla açıklama yapmadan anlayabileceği bir şey göstereyim dedim.O da burda benim konuyu açtığım mantığa en yakın olan Güzin abla idi.

Amacım;merak edilenleri bulmak,eğlenmek,neden bu böyle demek,dertlere mizahi yolla abartmadan çare bulmak,(bunları ben yapmayacağım yapmayı dileyenler yapacak)sanırım çok fazla açıklama parantezi kullanmam gerekecek.

Ciddi veya saçma her konuda soru sorabilirsiniz dedim zaten seviye bellidir çıtanın altında ki mesajlar imha edilir.

Ayrıca şunu söylemek isterim burda kriptograf sormayın demiş diye sormayalım gibi bir mantıkta yanlıs ben sadece konu mantığından çıkmasın diye küçük açıklamalar yapıyorum.
Herkes istediğini sorabilir sadece sormakta bazen cevaba ulaşmanıza yarar.
chmod der ki;
Kriptograf bunun üzerine kıvrak bir zeka örneği sergileyerek;

Bilimsel cevaplar bekliyorum abla lütfen uydurupta yazma
-------------------------------
Bunu dememin sebebi benden sonra msg yazan arkadaş gibi bağzı eğlenceli kişilikler çıkıpta kafan mı güzel gibi msglar yazmasın diyedir.:)Tmm yazmıştır şuan için hiç bir sakıncası yoktur fakat bu tür sorular hep 'kafan güzel mi,kendinde misin'şeklinde cevaplanırsa arada sorulan ve gerçekten merak edilen bu sorular yok olur işte o zaman sakıncası vardır.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Abla sen bari değişme be , sen bari bildiğimiz gibi kal :)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Abla kapris yaptı tatile girdik!!! :)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
:) napiim hep ciddiyet hep ciddiyette olmaz ki yaptığımız yorumları okularımız beyenmemiş :( yazmayız artık olur biter

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
okurlarımız ? :) hemende okur kitlesi oluştu ablanın :) dur yavaş...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ya ne güzel havaya girmiştim yaa :D bozmasana uuff :D hevesimizi kursağımızda bırakma yaw :)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yok mu soruma cevap? SDN ablalar nerdesiniz?

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
mavinok.ta dedi ki:
süper konu olmuş bencede elinize fikrinize sağlık ;)
bide haydar dümen olsa tam süper olacak kanımca :D :D :D

haydar dümen +18 olarak başlığı ben açacam çok yakında :* :P :D

gizem durmaz

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
SDN aplacıım ben sana soru sormak istiyorum ama unuttum ne soracaktım
haa tmm hatırladım ben çok unutan biriyim apla nasıl bu unutkanlıım geçer ?

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
sevgili SDN ablacım, öncelikle önceki mektubumu okuyup cvb yazdığın için çok teşekkür ederim...
sana 2. karımla olan sorunlarımı anlatmak istiyorum. kendisi tipsizin tekidir, bir gecelik kacamak sonrası (çok sarhoştum :P ) mahalleninin duymasıyla evlenmek zorunda kaldım. lanet olsun karıda beni boşamıyor simdi. sürekli benle ilişkiye girmek istiyr.lakin bu tipi görünce bende tık yok.. ne yapmam gerek ne olur yardım et kurtar beni bu dertten

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
rumuz: "mutsuz peri" :}

benim bi arkadaşım var rumuz yanlızboy :D ona evlenme teklif ettim ama hala cevap yok sence beklemeye devam ediyim mi?

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yavrucum emucum çocum öncelikle bir daha sarhoş olmamayı anlamışsındır umarım.Artık fazla içmemeyi öğrenmen gerekiyor.Bu sana ders olsun bak bir anlık zevk nelere mâl oldu.
Gözünü kapat işini gör ya da Türk adaletine güven ve mahkemeye çık karım benimle zorla cinsel ilişkiye giriyor diye emin ol kazanırsın.
Hayatta mutluluklar dilerim...

