- Reaksiyon puanı
- 12,506
Umut nasıl kaybedebilir!? O kadar destek vermiştik bir de. ? Umudumuz kalmadı artık.
Aynen fena fark attıEFI büyük fark attı ama ben Conficker Belası nın çıkmasını isterdim ya
Yeni umudunuz EFI Shell yada ben olabilirim, gerçi ben nasıl olacaksam artık.Umut nasıl kaybedebilir!? O kadar destek vermiştik bir de. ? Umudumuz kalmadı artık.
Hadi forumu hackleyip tüm oyları sana atalımYeni umudunuz EFI Shell yada ben olabilirim, gerçi ben nasıl olacaksam artık.
Hemen heçk osunu kuralıım! (!)Hadi forumu hackleyip tüm oyları sana atalım
Hadi forumu hackleyip tüm oyları sana atalım
Hemen heçk osunu kuralıım! (!)
Ne vaat edebiliriz ki? Soruları siz soracaksınız kazanan kişiye.Vaadlerinizi söyleseydiniz ona göre oylardık. Böyle kuru kuru olmadı gibi.
Umut Çeliğin vaadi benim ismimi söylemekmiş.Vaadlerinizi söyleseydiniz ona göre oylardık. Böyle kuru kuru olmadı gibi.
Ne yapsam acaba elimdeki yüzlerce rehberi foruma atıp forumu rehbere mi boğsam. O rehberleri yazmaya nasıl üşenmedim hala anlamıyorum. Vaadim bu olsun bakalım, rehber yayınlamak sadece.Vaadlerinizi söyleseydiniz ona göre oylardık. Böyle kuru kuru olmadı gibi.
Aslında kazanırsam olabilir.Umut Çeliğin vaadi benim ismimi söylemekmiş.
EFI Shell'in ise yok sanırım.
Aslında EFI nin kazanmasını istiyorum veya Umut'un kazanmasını.EFI büyük fark attı ama ben Conficker Belası nın çıkmasını isterdim ya
Efi dışında biri kazanırsa 10 ay Joker PP.@EFI Shell, kesin sen kazanacaksın. Oylama da baya fark attın. ?
Pazar gününe kadar süresi var oylamanın, ne olacağı hiç belli olmaz, bundan önce de Umut, EFI Shell'den baya öndeydi.Efi dışında biri kazanırsa 10 ay Joker PP.
Efi'nin kazanmasının sebebi geri dönmesi büyük ihtimal.Pazar gününe kadar süresi var oylamanın, ne olacağı hiç belli olmaz, bundan önce de Umut, EFI Shell'den baya öndeydi.
İstediğin kişiyeEfi'nin kazanmasının sebebi geri dönmesi büyük ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyum 2 kişi arasında gidip geliyor. Kime versem acaba ??
Burdan anladikki oyunu EFİ'ye vermişsin.
Zaten önceki sayfalarda @EFI Shell'e verdiğimi söylemiştim.Burdan anladikki oyunu EFİ'ye vermişsin.
Teşekkürler. Kime verdiğin sıralamadan belli oluyor.Şimdi bulun bakalım, Ben kime verdim oyu
Ekli dosyayı görüntüle 138176
Güzel sağ tık + incele@tolgagamer123, hayır tek kazanan benim. Ve asla kaybetmem. Ve de en büyük Roma imparatoru ben seçileceğim. ?
Ekli dosyayı görüntüle 138177