Sayın Fuat Akdağ...

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Siz bu ülkede büyük saygınlığı olan NTv`nin spor müdürüsünüz. İşinizi de gayet iyi yapıyorsunuz. Rahmetli Kenan Onuk`tan devraldığınız bayrağı ileriye taşımak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Siz ve ekibiniz hayata geçirdiğiniz NTV Spor ile Türk Yayıncılığının büyük bir eksikliğini giderdiniz. Beğeniyle izliyoruz, tebriklerimizi sunuyoıruz. Kanalınızda yayınlanan spor programlarınin seviyesi diğer kanalların fersah fersah önünde. Gerek program moderatörleri gerekse konuklar sporun içinde kalmaya, gerginliklerden uzak durmaya gayret ediyorlar.

Bütün bu güzelliklerin tek bir istisnası var. Sizin moderatörlüğünüzde yayınlanan 90 Dakika programı. Bu programda, sizin ekranlarınız aracılığıyla, artık adını bile anmak istemediğimiz, gerek ana sayfadaki haberlerde gerekse forumlarımızda ismini filtreleyip, sansürlediğimiz bir mahluk, adeta varlık sebebi haline gelen Fenerbahçe ve Fenerbahçeli düşmanlığını hayal gücünü aşan seviyelere çıkarmıştır.

Son yayınlanan "90 dakika" programında Fenerbahçemizin ve Milli Takımımızın başarılı sporcusu ve kaptanı Emre Belözoğlu`na yaptığı hakaretler, attığı iftiralar bardağı taşıran son damla olmuştur.

NTV, Türk kamuoyunun gözünde yüksek düzeyi ve güvenilirliği ile saygın bir yere sahiptir. Ancak söz konusu mahlukatın katıldığı bu program, ulusal kanallardaki sabah kuşağında yayınlanan gelin-kaynana programlarını aratmayan bir seviyesizliğe bürünüvermekte ve kanalın genel saygılığına da büyük gölge düşürmektedir.

Biliyoruz kavga, gürültü, iftira, çekişme bilinen bir rating malzemesidir. Ancak haberciliğin hiç bir bölümünde seviyesizliğe prim vermeyen NTV, konuşmalarında topluma kavga, nifak ve düşmanlık tohumları ekmekten başka bir işe yaramayan bu mahlukata neden bu kadar prim tanımaktadır?
NTV`nin rating ölçümlerinde olmadığını biliyoruz. Dolayısıyla bu mahlukun getirecei ratinge de ihtiyacı olmamalı diye düşünüyoruz. Bu mahluka yıllardır ekranlarınızı kullandırıyorsunuz, sonuçta yarattığı pislikte boncuk bulup bulmadığınızı merak ediyoruz?

Sayın Fuat Akdağ, siz hem 90 Dakika programının moderatörüsünüz hem de NTV`nin Spor Müdürü... Dolayısıyla bu işteki muhattabımızsınız... Siz kibar ve nazik bir insanız ancak bu mahluk sizin nezaketinizi suistimal etmektedir. Sizden beklentimiz bu mahlukun haddini aşmasına engel olmanızdır.

kaynak:Antu.com - Fenerbahçe Taraftarının Resmi Sitesi

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bugün sabah okudum haberi gerçekten çok üzüldüm Emre'ye. sadece annesi kalp krizi geçirmiş sandım. ama sonra öğrendimki bu mahlukatın yorumlarına dayanamamış kadıncağız sinir krizi geçirmiş. Şimdide annesine sinirlendim senin oğlunu herkez biliyor yani kaç yıldır Milli takımda top koşturuyo sen bu adamı neden kaale alıyosunki kimdir yani HU.??