ARCANDY
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,749
EFI Shell kazanmssa forumdan giderim
@EFI Shell'i pek tanıdığım söylenemez .Şaşırdım, ben bile kendimi seçmedim EFI Shell 'i seçtim doğrusu, teşekkür ederim.
Yok ya propagandaya gerek yok. Ama beğendim dörtlüğü. Başka zaman kullanabiliriz ?Umut baba'ya oy verin.
Gönlünüze rahat verin.
Umut baba herkesi sever
rakiplerine başarılar diler.
ben bu şiir için bile oy veriyim.Yok ya propagandaya gerek yok. Ama beğendim dörtlüğü. Başka zaman kullanabiliriz ?
Umut hepimizin umududur. Ya o kazanacak ya da Justinianus Ayaklanması başlayacak. Sonra da bu forum Umut Çeliğin olacaktır. Ciddiye alın bunları, ey SDN Forum yönetimi. ?Umut baba'ya oy verin.
Gönlünüze rahat verin.
Umut baba herkesi sever
rakiplerine başarılar diler.
Ben de mi katılsam?Siz İstediniz, Biz Yaptık! 2021'in İlk Röportajı Geliyor!
Öncelikle bazı özel sebepler dolayısıyla yaşanan gecikme için hepinizden özür dilerim.
Daha fazla uzatıp yılı yarılamadan ilk röportajımızı yapalım istedim.
Öncesinde dahil olmak isteyen adayların verilerini topladım.
Bugün kiminle yapılmasını istiyorsanız; oylamanızı istiyorum.
En çok oy alan aday bu hakkı kazanacak...
Bol şans!
Oylama pazar gecesi sona eriyor!
İsyan çıkarmayın ? .Umut hepimizin umududur. Ya o kazanacak ya da Justinianus Ayaklanması başlayacak. Sonra da bu forum Umut Çeliğin olacaktır. Ciddiye alın bunları, ey SDN Forum yönetimi. ?
Tanıyan tanıyor tanıtıma gerek yok.@Umut Çelik, Nasıl bir tanıtım yapmışsın, heykes sana vermiş. Bruh
Hayırlısı olsun beyaaYasak değil fakat alımlar kapatıldı.
Bir şey olmaz.Bir tane uğraşım var onu da çok görme agam.Alt tarafı şiir yazıyoruz.Arkadaşlar bu Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, röportaj seçimi, boşuna slogan yazmanıza gerek yok, seçime katılmıyorsunuz.