Samsung teknik servis için deneyimleriniz

by_arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar samsung teknik servise pazartesi günü galaxy s4 teslim ettim servisteki eleman 10 günü bulabilir dedi size geri dönüş için samsung a s4 veya başka bir model telefon verip te geri alan arkadaşlar aydınlatabilir misiniz kaç günde aldınız 2 sorum cihaz 2 günlüktü servisten gelen cihazım da arızalı olma ihtimali var mıdır. şimdiden teşekkürler...

whatsername

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben samsung note 2 'yi servise vermiştim.İç ekrani kırılmış demişlerdi. 6 güne almıştım telefonu ama yanlış hatırlamıyorsam daha önce servisten çıkmıştı ben biraz geç almıstım.Servisten bir yana şikayetim olmadı rahatlıkla verebilirsin telefonunu.

koyun2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum S4 kullandım bende bataryanın çabuk bitmesinden dolayı servise vermiştim 5 günde tamam gelip alabilirsiniz dediler gittim aldım hiç birşey değişmemişti aynı tas aynı hamam hiç memnun olmamıştım.
Çok şükür kurtuldum bu S4 den de sorunlarım bitti. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
İstanbul'daki arkadaşlar için tavsiyem Beşiktaş ve Avcılarlarda Ekmen elektronik var Samsung yetkili servis gayet iyidirler.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adam konuyu 06-09-2013 te açmış kimse fark etmemiş yazık cidden yazık.bari cevap vermeseydiniz.