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Rumuz:Paramla döverim :)

Abla abla de bana ömrümün sonuna kadar yetecek param var,kredi kartı ile alışveriş yaparken üstü kalsın diyorum,ramazan davulcusunu zengin ediyorum bozuk param yok diye.Yediğim önümde yemediğim olursa arada o da arkamda ama benim hiç ve iç huzurum yok.Nerde gece orda sabah takılıyorum.Layladan Reynaya tünel kazıyorum sağ koltuk altımda sarışın sol koltuk altımda esmer arkamda da kumrallar ama mutsuzum abla yardım et ne yapmalıyım.Bana ne lazım daha başka.Bana bir kol at :)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Regedit profil bilgilerinde Bay sın rumuzun Mutsuz Peri ve sen Yanlızboy a evlenme teklif etmişsin.Ablaya fazla yüklenmek olmuyor mu bu :)hala çözemedim...

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Panculli'cim canımcım bak şimdi.Unutkanlık beyinin fazla yoğun olduğu anlarda 3 veya 4 ten fazla şeyi aynı anda hatırlayamamasıdır.Unutmamak için iş unutmaman gereken şeyi ilk başta öğrenirken başlar.
Aklında kalmasını istiyorsan her defasında bir şeye baktığın zaman sadece baktığın şeye odaklan veya bir şey okuyorsun unutmak istemiyorsun (ders formul vs)sadece kendini ona odakla.Tek bir an için düşüncen sadece o öğrendiğin şey olduğu zaman unutmak çok zor bir ihtimal olur.

Dünya'da unutkanlığı düşünce gücü ile yenen insanlar var yavrucum.Ezber değildir unutmamanın sırrı sadece ilk başta doğru şekilde hatırlanacak bir yere koymaktır bilgiyi.
Kısacası unutkanlık bir sorunu başlatmaz bir sorunun sonucudur.Yanlış öğrenmişsindir unutmuşsundur...
Bunu ben gendim yazdım abla mabla yok burda :) Ve gayette ciddiyim anlattıklarımda...

Saygılarımlan.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Kriptograf dedi ki:
Rumuz:Paramla döverim :)

Abla abla de bana ömrümün sonuna kadar yetecek param var,kredi kartı ile alışveriş yaparken üstü kalsın diyorum,ramazan davulcusunu zengin ediyorum bozuk param yok diye.Yediğim önümde yemediğim olursa arada o da arkamda ama benim hiç ve iç huzurum yok.Nerde gece orda sabah takılıyorum.Layladan Reynaya tünel kazıyorum sağ koltuk altımda sarışın sol koltuk altımda esmer arkamda da kumrallar ama mutsuzum abla yardım et ne yapmalıyım.Bana ne lazım daha başka.Bana bir kol at :)
evet evladım seni anlıyorum bu devirde bu kadar paraya sahip olmak kolay olmasa gerek sana kısaca şunu önereceğim tüm mal varlığını ihtiyaçlılara dağıt kimin sıkıntısı varsa yardım et taaki meteliğin kalmayıncaya kadar...ozaman gel bakem kim mutlu kim mutsuz :D :D hadi kal sağlıcakla :D

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
burda derdimizi anlatcagımız psikolog egitimi almıs biri olmalı tabi ciddi anlamda boyle bir sey yapılmak isteniyorsa yoksa bence sakıncalı boyle seyler

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yazılan cevapların sadece düşünce niteliğinde olması ve soruların dışarıda bir arkadaşınıza sorabılecegınız sorular olması ve herkes in bildiği kadar cevaplayabilecek olması neden sakıncalı.Önemli olan dikkate alıp etkilenmek sonucta hepimiz neyi dikkate alacağımızı biliyoruz.Sorunlarınızı paylaştığınız herkes psikololoji eğitimi mi almış?

Tamam Güzin abla gibi dedim ama burda tek bir kişi cevaplamıyor bunları herkes bildiği kadarı ile birazda mizah karıştırarak kendince çözüyor.Amaç eğlenmek yer yer öğrenmek.