Gaza gelip bende yaparım öyle şeyler ? Memurluğum sökmez ?Bende çok safım. Yanlışlıkla tüm sırlarımı açıp dökerim.
Yine sen iyisin böyle konularda. Baktın soru kötü yerlere gidiyor memurluk ruhunu çalıştırıp mevzuyu amerikaya çekersin.
Acaba bir anime kızı olabilir misin?Beni yapın, Zaur'u boşverin.
Olmaz sen katıl. Kopya çekmek olmaz halledersin senn??Hiçbir sınavda boş kağıt vermeyen ben elbet bir şeyler sallarım. Tabi çoğu soruyu da cevaplamam ? Soruları önceden görmek şart ?
O yüzden benim yerime @_Zaur_ katılsın ?
Hakkatten samimi kalpten senin seçilmeni isterimBeni yapın, Zaur'u boşverin.
Boş bırakma hakkı vardır sanırımHiçbir sınavda boş kağıt vermeyen ben elbet bir şeyler sallarım. Tabi çoğu soruyu da cevaplamam ? Soruları önceden görmek şart ?
O yüzden benim yerime @_Zaur_ katılsın ?
@nixc0r ile birlikte 13 adayımız var.10-15 tane aday oldu heralde.
Çok çekişmeli olacak o zaman.@nixc0r ile birlikte 13 adayımız var.
Seve seve@Jarvisit ile yapılabilir. Hem YouTube tarafı, hem ana sayfa ve editörlük tarafında işlerin nasıl yürüdüğünü, foruma kıyasla nasıl farklar olduğunu öğrenmiş oluruz.
Bilmiyorum ki gözüm kendi isteğimle yaptığım bir şeyim olmadı ama etiketler beni listeye sokacak gibi ?@Uchiha Sasuke güzelim sen katıldın mı?
Katıldı katıldı ben soktum onu yarışmaya. Jüriyede rüşvet verdim kesin kazanacak. Neleri sorsak diye düşünüyorum ???@Uchiha Sasuke güzelim sen katıldın mı?
Çok korktuğum bir kaç soru var.Katıldı katıldı ben soktum onu yarışmaya. Jüriyede rüşvet verdim kesin kazanacak. Neleri sorsak diye düşünüyorum ???
Haydaa olay bize patlıyor. Knka sen seçilmiş kişisin kabullen merak etme korkutmadan sinsi sinsi sorarız soruları?Çok korktuğum bir kaç soru var.
Lütfen o sebeple;
Ekli dosyayı görüntüle 155013
-------------------------------------------------------
Bende @_Zaur_ ve @KaTaRaN diyorum. ? Eşe dosta üyelik açtırıp size basıcam oyları ?
Sivrilen kazık misali olur kesin ? Özelden sorun böyle çok riskli ?Haydaa olay bize patlıyor. Knka sen seçilmiş kişisin kabullen merak etme korkutmadan sinsi sinsi sorarız soruları?
Böyle daha eğlenceli ???Sivrilen kazık misali olur kesin ? Özelden sorun böyle çok riskli ?
Onu unuttuk yaaaa@Great Justinian olabilir.
(Cevaplayamadığı sorular için Tarihten bir kesit sunabilir )