WolfeXtreme
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
çok kararsızsan iPhone 5'i bekle. o zaman karar ver.
Zevkler ve renkler tartışılmaz demişler değil mi?hala daha s3 diyenler var arkadaş.
karizma,tip vs istiyorsan iphone 4s ,özellik vs istiyorsan s3
Dün gittim ve galaxy s3 aldım. Dünden beri full kullanıyorum ve dikkatimi çeken en önemli şey şarjı oldu. Şarjı gerçekten gözle görülür şekilde kendisini hissettiriyor.
Telefonda hiçbir kasılma vs sorunlar yok. Özellikle mesaj yazarken sanal klavyesine hemen alıştım. Sanki yıllardır telefonu kullanıyormuşcasına hızlı bir şekilde mesajlarımı ilettim. Şu ana kadar her şey mükemmel. Reklamlarda anlatılan bütün sensörlerinide keşfettim. Olağanüstü bir deneyim yaşatıyor insana
Gerçekten samsung telefon yapmış yani![]()
Kardesım aklın gonlun hangısını ıstıyosa onu al yoksa baskasını alsan ne ıcın rahat eder nede telefona ısına bılırsın 2 sıde guzel telefonlar 2 sınınde + larıyla - leri var senin icinden hangısı gecıyorsa onu al .
Apple'cilerde Samsung Galaxy S2 ile Apple İphone 4s'i kıyaslıyor buna ne diceksin. İphone 4S 8-9 ay sonra çıktı SGS II den. elmacı.s3 4sden aylar sonra cıkmıs bır telefon gıdın htc ıle flan kıyaslayın bu karsılastırma cok sacma ve gereksız. ha cekemıyorsanız apple ı o ayrı.
bende dede yadigarı bir tane var hem de lacivertOlsada alsak![]()
Ama İphone 'da her istediğinizi yapamıyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam, iPhone 'da telefonun IMEI kodunu bile bir uygulama yazarak göremiyorsunuz (bir ara okumuştum bunu bir yerde). Apple çoğu şeye izin vermiyor.
Ama Android telefonlarda ne isterseniz yapın. Hiç bir sınırlama yok.
Bunu anlatmak istemiştim.
@Kadir Sekme;
O zaman sana 4S öneririm ben.
Ama yine de sen bilirsin.