Şarjdan Çıkarınca Soluk Ekran Ve Parlaklık Düşmesi

Hero 0.1

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Merhaba. Laptopu prizde kullanıyorum. Bana haftada bir %20 ye indirip tak dediler. Çıkarınca ekran parlaklığını sona almama rağmen çok karanlık ve soluk renkler. Güç tasarufu modunda değil, aksine en iyi performans modunda. Batarya ömrü bitmişmidir?

sedatistan

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Bitmişmidir bilemem.Ama sonuç olarak bilgisayarın belli bir watta ihtiyacı var eğer pil bunu karşılayamıyorsa yazılımsal olarak pilde çalışırken şöyle davran gibi bir yazılım eklemiş olabilirler.
Pil bitik olsa kullanılmaz öyle azalarak bitmez pil.Yani ekranım daha az parlak demekki pil bitiyor gibi bir kullanım olmaz. Duracell mi la bu :D
Bide eğer masaüstündeysen intel ekran kartı öyle davranıyor olabilir.İntelin paneline bak.

alizone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Merhaba. Laptopu prizde kullanıyorum. Bana haftada bir %20 ye indirip tak dediler. Çıkarınca ekran parlaklığını sona almama rağmen çok karanlık ve soluk renkler. Güç tasarufu modunda değil, aksine en iyi performans modunda. Batarya ömrü bitmişmidir?
windows 10 da ayarlarda pil veya ekran da bir ayar var pil azalınca ekranı karartıyor onun tikini kaldırıp deneyin