Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

• Samsung S3

Kullanılan: 162 76.8%
  • İphone 4s

Kullanılan: 49 23.2%

• Kullanılan toplam oy
    211

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
2 hafta bekleyeceğine gel Türkiye'den al :) Hepsiburada sitesi pazartesi satışa başlıyor senin istediğin mavi renkde var :)

satisa çıkacağını zannetmem mavi rengin, ön siparişler tamamlanmadan, önce on siparişleri gönderir sonra mağazalarda görürüz ,Haziran'ın üçüncü haftası veya sonunda piyasa bulunabilir belki

bilmiorum ama hepsiburada renk seçimine olanak sağlıyor. Sanırım bu da mavi sattıkları anlamına geliyor :)

mavi renk siparişini verirsin gelince teslim ederler ancak ne zaman gelecek dersen 2/3 hafta derler eminim bundan

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
satisa çıkacağını zannetmem mavi rengin, ön siparişler tamamlanmadan, önce on siparişleri gönderir sonra mağazalarda görürüz ,Haziran'ın üçüncü haftası veya sonunda piyasa bulunabilir belki

mavi renk siparişini verirsin gelince teslim ederler ancak ne zaman gelecek dersen 2/3 hafta derler eminim bundan

Merak ettim yarın ben bir mh yi arayıp sorayım :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
burada satıyor siteler mavi veya beyaz diye . beyaz sipariş verirsen 2 günde mavi sipariş verirsen ürün samsung tarafından ertelendi elimizde yok gelince teslim ederiz diyorlar, ne zaman gelir Derince'de 2/3 haftayı bulabilir diyorlar

satıyorlar zaten herkes satıyor bende aldım bir tane mavi , parasını 3te birini ödedim bile, ama cihaz yok piyasada samsung erteledi cihazii , 2 /3 hafta sonra teslim ederiz samsung piyasaya sürünce diyorlar

Youtubedaki unboxing videolarını bir izleyin bir tane mavi renkli varmı, gercek kullanici tarafından satın alınan ,!?

samsung açıklama yaptı zaten cihazdaki renk probleminden dolayı mavi renkli olanı 2/3 hafta ertelendi diye. yani ay sonuna kadar piyasaya çıksa bile bulmak zor olur , çünkü öncelikle on sipariş verenlerin siparişlerini göndermeye çalışacaklar , mavi renk karaborsaya bile düşebilir diyorlar

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=264218]isveçli[/MENTION] beyaz neden tercih etmedin :)

becarto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

yani glaxy s3 varken başka telefonlardan bahsetmeniz çok saçma yani sırf mesaj yazmak için üye oldum 2 aydır bu telefonu bekliyorum s2 bile iphone 4s ten daha iyi kaldiki s3 e rakip şuande hiç bir telefon yok hiç boşuna düşünme s3 al derim piyasada var erken sipariş yapıp getirtenlen hatta türkiye telpa garantili satanlar var erken siparişle toplu getirmişler sahibinden.com dan bakabilirsin 4s para verme pişman olursun ram 2 kat hızı iki kat daha fazla artı ekranı daha parlak hd süper amoled hiç bir telefonda yok bunun yanında yeni şarj teknolojisiyle şarjı 2 kat daha fazla gidiyor iphoneye göre resim ve video çekme kalitesi s2 nin bile iphone 4s ten daha iyi zaten gece bile çok güzel video ve resimler çekebilirsin hepsi bir yana s2 dünya yarışmasında 1. olmuş bir telefon kaldıki şimdi s3 çıktı ve s2 den 2 kat daha üstün düşünecek bişey yok fiyatıda 4s ile aynı ancak iphone 5 çıkarsa o zaman s3 ile kararsız kalabilirsin ama 4s le s3 karşılaştırmak bile çok saçma bence.

