HiçGüleceğimYoktu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,101
Biliyorum hocam. Bilerek yaptım zatenTeşekkürler. Kime verdiğin sıralamadan belli oluyor.
Biliyorum hocam. Bilerek yaptım zatenTeşekkürler. Kime verdiğin sıralamadan belli oluyor.
Assad Najar, Caligula olmuş.@tolgagamer123, hayır tek kazanan benim. Ve asla kaybetmem. Ve de en büyük Roma imparatoru ben seçileceğim. ?
Ekli dosyayı görüntüle 138177
Bir şey sorabilir miyim? Çarşamba günü üye olmuş birisi EFI Shell’i nasıl tanıyor? Hesabı kapalıyken?Tabi ki @EFI Shell.
3 yıldır forumu takip ettiğini söyledi. İlginç.Bir şey sorabilir miyim? Çarşamba günü üye olmuş birisi EFI Shell’i nasıl tanıyor? Hesabı kapalıyken?
Kimin multisisiniz acaba?
Hesap açmadan forumu takip ettiğini iddia ediyor. Yeni hesap açmış. EFi'nin eski adını bile biliyormuş.Bir şey sorabilir miyim? Çarşamba günü üye olmuş birisi EFI Shell’i nasıl tanıyor? Hesabı kapalıyken?
Evet, bildiğini söylemişti. Ama @Umut Çelik in dediği gibi birisinin multisi olabilir.Hesap açmadan forumu takip ettiğini iddia ediyor. Yeni hesap açmış. EFi'nin eski adını bile biliyormuş.
Modlar bakıyordur. Umarım.Evet, bildiğini söylemişti. Ama @Umut Çelik in dediği gibi birisinin multisi olabilir.
Evlat sen benim yanımda kala kala Sherlock olmuşsum, Arda'nın bütün multilerini ben ifşa ettim. Artık bu görev senin. Bütün multileri sen bulacaksın, ben emekliye ayrılıyom.Bir şey sorabilir miyim? Çarşamba günü üye olmuş birisi EFI Shell’i nasıl tanıyor? Hesabı kapalıyken?
Abi buldum sonuçta ?Sizi gidi çakma Sherlocklar...
YoBence efi diskalifiye olmalı!
Nayırrr neden efendim.Bence efi diskalifiye olmalı!
Bence hayırBence efi diskalifiye olmalı!
Ne oldu ki abi?Bence efi diskalifiye olmalı!
2 kişi daha oy atarsa ikinci olacağım.Bence asıl yarış ikincilikte
1 vote remaining2 kişi daha oy atarsa ikinci olacağım.
1 vote remaining