İPhone 12 pro face id çalışmıyor

Fatih.53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bugün telefonumda iPhone 12 Pro normal bir şekilde kullanırken birden dondu ve kendi kendini yeniden başlattı. Sonra böyle bir ekran geldi. Sonra belki bug falandır diye kapatıp açayım dedim kapattım ama sonra telefon Apple logosunda gelip gitti. Çoğu şeyi denedim güvenli başlatma falan sonra şarja takıp güvenli başlattım. Yaklaşık 1 saat falan ugrastım önce bu ekran geldi sonra ise bir şekil açtım telefonu sonra tekrar donup kapandı. Sonra tekrar logoda takıldı 10dk falan sonra açıldı ve şu an onunla yazıyorum. Nedeni nedir? Ne yapsam geçer? İşe falan gidiyorum gerçekten çok problem oluyor benim için. Tamamen sorunu yok olduğunu da anlamadım ve halen Face ID çalışmıyor. Neden? Bir hasar vesaire vermedim. Neden çalışmıyor?
Acaba yazılımsal mı donanımsal mı nasıl anlarım

Ekli dosyalar

• IMG_2590.png
    IMG_2590.png
    321.8 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_2591.png
    IMG_2591.png
    30.4 KB · Görüntüleme: 4
  • 119403c2-ce85-4140-b5ad-f64a8966c1cf.jpeg
    119403c2-ce85-4140-b5ad-f64a8966c1cf.jpeg
    170.3 KB · Görüntüleme: 7

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
611
Merhaba, Bilgisayara bağlayıp itunes dan yeniden yükleme yapabilirsiniz. Sorun gidecektir. Faceid konusunda apple dan destek almak daha mantıklı gibi gözüküyor. Cihazınız garanti altında olsun olmasın değişim veya tamiri bedelsiz yaparlar.

Fatih.53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, Bilgisayara bağlayıp itunes dan yeniden yükleme yapabilirsiniz. Sorun gidecektir. Faceid konusunda apple dan destek almak daha mantıklı gibi gözüküyor. Cihazınız garanti altında olsun olmasın değişim veya tamiri bedelsiz yaparlar.
Hocam nasıl garantisi bitmiş bir ürünün bedelsiz değişim tamiri yapacaklar ? Bir de sizce sıfırlayınca düzelir mi ben herhangi bir darbe sıvı teması olmadı

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
611
Hocam apple ürünlerinde kendinden olan her hatayı yapıyor. kurtarma modu ile bilgisayardan itunes dan geri yükle yada yeniden yükle seçeneği ile tekrar açabilirsiniz.

Fatih.53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam apple ürünlerinde kendinden olan her hatayı yapıyor. kurtarma modu ile bilgisayardan itunes dan geri yükle yada yeniden yükle seçeneği ile tekrar açabilirsiniz.
Hocam bunun için benden face id ister mi ? Sonra sıfırlarken falan kalmayayım öyle ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir video veya link bırakma şansınız varmı videosu varsa