Güncel
hocam fiyat olarak en son ne diyorsun?
Güncel
hocam fiyat olarak en son ne diyorsun?
sanirim ayni laptop bendede var. bluray surucusu azda olsa 8gb ssd si var oyunlari full cozunurluk oynuyorum. en dusuk 80fps gordum (cs go). en yuksek cozunurlukte 1600x kusurdu. mezarci arkadaslar lutfen kirletmesinler konuyu satici arkadasin sattigi laptop piyasadaki ölü ekran kartli laptoplari 2ye katlar
Hocam aylardır alan yok mu ?
her gün en az 2-3 tane notebook alır satarız. edeceği miktar maksimum 700 lira. üstü veren arkadaslarda sıkıntı var demektir.
1000 lira teklif gelmiş ve sen satmamışsın çok garip. Dolar düşünce elinde buharlaşır o laptop ben sana söyleyeyim.
1000 lira teklif gelmiş ve sen satmamışsın çok garip. Dolar düşünce elinde buharlaşır o laptop ben sana söyleyeyim.
Şu bilgisayarın sıfırı 2200 lira şuan 1 tane bile çizik göçük yok internette ezik hasarli modeller var aynısı adamlar 1400 1500 diyor kusura bakma ama hp marka laptop almiyorsun 700 liraymis peh...
1200 1300 veren olursa satarim direk en yüksek teklif 1050 liraydi sanirim
Ha sen her gün 2 3 laptop alir satarsın ama 600 700 liralık laptoplar heralde onlar çünkü bu bilgisayara eski dersen sen bilgisayarciliktan gram anlamiyorsundur.
Kimse sıfırı 2200 lira olan(dolar arttı kaç para şimdi bilmiyorum) 700 liraya satmaz.
gereksiz polemiğe girmeyeceğim seninle ama burda bu tavrı takınmana damüsade edemem kusura bakma.
yalnız şu bilgisayardan zerre anlamıyorsun kısmına baya takıldım. elinde 3. nesil işlemciye sahip bir notebook'un var ve biz bu günlerde 4.nesil işlemciler kullanıyoruz yani senin bilgisayarın bir önceki nesil bir bilgisayar., üzerinde ki harddisk samsung'un harddislerinden 750gb olanı ise eğer hala, ömrünün %70 lere kadar düştüğünü varsıyıyorum. düşmediyse tamamen şans derim. böyle bir bilgisayara sahip olup aldığım günden bu yana oyun oynamadım diyemezsin gerçekten büyük bir yalan olur. oyun oynadığını ve cihazı ciddi manada kullandığını varsayarsak en iyi ihtimal alan arkadas bir yada iki sene içinde ekran chip'inden hata alacak. samsung'un yılına göre üst sekmende olan bu cihazından benim elimde hurdalıkta en az 4 tane var. farkettin mi bilmiyorum işi ben bilmiyorsam burda herkes bilmiyor demek ki, zira verilen fiyatların hepsi benim verdiğim fiyat aralığında. herkesin kendi malı kendine kıymetli, ama senin gözünde değerli olduğu kadar herkes tarafından değerli olduğu anlamına gelmez.
iyi forumlar.
:thumbup:Daha önce de söylediğim gibi 600-700 gibi rakamlar saçma ama artık 5. nesil işlemcilerin çıktığı , gt 8xxm ve gtx 9xxm serisinin yaygınlaşmaya başladığı bir dönemde 1000-1200 tl arası teklifleri değerlendirmeniz sizin için iyi olacaktır. Yakın zaman da değer kaybı artacak ve istediğiniz rakamları almanız hayal olacaktır.Bu nedenle 1000 ve üzeri en iyi teklife elinizden çıkartınız. Hayırlı satışlar.....