Mert Ahmet
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 41
5 gelmiyor mu yakinda niye 4s ?
5'in yakın zamanda çıkacağını düşünürsek ve S3'ün özelliklerini düşünürsek şuanki durumda S3 daha mantıklı olur ama S3 mü yoksa çıkmamış iPhone 5 mi tabikide iPhone 5![]()
S3 alsam 4s in uygulamaları aklıma takılıyor. Alternatiflerini android de bulabilir miyim ki![]()
bu konuda kuzenim çok fena şekilde androidden sıkıntı çektiğini söyleyip duruyor güncelleme oluyormuş ama hep hatalı oluyormuş twitter ve facebook kısmında iphonedaki uygulamaya ulaşamaz ve herşey iphonea göre çıkıyor androide göre değil 2 yıl sonra belki android bir yerlere çok iyi gelebilir ama appleda çok iyi çalışıyor ve hatasız!
kesinlikle katılmıyorum en ufak bir sorun yok sık sık güncelleme gelmesi kötü bir şey değil zaten![]()
Elinde kaç var?Sana kaç derece lazım ?![]()
s1 s2 nin fiyatlarını araştır derim 2. el piyasasına bak bir de çok mu değer kaybetmiş göreceksinsevgili kşlerim daha önce ende sizin gibi forumlarda araştırarak bişeyler alıyordum... iphone 4s mi s3 mü sorusuna gelelim
iphone 4s gercekten güzel ve hoş bir telefon.. ayrıca iphone parasal durumu hiç değişmiyor ne kadara alırsan al satmaya çalışırsan dağaeri pek değişmez.. ama s3 gercekten iphoneden katkat aha güzel olacak daha zarif geniş ekran işletim sistemi uygulamarı daha çok ama değer olarak baya kaybediyor satmaya kalkıştığın zaman çok zarar etiriyor bunun sebebi ise samsungun çk fazla ürün üretmesnden dolayı.. karar tekrar senin... benimde günlüm s3 ten yana
apple fanboyuyum ama iPhone 3Gs 'i 1100 e aldım.Adamlar 400 tl veriyor satarken daha 8 aylık 15 ay garantili sen diyorsunda fiyatlar pek düşmüyor satınca valla ben şok oldumsevgili kşlerim daha önce ende sizin gibi forumlarda araştırarak bişeyler alıyordum... iphone 4s mi s3 mü sorusuna gelelim
iphone 4s gercekten güzel ve hoş bir telefon.. ayrıca iphone parasal durumu hiç değişmiyor ne kadara alırsan al satmaya çalışırsan dağaeri pek değişmez.. ama s3 gercekten iphoneden katkat aha güzel olacak daha zarif geniş ekran işletim sistemi uygulamarı daha çok ama değer olarak baya kaybediyor satmaya kalkıştığın zaman çok zarar etiriyor bunun sebebi ise samsungun çk fazla ürün üretmesnden dolayı.. karar tekrar senin... benimde günlüm s3 ten yana
2 hafta daha bekletecek samsung beni, ulan parasıyla bile alamıyoruz ya, ne pebble blue colormus ya
2 hafta bekleyeceğine gel Türkiye'den alHepsiburada sitesi pazartesi satışa başlıyor senin istediğin mavi renkde var
![]()
Doğru karar.Merhaba arkadaşlar,
Sizlerden gelen bilgilendirici ve düşünceli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Anket sonucunda gerçekten s3 önde gidiyor. ( Açık ara farkla)
Artık bu 2 telefon açısından düşüncelerim kesinleşti. Öncelikle istediğim telefonun s3 olduğuna karar verdim. Çünkü görüyorum ki samsung gerçekten apple 'a özenmeden bir iş çıkartıyor. Eskiden samsung gözümde bir kopyacıydı. Ama bu düşüncemi inanılmaz bir şekilde değiştirdi. Kesinlikle s3
Apple'a gelince bir kaç arkadaşa hak veriyorum. Aynı kasayı senelerce 10 katı paraya satıyorlar tabiri tamda yerinde bir tabir. Üstelik 4s in cam olması çok büyük bir eksi. Aman çizilcek aman kırılcak aman düşmesin. Tüm gün telefon düşmesin diye vakit geçiremem. Buradada samsung gayet işime geliyor. Çizilmeyen cam ve polikarbon arka kapak![]()
İşletim sistemi açısından ios ile android çok da mühim değil. Sonuçta aynı özellikteki uygulamalar ikisindede var.
Sonuç olarak kesin s3![]()