Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

• Samsung S3

Kullanılan: 162 76.8%
  • İphone 4s

Kullanılan: 49 23.2%

• Kullanılan toplam oy
    211

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=105356]Mert Ahmet[/MENTION]
5in ozellikleri belli degil.

Norrick

Asistan
Reaksiyon puanı
1
5'in yakın zamanda çıkacağını düşünürsek ve S3'ün özelliklerini düşünürsek şuanki durumda S3 daha mantıklı olur ama S3 mü yoksa çıkmamış iPhone 5 mi tabikide iPhone 5 :)

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok acelen yoksa iphonun yeni modelini bekle. samsunga 2 binlira para veripte 'plastik' kapaklı bişi alma iphonun yeni modeli büyük ihtimalle s3 ü 3e katlar. seninde s3 elinde patlamamış olur. misal iphone siri ne zaman çıktı s voice ne zaman çıktı apple yine önderliğe devam eder samsung ve diğer markalarda aradan aylar geçince kopya ürünlerle piyasaya ortak olmaya çalışır. bekle ve gör diyorum.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
5'in yakın zamanda çıkacağını düşünürsek ve S3'ün özelliklerini düşünürsek şuanki durumda S3 daha mantıklı olur ama S3 mü yoksa çıkmamış iPhone 5 mi tabikide iPhone 5 :)

Piyasada olmayan bir telefonun tercih sebebi olması ilginç olmuş. :S

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=272273]barbunyaza[/MENTION] plastik değil polikarbon :) plastik malzeme kullanan apple :)
Uzun yıllar ios kullanmış biri olarak iyebilirim ki seçimim android olur. Özgürsünüz hemen her türlü özelleştirmeye açık ve pc deneyimine en yakın kullanımı android sağlıyor bu bir gerçek. Widget sistemi harika bir olaydır örnek vermek gerekirse bir ios kullanıcısı belli bir uygulamaya ulaşmak için ya da takip etmek için yazılımı açması gerekiyorken android kullanıcısı yazılımı masaüstünde aktif olarak güncel bir şekilde erişebiliyor. ios ta bir çok uygulama ücretli iken (whatsapp bile) android de bir çoğu ücretsiz ya da daha uygun fiyatlı ve alternatifleri var ücretsiz olarak :) elinizdeki cihaz en azından çift çekirdekli ise çoklu görevi gerçek anlamda kullanabiliyorsunuz. geçen sen lag dediğimiz problemler vardı bunlar giderildi yani şimdi kalkıpta kimse akıcı çalışmıyor demesin fan arkadaşım bile s3 ü görünce kendi cihazından soğudu yani eskidendi o :) bazıları taklit ediyor demiş siriyi afedersiniz ama osuruğumu anlayacak bu cihaz farklı bir şey olması için saçmalamayın derim :D Bir de Türkçe desteği yok ve samsung Türkçe dil desteğini vereceğini belirtmiş :) apple yeni ürününü aylar sonra sessiz sedasız piyasaya sokar samsung gibi firma bağıra çağıra dünya ile eş zamanlı olarak ülkemizde ürünü yayınlıyor aradaki en büyük fark bu :) muadil aksesuarlar daha fazla. Ve en öenmlisi pil yoğun kullanımda akşamı bile çıkaramayan bir cihaz :) Hemde küçük ekran olmasına rağmen :) daha yazılacak çok şey var aslında ama kimse okumaya tenezzül etmez :D her 2 platforum da başarılı şöyle düşünün açsınız ma yemek pişirmek hoşunuza gitmiyor ve fastfooda yöneliyorsunuz size sunulan hazır bir mönüyü yiyp çıkıyorsunuz. Ama android öyle değil mangalı kömürü alıyorsunuz istediğiniz zevke göre istediğiniz eti isteğiniz sosla ve malzemeyle süsleyip pişiyorsunuz :D her halde daha iyi açıklanamaz 2 işletim sistemi arasındaki fark :D

