Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,431
Tuhaf, kim çıkacak acaba?
Tuhaf, kim çıkacak acaba?
Hocam ulaşabiliyorsanız lütfen ikna edin geri dönmesi için onsuz forum benim için soğansız kuru fasulye gibi lütfen geri dönsün.Ben ona ulaşırım
Bana verdikleri oyu geri çekiyorlar ?Tuhaf, kim çıkacak acaba?
O oylar bana ve EFI Shell'e gitti sanırım, ben seçilmem herhalde, o kadar sevilen birisi olduğumu sanmıyorum, sadece insanlara yardım ediyorum o kadar, EFI Shell kazanır herhalde.Bana verdikleri oyu geri çekiyorlar ?
Sana gitti ve kim olduğunu biliyorum.O oylar bana ve EFI Shell'e gitti sanırım, ben seçilmem herhalde, o kadar sevilen birisi olduğumu sanmıyorum, sadece insanlara yardım ediyorum o kadar, EFI Shell kazanır herhalde.
Bunu yazdıktan sonra oy gitti gene. Kim bari onu söyle, merak ettim.Ben niye buna bu kadar taktım yav, neyse ben müzük dinleyem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana gitti ve kim olduğunu biliyorum.
Ölsem söylemem. Ben dedim sıkıntı yok diye de neyse.Bunu yazdıktan sonra oy gitti gene. Kim bari onu söyle, merak ettim.
Çok erkenden yorum yaptım bu konudaOy farkı 1 e düştü. EFI Shell seçilecek gibi duruyor.
Oy farkı 2'ye çıktı, düşmeye başladı sanırım.Çok erkenden yorum yaptım bu konuda
Tabiki de benSiz İstediniz, Biz Yaptık! 2021'in İlk Röportajı Geliyor!
Öncelikle bazı özel sebepler dolayısıyla yaşanan gecikme için hepinizden özür dilerim.
Daha fazla uzatıp yılı yarılamadan ilk röportajımızı yapalım istedim.
Öncesinde dahil olmak isteyen adayların verilerini topladım.
Bugün kiminle yapılmasını istiyorsanız; oylamanızı istiyorum.
En çok oy alan aday bu hakkı kazanacak...
Bol şans!
Oylama pazar gecesi sona eriyor!
Abi sen adaylarda yoksun, yoksa verebiliriz sana da aslında oy.Tabiki de ben
Evet ya onun farkındayım bilerek ona oy basmadım aslında @Sibraius'u da merak ediyorum ama Assad kesinlikle EFİ de olabilir@Ananim, Umut Çelik kazanacak. Umuttan kaçış yok.
Abi hiç boşuna üzgün atma kazandın zatenEvet ya onun farkındayım bilerek ona oy basmadım aslında @Sibraius'u da merak ediyorum ama Assad kesinlikle EFİ de olabilir
Aslında yapsak mı böyle bir şey?Umut çelik harici birine verenler toplanıp Assad Najjar a versek de güzel olabilirdi...
Tutacağını sanmam, az kişi değiştirir sadece oylarını bence.Aslında yapsak mı böyle bir şey?
Oda doğru :/Tutacağını sanmam, az kişi değiştirir sadece oylarını bence.
Hayirlisi olsun abiSiz İstediniz, Biz Yaptık! 2021'in İlk Röportajı Geliyor!
Öncelikle bazı özel sebepler dolayısıyla yaşanan gecikme için hepinizden özür dilerim.
Bol şans!
Bencede knkTutacağını sanmam, az kişi değiştirir sadece oylarını bence.
ohoo reis senn rahat olTeşekkür ederim oyun için; ancak benim seçilmem mümkün değil gibi.
@wpa_supplicant seni seçtim bakalim kazanabilcek misinSiz İstediniz, Biz Yaptık! 2021'in İlk Röportajı Geliyor!
Bol şans!
Asıl ben yokum. Nasıl ben olmam!? Ne güzel Roma'da neler oluyor diye konuşurduk.@Dora, ben neden yokum? Beni kimse sevmiyor anlaşılan?.