İlk fırsatta s3 al

Saygılar.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
yani glaxy s3 varken başka telefonlardan bahsetmeniz çok saçma yani sırf mesaj yazmak için üye oldum 2 aydır bu telefonu bekliyorum s2 bile iphone 4s ten daha iyi kaldiki s3 e rakip şuande hiç bir telefon yok hiç boşuna düşünme s3 al derim piyasada var erken sipariş yapıp getirtenlen hatta türkiye telpa garantili satanlar var erken siparişle toplu getirmişler sahibinden.com dan bakabilirsin 4s para verme pişman olursun ram 2 kat hızı iki kat daha fazla artı ekranı daha parlak hd süper amoled hiç bir telefonda yok bunun yanında yeni şarj teknolojisiyle şarjı 2 kat daha fazla gidiyor iphoneye göre resim ve video çekme kalitesi s2 nin bile iphone 4s ten daha iyi zaten gece bile çok güzel video ve resimler çekebilirsin hepsi bir yana s2 dünya yarışmasında 1. olmuş bir telefon kaldıki şimdi s3 çıktı ve s2 den 2 kat daha üstün düşünecek bişey yok fiyatıda 4s ile aynı ancak iphone 5 çıkarsa o zaman s3 ile kararsız kalabilirsin ama 4s le s3 karşılaştırmak bile çok saçma bence.

İlk fırsatta s3 al

Saygılar.

ben zaten s3 aldım , ama daha elime geçmedi, ben teslimatı tartışıyorum burada ,, sen yanlış kisiyi alıntı yapmışsınız:laugh:

@isveçli beyaz neden tercih etmedin :)

beyaz olmaz . benim hatun beyaz alacak ,iphonun kontratının bitmesini bekliyor

becarto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben zaten s3 aldım , ama daha elime geçmedi, ben teslimatı tartışıyorum burada ,, sen yanlış kisiyi alıntı yapmışsınız:laugh:

beyaz olmaz . benim hatun beyaz alacak ,iphonun kontratının bitmesini bekliyor
:) bazıları övmüşte 4s ondan yazdım tesadüf son yazandan alıntı yaptım tüm yorumları okumadım zaten hayırlı olsun bende alıcam s3 ama mavi yok beyaz varmış beşiktaşta 2000TL 12 taksitle satıyor biri 2 yıl telpa garantili pasaport kayıtlı olanlarda 100tl daha ucuz garantili olsun 100tl fazla olsun haftaya cumartesi alıcam inşallah mavi rengi gelmiş olur :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
:) bazıları övmüşte 4s ondan yazdım tesadüf son yazandan alıntı yaptım tüm yorumları okumadım zaten hayırlı olsun bende alıcam s3 ama mavi yok beyaz varmış beşiktaşta 2000TL 12 taksitle satıyor biri 2 yıl telpa garantili pasaport kayıtlı olanlarda 100tl daha ucuz garantili olsun 100tl fazla olsun haftaya cumartesi alıcam inşallah mavi rengi gelmiş olur :)
15 Haziran'dan önce Samsungun dağıtıma başlaması zor,
ben 12 ay kontratli alıyorum , her yone 1000 dakika, 1000sms mms,3 gb internet ,bir yıl sigorta , 2200 liraya geliyor İsveç'te ,
pesin fiyatı 1498 liraya geliyor

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
15 Haziran'dan önce Samsungun dağıtıma başlaması zor,
ben 12 ay kontratli alıyorum , her yone 1000 dakika, 1000sms mms,3 gb internet ,bir yıl sigorta , 2200 liraya geliyor İsveç'te ,
pesin fiyatı 1498 liraya geliyor

İsveç'de cep telefonu tarifeleri Türkiyeye göre pahalı sanırım :)

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu gerçek mi :)

[video=youtube;KcsW5YMBoa4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KcsW5YMBoa4[/video]

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnsanlar ulaşamadıkları şeye daha çok ilgi duyuyorlar. Samsung'a mı daha rahat ulaşırsınız, Apple'a mı daha rahat ulaşırsınız ama duyduğuma göre Apple'ın şarj sorunu varmış. Çok kısa sürede bitiyormuş, uygulama arttıkca bu sure daha da azalıyormuş. Gene fikir senin, hangisini alırsan güle güle kullan. Allah kazadan, beladan saklasın :)

Toredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.androidtelefonlari.com öneririm. Buradan Galaxy S2 aldım 1400 küsürlü fiyata. O zamanlar 1700 e satılıyordu. Sonuç olarak bakmanızı öneririm hem zaten kendi servisleri var android üzerine. Yurtdışından getirtiyorlar ama İmei kaydını falan kendileri yapıyor :D