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@freewill polikarbon oldugunu biliyorum buyuzden plastik kelimesini trnak içinde kullandım. görüntü bakımından kast etmiştim. sonucta markaların ılk urunlerınden degıl son urunlerınden bahsedıyoruz iphone cam kullanıyor bıldıgım kadarıyla. 2binlira para verip elimde bükülen kıvrılan her an kırılacak hıssı veren bırkapak hos degıl bence. ki hala kapaktan bahsedıyoruz apple bunuda kaldırdı sım kartını tak kullan. izlediğim videoların hıc bırınde tam anlamıyla kapak uzerıne test yapılmadı o kapak bıraz zorlansa uzerınde kılcal catlaklar olusabılır dıye dusunuyorum. taklit konusu şöyle eger bahsedılen ses algılamaksa 3310 damı ne kişinin adını kaydediyorsun sonra soyledıgınde bunu algılıyor ve okısıyı algılıyor burda onemlı olan teknolojiye önderlik etmesi samsung apple ı takip ediyor şu anda. apple ın urunlerını belırlı ulkelerde pıyasaya surmesı sonra dıger ulkelere dagıtması bence bır ozguvendır her turlu urununun satılacagını bılıyor. ama samsung pıyasaya ne kadar hızlı hukmederım gıbı bır tıcarı dusunce ıle butun dunyada aynı anda suruyor sonra yok efendım ılk haftada mılyonlarca sattı su oldu bu oldu. bu bır tıcarı kaygıdır bence. tabı dez avantajıda var ulkemıze apple sonradan gelıyor samsung hemen gelıyor bu konuda kişisel olarak haklı olabılırsınız. samsungun turkce dıl destegını gecen gun de tartısmıstım bence artık cıhazların turkce ogrenmesı yerıne ınsanların ıngılızce ogrenmesının vaktı geldı.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben s2 nin kapağını kıramadım bu mümkün değildir herhalde kesici bir alet kullanmadan :) ayrıca plastik gibi yalıtkan madde kullanmalarının bir diğer nedeni sağlık kimse dememiş ki aga sar değeri nedir diye :D Evet baş bölümü 0.21 arkadaşlar özellikle baş bölümü dedim dikkatinizi çkerseniz :D ayrıca ben mıncıkladım cihazı s2 deki gibi kalitesizlik hissi yok bu sefer esneme bile yapmıyor alet :) Dil kısmını ise kısmen katılmıyorum :) Şu memlekette hala Türkçe konuşamayan varlıklar var :)

Cankut ATALAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Donanım istiyorsan ( tabiki bugünün koşullarını konuşuyorum kalkıpta özelliği bile belli olmayan iphone 5 konusunu açmycam) s3 al derim. Ha evet yazılım olarak ios stabil ve güzel ama eğer hazırdan hoşlanmıyorsan ve biraz kurcalamak hoşuna gidiyorsa android sana daha iyi olur. uygulama konusuna gelince androidden işe yaramaz ve çakma uygulamaları çıkarırsan seçeneğin azalır appstore daha fazla uygulama barındırır. Daha fazla olmasının bi avantaj olup olmaması sana kalmış çnkü cebinde paran varsa adam akıllı uygulama satın alabilirsin en son hatrladığım kadarıyla whatsapp adlı program daha kendini yerden kaldıramamış ve marketinin ismi bile olmayan nokiada ücretsizken appstore da ücretliydi. kesinlikle şu 1 ay içinde telefon alıcam dersen ve 2000 tl paran varsa s3 al çnkü üstüne cihaz yok. ha iphone 5 tanıtılır belki haziranın 15inde bakarsın samsungu yerin dibine sokarlar hiç belli olmaz. bana kalırsa işletim sistemini donanımını falan bi kenarı bırakmak lazım 2 telefon arasındaki en büyük sorun bana kalırsa şarj sorunu. ben sırf pilden dolayı samsungu tercih ederdim çnkü yanında yedek batarya taşımak gibi bir lüksün var ama malesef iphone da sabit pil olduğundan dışardayken şarjın azalırsa çok sıkıntı yaşayabilirsin. Sonuç olaraksa pil dışında çok net konuşulcak ve karara varılcak bi konu olduğunu düşünmüyorum. Her iki markanında GEREKSİZ bi şekilde fanlığını yapan insanlar olduktan sonra zaten bu iki firmayı yeniştiremezsiniz. hangisini tercih ederseniz edin şimdiden güle güle hiç bi sıkıntı çıkmadan kullanırsınız umarım :)

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 bin lira vereceksem eger 'taş gibi' olsun isterim. bu esnek kapak hatta artık kapak olayı bile bana itici geliyor. ben daha 'mıncıklayamadım' :D ama siz tecrübe ettiyseniz alıcılara ekstra bir fikir olsun bu. ne diyelim alacak olanlar güle güle kullansın :)

kurtuba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle S3 derim. İsteyen aşağıdakileri okuyabilir.

iPhone ile telefon dünyası yeni bir çağa girdi. Bunu söylemekte bir sakınca yok. Ancak Android çok sıkı bir rakip.

