Mg.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
Masaüstü mu alacaksın? Ucuza gidecekse al parçaları tekrar kullan
Masaüstü mu alacaksın? Ucuza gidecekse al parçaları tekrar kullan
Hocam 1000 lira dan aşağı inme eğer dediklerin doğruysa 1200 den gittigidiyora koy bence rahat satarsın.
Htc One m7+200 vereyim kardeşim takaslarsan
Bu bilgisayarı 1500 e alan keriz diyen arkadaslara sesleniyorum. Siz böyle bir sistemin sıfırını bana 1500 e bulun tamam bişi demicem. Bu pc rahat ikinci el 1200 1300 e gider. Resimlerde belli temiz pc. Oyun için ideal ve ben bunun gibi bir sistemle fc4 oynuyorum. Kim suan 1100 1200 tl ye fc4 oynuyor? Bir düşünün bence keriz diyenler
Komik ya gördüm keriz diyenleri güldüm ne alıyon sen Çin malı tablet mi ?Eyvallah dostum çok sağol.
Özelden teklif eden arkadaşlar var gelip 750 lira veriyorlar.
Komik ya gördüm keriz diyenleri güldüm ne alıyon sen Çin malı tablet mi ?
Bunlar araştırma yapmıyorlar ondan sonra gelip bana 800 e sat bir piyasayı araştır öyle gelBende arastirdim sahibinden de 1600 1700lira yazanlar var ikinci ele bende satayim diyorum ama gelip 700 800 lira veriyorlar.
Bunlar araştırma yapmıyorlar ondan sonra gelip bana 800 e sat bir piyasayı araştır öyle gel
Aynen 700 800 tl ye Celeron ve dahili ekran kartli pc ler satılıyor. Adam core i7 diyor nvidia gtx kart diyor siz 800 tl veriyonuz. Güldüm. Durumunuz yoksa bu pc ye bakmayın. Bana da durumu olan var olmayan var demeyinDimi yani ben malımi niye ölü fiyata satayim?
Aynen 700 800 tl ye Celeron ve dahili ekran kartli pc ler satılıyor. Adam core i7 diyor nvidia gtx kart diyor siz 800 tl veriyonuz. Güldüm. Durumunuz yoksa bu pc ye bakmayın. Bana da durumu olan var olmayan var demeyin
Sahibinden.com'a bak anlarsin orada 1500 liradan satiyorlar diyorum arkadaş 650 lira diyor. 2000 liralık laptop 650 lira o da baya soğuk şakaymış ki 2800 liraya almıştım bilgisayarı.
Bu laptopu size 650e verirse asil "keriz" kendisi olacak. Piyasayi bilmeyip her halta maydanoz olmayin.
1500 olmasa bile 1300 minimum ederi var. Teknosa da yenisi 2100TL.
650ye anca oyuncak bilgisayar alirsiniz siz.
Arkadaş da benim dediğimi diyorHayirdir dostum ne diyorsun?
Arkadaş da benim dediğimi diyor
Yok hayır sizden alıntı alıp onlara seslenmisBenden alıntı yapmış bana diyor gibi ama satıcı benim