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
www.androidtelefonlari.com öneririm. Buradan Galaxy S2 aldım 1400 küsürlü fiyata. O zamanlar 1700 e satılıyordu. Sonuç olarak bakmanızı öneririm hem zaten kendi servisleri var android üzerine. Yurtdışından getirtiyorlar ama İmei kaydını falan kendileri yapıyor :D
böyle bir hizmetten yararlanmanızı tavsiye etmem. imei kaydı çok önemli bir konu ve bu yöntemle dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek. ayrıca bundan sonra yurtdışından getirilen her telefon başına 100 TL alınacak kayıt sırasında.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
S3 yerine HTC one X almak daha mantıklı. Samsung ürünleri çin malı gibi kalitesiz, üstelik Samsung destek noktasında LG ve Motoraladan sonra en kötü firma.
Bu saatten sonrada iphone 4s alınmaz. 5 çıkacak 5 ay sonra bekle onu al.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
neden hala 4s diye diretilir ki
1 senelik cihaz. yetersiz değil ama en iyisi değil kabul etmek gerek

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Senin de androidden ne anladıgın aşikar.
galaksy s2 de istediğin romu odinle kolayca atarsın ve resim müzik gibi verilerini de yedeklemene gerek kalmadan üstelik eski romları da kolayca atarsın. ayrıca hacklı olmasına gerek yok istedğin programı yüklersin ios de yapsana bunları kolayca... ayrıca ios de düzgün çalısan, konusurken kayıt yapan bir program bulsana. ps den bir dosya atmak bile dert ios de

ROM'u yüklüyorsun zaten hack yapmış olmuyor musun ?

Orjinal üstünde gelen rom ile yükle o programları oluyorsa...

Toredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
böyle bir hizmetten yararlanmanızı tavsiye etmem. imei kaydı çok önemli bir konu ve bu yöntemle dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek. ayrıca bundan sonra yurtdışından getirilen her telefon başına 100 TL alınacak kayıt sırasında.
Evet dedikleriniz doğru ve her site aynı olamaz. O yüzden iyice incelemek gerekir. Ama bu site güvenilir, herhangi bir sorunu yok.

waLkE

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
4s mi kaldı arkadaş. ikisini de aynı anda eline aldığında ne söylemek istediğimi anlayacaksın.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
S3 donanım olarak daha iyi olsada fiyat açısından hayal kırıklığı. iphone şu an hem fiyat hemde özellikleri ile birlikte değerlendirince daha iyi.

serhat67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumların hepsine okudum ama gördüm ki yine yargılanan Samsung olmuş.Aslında herkes Apple sihirli dünyasına kendini kaptırmış ve gözünü başka bir telefon görmemekte ki yorumlarıda bunu göstermekte.Ne yazık ki iyiyede iyi demesini bilmek gerekli diye düşünüyorum.

Apple kalitesiz bir marka değil.Dünya çapında ses getirmiş bir telefon ama her modelinde cimri misali getirdiği azar özelliklerle tanınmış bir telefon.Şöyle ki bir modelinde video özelliği varken diğerinde yok gibi.

Konu gereği kıyaslanan galaxy s3 ve iphone 4s`i bir arada barındırmak şahşi görüşüme göre komik bir mevzu.Yorumlarda görüyorum; ama İphone 5 ile niye kıyaslamıyorsunuz.Kardeşim olsa kıyaslanacak ama şunu belirtmek isterim Apple`ı çıkan galaxy s3 gözünü fena halde korkuttu ki ABD merkezli patent şirketi FOSS Patents, S III hakkında ihtiyati tedbir için başvuruda bulundu.Bu demek oluyor ki Apple bulunan müşterilerini kaybetmemek adına yine uğraşmaya başladı.Ne garip:)

Haberler arasında şimdide Samsung Galaxy Note 2 var.Herhalde bunun çıkışıyla birlikte samsung göndere bayrağını çekecektir diye düşünüyorum.

Yorumum ise Apple bir an önce 3.5 inçlik kısıtlanmış telefonunda kurtularak yerine daha geniş ekranlı ve özelliği tatmin edecek dorukta olan telefonlarına bırakmalı ki bu yarışta ses getirsin.Yoksa başka markalar tarafından çıkan yeni modelleri mahkemeye vererek bir yere varamayacak...

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
S3 donanım olarak daha iyi olsada fiyat açısından hayal kırıklığı. iphone şu an hem fiyat hemde özellikleri ile birlikte değerlendirince daha iyi.

S3 daha yeni çıktı.Fiyatı birkaç aya düşer.