Samsung Galaxy S2 ve S3'ü diğer Android'li telefonlardan ayrı bir yerde değerlendirmek gerekli. Uzman incelemelerinde ve kullanıcı yorumlarında S2 ve S3'ün çok hızlı ve sorunsuz bir sisteme sahip olduğunu defalarca okudum. S3 çıkmadan önce One X favorimdi. Hatta bir süre One X'in tarafında kalmak için direndim. Ancak S3'teki yazılımsal geliştirmeler kullanıcı deneyimi açısından gözardı edilemeyecek derecede önemli olduğu için direncim kırıldı.

Donanım ve yazılım açısından iPhone çok dengeli (stabil). Bence en büyük avantajı bu. Samsung'un S serisi ise Android tarafında bunu başarabilen tek firma gibi görünüyor. (HTC de bu seneye çok iyi modellerle girdi. Ancak Sense arayüz geliştiricisinin de ifade ettiği gibi kullanıcı deneyimi açısından yapmak istedikleri için yeterli zamana sahip değillerdi. Zaten S3'teki yazılımsal gelişmeyi öğrenmemiş olmasalar böyle bir açıklama yapmazlardı. Bu açıklamanın ikinci amacı ise HTC yöneticilerine bir uyarı olarak da düşünülmeli. Bu noktadan bakınca HTC büyük bir fırsatı kaçırmış görünüyor. Çünkü müşterilerin satın alma kararlarında yazılımsal geliştirmeleri bu kadar önemseyeceklerini tahmin edemediler. HTC'yi önümüzdeki aylarda (güncelleme) ve yıllarda (geliştirme) Sense geliştirmesi için daha fazla gayret içinde görürsek şaşırmayalım.)

ARATABLO:
-----------Yazılım--------Donanım-------Pil---------
iPhone + + değişmiyor
Samsung S + + değişebiliyor
HTC - + değişmiyor

ARASÖZ:
Pili bir günü zor tamamlayan akıllı telefonların pil değiştirilmeme gibi bir soruna/engele sahip olması gerçekten anlaşılmaz bir durum.
Her gün şarja bağlanan ve değiştirilemez bir pile sahip olan telefonunuzu kaç sene aynı pil performansı ile kullanabilirsiniz ki!

iPhone'nin bilinen handikapları iTunes dışında pc ile iletişime geçmemesi ve pil vs için arka kapağının açılmaması hemen akla geliyor. Pil sorunu HTC için de aynı durumda. Ayrıca 4s'in de dahil olduğu 3,5'ü geçemeyen ekran boyutu rakiplerinin gerisinde görünmesine sebep oluyordu. 5'inci nesilde bu durumu telafi edecektir. Ancak Apple firmasını bu gibi değişiklerde daha muhafazakar buluyorum. Belki farklı ekran boyutlarında iPhone modelleri 6. nesilde karşımıza çıkabilir (bu geç bir karar olur, 5. nesilde bunu yapmalı. iPhone XL filan gelebilir. Domain kaydına hücum :P). Fakat farklı modelleri olan aynı nesil iPhone'ların olmasını Apple firması satış stratejisi açısından bu güne kadar hiç düşünmedi ( Tim Cook, kara kara düşünüyor olmalı :P ).

iPhone (donanım) ve iOS (yazılım), cazibe olarak kendine "gizliliği-nazlılığı" seçmiş. Aslında bir numara yok. Bu psikolojiyi gözardı ettiğinizde tamamen saçmalık olduğunu fark ediyorsunuz. Bir avuç para vereceksiniz ve telefonun pilini bile görmenize müsade edilmeyecek. Ya da ülkenize ürünün gelmesi için aylarca bekleyeceksiniz. Paramı almak istiyorsa hızlı bir şekilde istediğim her şeyi özgürlüğümü kısıtlamadan bana sunmalı. Nerede kaldı Freedom nerede kaldı Fransız ihtilali :P

