AdminisTraktör
Dekan
Telefonun arkasında yazması gerekEvet okumamıştım. Benden bunu istiyor bunu nereden bulabilirim acaba?
![]()
Telefonun arkasında yazması gerekEvet okumamıştım. Benden bunu istiyor bunu nereden bulabilirim acaba?
![]()
Hocam şimdi şöyle bir sorun oluşuyor. Smart Switch buradaki ekrana geçtiği zaman dosyaların indirmesi için telefonun kurtarma modunda olması gerekiyor fakat telefon bir süre kurtarma modunda kaldıktan sonra kendi kapanıp logo kısmına geçiyor. Burayı bir türlü çözemedim kurtarma modunda tutmam gerekiyor. Logo kısmına geçincede buradaki gibi bir hata çıkıyor.Telefonun arkasında yazması gerek
Hocam şimdi şöyle bir sorun oluşuyor. Smart Switch buradaki ekrana geçtiği zaman dosyaların indirmesi için telefonun kurtarma modunda olması gerekiyor fakat telefon bir süre kurtarma modunda kaldıktan sonra kendi kapanıp logo kısmına geçiyor. Burayı bir türlü çözemedim kurtarma modunda tutmam gerekiyor. Logo kısmına geçincede buradaki gibi bir hata çıkıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Edit: Telefonumu Odin üzerinden internette yayınlanan orjinal rom yardımıyla açabildim. Hepinize çok teşekkür ederim. Root kaldırıldı mı henüz bakamadım sorun devam ederse buradan tekrar sizden yardım isteyeceğim.![]()
O zaman tekrar sorun olursa yeni konu açacağım. Yardımınız için çok teşekkür ederim.Kaldırılmıştır
Son bir sorum olacak size. Samsung Health gibi uygulamaları kullanamıyorum kök dizinli cihazda çalışmıyor vs. gibi hata veriyor nasıl resmileştirebilirim telefonu?Kaldırılmıştır
Kurulum sırasında f.reseti seçmedin miO zaman tekrar sorun olursa yeni konu açacağım. Yardımınız için çok teşekkür ederim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Son bir sorum olacak size. Samsung Health gibi uygulamaları kullanamıyorum kök dizinli cihazda çalışmıyor vs. gibi hata veriyor nasıl resmileştirebilirim telefonu?