Soru Sanal hayata sıfırdan başlamak

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Selamlar, benim şuan kullandığım mail adresinde ve yüksek ihtimalle telefonumda virüs falan var. Antivirüs ile yatıyorum bir şey bulamıyor. Ben ise hem bilgisayarıma hem telefonuma format atmak istiyorum fakat. Hesaplarım falan var. İlk önce telefonuma mi bilgisayarıma mi format atsam bilmiyorum WhatsApp bile mail falan istiyor onu değistirmeliyim.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Selamlar, benim şuan kullandığım mail adresinde ve yüksek ihtimalle telefonumda virüs falan var. Antivirüs ile yatıyorum bir şey bulamıyor. Ben ise hem bilgisayarıma hem telefonuma format atmak istiyorum fakat. Hesaplarım falan var. İlk önce telefonuma mi bilgisayarıma mi format atsam bilmiyorum WhatsApp bile mail falan istiyor onu değistirmeliyim.
neye göre virüs olduguna kanaat getirdin.bilgisiyarına veya telefonunda ne gibi anormal olaylar var.telefonda virüs oldgunu aşırı ısınma veya birde kapanıp acılması kendi kendine uygulama acıp veya kamera acmasıyla anlayabililrsin.bilgisiyarda virüs varsa belli eder dosya boyutlarının birden yükselmesi 10mb birden 800mb olması gibi anormal sesler cıkması gibi