Samsung 40ES7000 ve emsali modellerde yaşanan Wifi ağları bulamama ve bağlanmama sorunu için kesin çözüm;
Wifi aramada ağları bulmadan kapanıyor ve bağlanmıyorsa;
* Gizli menüye girmek için TV standby konumundayken sırasıyla kumandadan INFO+MENU+MUTE+POWER tuşlarına sırasıyla basın.
* Çıkan ekranda OPTIONS altında SUB OPTIONS altında en altlarda WIFI REGION var. Wifi region ''A'' olmalı.
Sonra Tv'yi kapatıp açın. 1 dk. kadar bekleyin ve ''Bir ALLAH razı olsun demeyi eksik etmeyin''
Artık WIFI DIRECT ve SOFT AP aktif ve AĞ ARAMA çalışıyor..
Osman bey selamlar ...
Bu çözümü ben bulmuş ve başka bir forumda insanlar daha fazla samsung tarafından mağdur edilmesin diye paylaşmıştım. Siz ise o forumdaki paylaşımımı neredeyse noktası, virgülüne kadar copy-c yapıp buraya aksettirmişsiniz ve karşılık olarak Allah rızası talep etmişsiniz. Allah sizden razı olsun, benim açtığım bu yolda siz çözümün daha fazla kitleye ulaşmasına sebep olmuşsunuz. Lakin sizden ricam çözümü kendinizin bulduğu, emeğin size ait olduğu gibi bir yaklaşımda bulunmayıp keşke işte falanca forumda falanca bi arkadaş paylaşmış, işe yarıyormuş vs. demiş olsaydınız daha şık olurdu.
Yine de Allah sizden de razı olsun ...
s.a kardeşim herşey için Allah razı olsun kaç zamandır çözüm arıyordum sonunda buldum derken benim tv de dediğiniz gibi yaptım ancak olmadı tv modelim UE40ES6140 YARDIMCI OLUR MUSUN ?
Bende samsung akilli kumanda var info menuyu buldumda mute tusunu bulamiyorum..eger soldaki tussa denedim.ise yaramiyor dediginiz gibi bir ekran cikmiyor bende yardimci olur musunuz?
Ben de çalışmadı maalesef. Kablosuz ağları arıyor ancak yanındaki modemi dahi bulamıyor. Ben de biraz karıştırdım ama yanlı bir yere basmış olacağım ki televizyon kapandı şimdi hiç açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz ? Servise mi götüreyim yoksa herhangi bir televizyon tamircisi halledebilir mi ?
--- Gönderi Güncellendi ---Samsung 40ES7000 ve emsali modellerde yaşanan Wifi ağları bulamama ve bağlanmama sorunu için kesin çözüm;
Wifi aramada ağları bulmadan kapanıyor ve bağlanmıyorsa;
* Gizli menüye girmek için TV standby konumundayken sırasıyla kumandadan INFO+MENU+MUTE+POWER tuşlarına sırasıyla basın.
* Çıkan ekranda OPTIONS altında SUB OPTIONS altında en altlarda WIFI REGION var. Wifi region ''A'' olmalı.
Sonra Tv'yi kapatıp açın. 1 dk. kadar bekleyin ve ''Bir ALLAH razı olsun demeyi eksik etmeyin''
Artık WIFI DIRECT ve SOFT AP aktif ve AĞ ARAMA çalışıyor..
--- Gönderi Güncellendi ---
Kardeşim tv yi power tuşundan kapatıp dediğin işlemi yapıyorum fakat hiçbirşey gelmiyor ekrana Ne yapmalıyım standby moduna nasıl alınır tv ? Allah rızası için acil cevap
UE40j6270 Güncel sürüm 1501Televizyonun modeli nedir?