Dostum çok teşekkürler. Çözümün işe yaradı. Sadece wifi region bölümüne sub option bölümünden değil de mrt option bölümünden ulaştım. O da TV'nin modeli farklı olduğu için galiba.Samsung 40ES7000 ve emsali modellerde yaşanan Wifi ağları bulamama ve bağlanmama sorunu için kesin çözüm;
Wifi aramada ağları bulmadan kapanıyor ve bağlanmıyorsa;
* Gizli menüye girmek için TV standby konumundayken sırasıyla kumandadan INFO+MENU+MUTE+POWER tuşlarına sırasıyla basın.
* Çıkan ekranda OPTIONS altında SUB OPTIONS altında en altlarda WIFI REGION var. Wifi region ''A'' olmalı.
Sonra Tv'yi kapatıp açın. 1 dk. kadar bekleyin ve ''Bir ALLAH razı olsun demeyi eksik etmeyin''
Artık WIFI DIRECT ve SOFT AP aktif ve AĞ ARAMA çalışıyor..
Samsung 40ES7000 ve emsali modellerde yaşanan Wifi ağları bulamama ve bağlanmama sorunu için kesin çözüm;
* Gizli menüye girmek için TV standby konumundayken sırasıyla kumandadan INFO+MENU+MUTE+POWER tuşlarına sırasıyla basın.
* Çıkan ekranda OPTIONS altında SUB OPTIONS altında en altlarda WIFI REGION var. Wifi region ''A'' olmalı.
Sonra Tv'yi kapatıp açın. 1 dk. kadar bekleyin ve ''Bir ALLAH razı olsun demeyi eksik etmeyin''
Bende de soft AP diye birşey yok bir türlü çözemedim sorunu önceden İnternete bağlanan TV şuanda hiçbir şekilde bağlanmıyor.herşey güzel gidiyordu ama söylediklerin işe yaramayınca başka ayarları da değiştireyim dedim . sonuç tv açılmıyor. ışık dahi yanmıyor. acaba sorun ne olabilir?
yarın servis gelecek bakacağız artıkBende de soft AP diye birşey yok bir türlü çözemedim sorunu önceden İnternete bağlanan TV şuanda hiçbir şekilde bağlanmıyor.
Valla ben dediklerini yaptım da gene olmadı ya.yarın servis gelecek bakacağız artık![]()
Şimdide bağladım ama önceden youtube falan vardı şimdi yok nasıl yapabilirim?yarın servis gelecek bakacağız artık![]()
servisten kara haber geldi. anakart bozulmuş 1600 tl fiyat verdiler.tv nin işi bitti yaniyarın servis gelecek bakacağız artık![]()
Geçmiş olsun.servisten kara haber geldi. anakart bozulmuş 1600 tl fiyat verdiler.tv nin işi bitti yani
Gercekten bilgilendirici bir yazı olmuş ama benim o menüde değildi. Farklı bir menüde çıktı. Orada çıkmadı diye düşünmeyin. Farklı menülere bakın. Ama başka bir şey değiştirmeyin menüde. Kumanda tuşları bendeki tv de İnfo Setting mute power tuşları. Gelen menüde option/ mrt option/ wi-fi regision artık neyse o sıraya göre ilerliyor.Samsung 40ES7000 ve emsali modellerde yaşanan Wifi ağları bulamama ve bağlanmama sorunu için kesin çözüm;
Sorununuzu tam anlayamadım, TV, ağı hiç mi görmüyor?Merhaba televizyonumuz Samsung 43tu7100 internete bağlanma sorununu bizde yaşıyoruz ama wifi region yazısı ne SUB optionda nede MRT optionda yok, hiç birinde yok, lütfen yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkürler.