Samsung Galaxy S8+ root ve logoda kalma

Reaksiyon puanı
5,173
Evet okumamıştım. Benden bunu istiyor bunu nereden bulabilirim acaba?
rJ31zV.png
Telefonun arkasında yazması gerek

erhanbackhen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonun arkasında yazması gerek
Hocam şimdi şöyle bir sorun oluşuyor. Smart Switch buradaki ekrana geçtiği zaman dosyaların indirmesi için telefonun kurtarma modunda olması gerekiyor fakat telefon bir süre kurtarma modunda kaldıktan sonra kendi kapanıp logo kısmına geçiyor. Burayı bir türlü çözemedim kurtarma modunda tutmam gerekiyor. Logo kısmına geçincede buradaki gibi bir hata çıkıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Edit: Telefonumu Odin üzerinden internette yayınlanan orjinal rom yardımıyla açabildim. Hepinize çok teşekkür ederim. Root kaldırıldı mı henüz bakamadım sorun devam ederse buradan tekrar sizden yardım isteyeceğim. :)

Reaksiyon puanı
5,173
Hocam şimdi şöyle bir sorun oluşuyor. Smart Switch buradaki ekrana geçtiği zaman dosyaların indirmesi için telefonun kurtarma modunda olması gerekiyor fakat telefon bir süre kurtarma modunda kaldıktan sonra kendi kapanıp logo kısmına geçiyor. Burayı bir türlü çözemedim kurtarma modunda tutmam gerekiyor. Logo kısmına geçincede buradaki gibi bir hata çıkıyor.
Edit: Telefonumu Odin üzerinden internette yayınlanan orjinal rom yardımıyla açabildim. Hepinize çok teşekkür ederim. Root kaldırıldı mı henüz bakamadım sorun devam ederse buradan tekrar sizden yardım isteyeceğim. :)

Kaldırılmıştır

erhanbackhen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kaldırılmıştır
O zaman tekrar sorun olursa yeni konu açacağım. Yardımınız için çok teşekkür ederim.
Kaldırılmıştır
Son bir sorum olacak size. Samsung Health gibi uygulamaları kullanamıyorum kök dizinli cihazda çalışmıyor vs. gibi hata veriyor nasıl resmileştirebilirim telefonu?

Reaksiyon puanı
5,173
O zaman tekrar sorun olursa yeni konu açacağım. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Son bir sorum olacak size. Samsung Health gibi uygulamaları kullanamıyorum kök dizinli cihazda çalışmıyor vs. gibi hata veriyor nasıl resmileştirebilirim telefonu?
Kurulum sırasında f.reseti seçmedin mi

zfemx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KESİN ÇÖZÜM %100 ÇALIŞIYOR
How to fix!

1.Boot into download mode by pressing ( power + volume down + Bixby button) and stop at the screen of continue and reboot.
2.Press volume down to restart phone
3.Quickly boot back into download mode by pressing (power + volume down + Bixby button)
4.Press continue
5.Congratulations fully working now

aziz daş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
synsn abi bende de aynı sıkıtı var yardım edermisiniz lütfen?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
root'tan ne anlıyorsunuz acaba s8'e root yapılır mı diyen arkadaşlar, root sadece kötü telefonlara mı yapılır?