Samsung S8 dokunmatik hatası

JVUI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar yaklaşık 1 ay önce S8 aldım hiç düşürmedim telefonu ve kendi kendine dokunmatiği takılmaya başladı. Servis kullanıcı hatası olabilir dedi yedek telefon ayarlayana kadar vermeyecem bakalım.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında arkadaşlar kendimden eminim yani yere düşmedi telefon bu tür durumda ne yapmam gerekiyor ?

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Hiç düşürmediysen fazla ısıya maruz bırakmadıysan sen haklı gibi duruyosun ıslak elle dokundunmu dicem IP 68 var ne diyim bilemedimki

JVUI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç düşürmediysen fazla ısıya maruz bırakmadıysan sen haklı gibi duruyosun ıslak elle dokundunmu dicem IP 68 var ne diyim bilemedimki

Çok titiz kullanırım cihazlarımı , hiç düşmedi duşa girdim koltugun üstüne koydum çıktım sapıttı telefon sıfırladım felan gene aynı olay . Yabancı forumlara baktım buna benzer sıkıntı yaşayan 9 10 kişi ile karşılaştım ve servise götürmüşler genel bir sorun mu diye düşünüyorum

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Eğer kırık çizik ezik yoksa kullanıcı hatası demezler diye düşünüyorum.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
İşte o konuda hiç birşey yapamazlar çizik yok :) bir cumartesi günü gidim bakalım
Duşta çok sıcak suyla yıkandıysan belki çok buhardan filan olabilirmi diye düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyor ki bende saçmalıyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Aynen ama ben lgnin kamerası arayüzü ve kısayollarını filan çok sevdim onun dışında rezalet olduğunu biliyorum

JVUI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Duşta çok sıcak suyla yıkandıysan belki çok buhardan filan olabilirmi diye düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyor ki bende saçmalıyorum
--- Gönderi Güncellendi ---

Aynen ama ben lgnin kamerası arayüzü ve kısayollarını filan çok sevdim onun dışında rezalet olduğunu biliyorum

Yok be hocam :D fantezi yapacak değilim telefonuma :))))))))))))

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ekranda ekran koruyucu var mı ?

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Buhardan bisey olmuyo ya telefona. Ben bi keresinde cantaya sicak yemek koymustum ablama tasiyordum yol da baya uzakti akilsizliktan telefonu attim cantaya. O sirada da yemek tabi strecli iyice kapatilmis ama bi yerinden acik vermis. Cantanin icinde yolun sonuna kadar telefon yogun buhara maruz kaldi. Cantadan aldigimda telefonu sirilsiklamdi. Bildigin sirilsiklamdi kuruladim sim kart yuvasini falan cikardim kurumasini bekledim hic bisey olmadi :) o zaman kullandigim tel lumia 1020 idi sertifika falan yok