Sata 3.0 kablosunu nereden bulabilirim

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar yeni ssd aldım fakat başlıktada belirttiğim gibi sata 3.0 kablom yok.Ben biraz araştırdım ama bulamadım .Yardımcı olursanız sevinirim:)
Not :Gittigidiyor sahibinden vs sitelerden almayı en en son çare olarak görüyorum.Bilginize:yes:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şu iki siteyi bir inceleyin isterseniz:

teknobiyotik

hepsiburada

Tabii sata 3 kablosu gerekli mi gereksiz mi konuda tecrübeli arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sata kablolar arasında fark olmasa da yine de kablo bulman lazım :D Kablo da kadıköy yazıcıoğlundan alınır ;) Tabi yakınsan :D

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sata kablolar arasında fark olmasa da yine de kablo bulman lazım :D Kablo da kadıköy yazıcıoğlundan alınır ;) Tabi yakınsan :D

Kadıköye bayaa uzağım ya avcılardayım :) lakin şu fark mevzusu nedir tam şaapamadım ?:helpsmilie:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şu iki siteyi bir inceleyin isterseniz:

teknobiyotik

hepsiburada

Tabii sata 3 kablosu gerekli mi gereksiz mi konuda tecrübeli arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır.

Kablo 10tl kargo 10tl :) yani gerek yok.Hem araştırınca birçok yerde sata 2 yle arasında bir fark olmadığını gördüm varmıdır bu işin aslı astarı ?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kadıköye bayaa uzağım ya avcılardayım :) lakin şu fark mevzusu nedir tam şaapamadım ?:helpsmilie:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kablo 10tl kargo 10tl :) yani gerek yok.Hem araştırınca birçok yerde sata 2 yle arasında bir fark olmadığını gördüm varmıdır bu işin aslı astarı ?
SATA 2 ile SATA 3 arasında fark yoktur.