Aynen katılıyorum. Şuan i5 bile 1000 altında değilken i7 ye 700 800 denmesi iyi değil.i7 işlemci var daha ne olsun
1000 tl altı teklif etmek hakaret gibi olur
Elden teslim imkanı var mı? Sakaryadayım yakın şehirlerdeysen konuşalım.
Kardeşim isteyen istediği fiyatı TEKLİF eder.Adı üstünde teklif ediyo.Burda ederini konuşmuyo millet.Bende kardeşime telefon+para TEKLİF ettim olmaz dedi.Bu kadar basit.İsteyen 100 lirada teklif eder satan adamın rızası olmadıktan sonra ne değişecekki.
Teklif ederken dalga geçiyorlar sizce i7 ye 600 700 denmesi normal mi ? Bunu bir düşünün. Bilgisayar alacak kişi ilk önce piyasaya bir bakmalı ve ondan sonra ikinci el fiyat teklif etmeliKardeşim isteyen istediği fiyatı TEKLİF eder.Adı üstünde teklif ediyo.Burda ederini konuşmuyo millet.Bende kardeşime telefon+para TEKLİF ettim olmaz dedi.Bu kadar basit.İsteyen 100 lirada teklif eder satan adamın rızası olmadıktan sonra ne değişecekki.
Teklif ederken dalga geçiyorlar sizce i7 ye 600 700 denmesi normal mi ? Bunu bir düşünün. Bilgisayar alacak kişi ilk önce piyasaya bir bakmalı ve ondan sonra ikinci el fiyat teklif etmeli
Belli ediyor zaten rahat olun siz ben temiz buldum pc yiAlan kişi pişman olmaz ilk günkü temizlikte
Sahibindene koymadiysan koy daha hızlı satarsn hayırlı satışlar.
Arkadaşların bilgisi olsun ben 1150 teklif verdim alamadım. Ona göre fiyat teklif edin.
1500 ? Güzel espri
İ7 diyor kardesm
[MENTION=409598]Subzero0*[/MENTION] arkadasa ver gitsin ya da 3-5 bisey daha anlaşın bence hazir müşteri çıkmış iyi fiyat teklif etmiş
Verdiği teklif 1150 lira ve ben 1400den aşağı satmayı düşünmüyorum çünkü tık yok bilgisayarda.
Laptop ekran kartlarından anlamamda bu laptop ile Battlefield 4'de multiplayerde kaç fps alabilirsiniz? lazım olduğundan değil merak...
Gayet rahat oynuyorum battlefield 3 multiplayer ayrıca battlefield 4'de en ufak kasma yapmıyor. Acamadigim oyun yok.