Android tabanlı telefonların öne çıkan özelliği ise "özgürlük". (Bunun elbette bir bedeli olabilir.)
Android için tereddüt edilen konuların başında donanımın yazılım için yetersiz olması geliyordu. (S2'nin bu kadar popüler olması ve çok satması yazılımın donanım ile stabilite oranının iPhone seviyesini yakalamasıydı.) Ancak 2012 ile birlikte "yazılıma yetersiz donanım" durumu geçmişte kalmış gibi görünüyor. Hatta büyük ekran, çok çekirdekli işlemci ve güçlü RAM'le mobil oyun dünyası çok büyük bir pazar oluşursa Apple, Windows karşısında Linux'ün düştüğü duruma düşebilir. Rekabetten yana olduğumuz için bunu istemeyiz. (Dolayısı ile Tim Cook'u uyarıyoruz :p)
Kısa bir süre sonra iPhone 5. nesille ortaya çıkacak. Bu nesil diğerlerine göre daha kritik bir aşama olacak sanırım. Apple'dan beklentilerim büyük ekranlı (4.8 civarı), güçlü işlemcili (en az 1.5) ve yüksek RAM'li (1GB ve üstü) bir yeni nesil iPhone (veya iPhone XL, iPXL, iXL vs vs :P). Ayrıca iTunes konusunda bir kolaylık gelse ne iyi olurdu. Örneğin telefonda yerleşik bir iTunes vb. olsa, dosyaları telefona direkt atsak ve kendi içinde meseleyi halletse.

Son cümlelerim ise fanboylarla ilgili. Örneğin S Voice, SiRi'nin taklidiymiş vs. O zaman iPhone 4inc ve üzeri bir ekranla çıkarsa tam tersi bir durum oluşur. Bu kıyaslar tamamen manasız. Elbette tüm firmalar diğerlerinde olan özelliklerin benzerlerini yapacaktır ve yapmalıdır da. Bu çok normal ve biz kullanıcılar için gerekli.
Uzun mu oldu :P

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
S3 alsam 4s in uygulamaları aklıma takılıyor. Alternatiflerini android de bulabilir miyim ki :)

bu konuda kuzenim çok fena şekilde androidden sıkıntı çektiğini söyleyip duruyor güncelleme oluyormuş ama hep hatalı oluyormuş twitter ve facebook kısmında iphonedaki uygulamaya ulaşamaz ve herşey iphonea göre çıkıyor androide göre değil 2 yıl sonra belki android bir yerlere çok iyi gelebilir ama appleda çok iyi çalışıyor ve hatasız!

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bu konuda kuzenim çok fena şekilde androidden sıkıntı çektiğini söyleyip duruyor güncelleme oluyormuş ama hep hatalı oluyormuş twitter ve facebook kısmında iphonedaki uygulamaya ulaşamaz ve herşey iphonea göre çıkıyor androide göre değil 2 yıl sonra belki android bir yerlere çok iyi gelebilir ama appleda çok iyi çalışıyor ve hatasız!

kesinlikle katılmıyorum en ufak bir sorun yok sık sık güncelleme gelmesi kötü bir şey değil zaten :)

maykbazovski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android ve Iphone işletim sistemlerini halen aktif olarak kullanan biri olarak ((( Android 4.x Ice Cream Sandwich, 3.x Honeycomb (Motorola Xoom Tablet) , 2.x Gingerbread (Samsung Ace) ve Apple IOS (Iphone 4) ))) konuşuyorum, bu tür sorularda cevap klasik olacak ama cihazı daha çok hangi amaçlarla kullanacağınıza göre değişir.

- Bankacılık işlemleri gibi güvenlik gerektiren işlemleri sık kullanıyorsanız IOS Android e göre daha güvenlidir. IOS'un şu ana kadar belirgin bir güvenlik açığı yok. Çünkü kapalı bir platform. Apple ın onaylamadığı bir programı yükleyemezsiniz. Apple sık sık update yayınlayıp varsa açıkları kapatıyor. Android ise Google ın "saldım çayıra Mevlam kayıra" zihniyeti ile gidiyor. Android de virüslerin cirit attığı ve mobil antivirüs programlarının çok etkili olmadığı sır değil, internette araştırabilirsiniz.

- IOS ta uygulama sayısı fazla ama Android de uygulama sayısı abartmıyorum aynen bu tabiri kullanacağım "çığ gibi büyüyor".Hergün onlarca oyun ve uygulama ekleniyor. Ücretsiz (bazıları korsan) yükleyip kullanabiliyorsunuz. Hatta bazı uygulamalar IOS da paralıyken Android de ücretsiz oluyor. IOS ta Jailbreak yapıp korsan oyun ve uygulama yükleniyor. Ama bu sefer de güvenlik eskisi gibi olmuyor ve bence artık Android den bir farkı kalmıyor.Ki o zaman Iphone a niye tonla para verip tel i bu şekilde kullanıyorlar anlamıyorum. Zaten bu şekilde daha ucuza aldığın bir telefonla Android kullanabilirsin. Tabii bu benim şahsi fikrim Jailbreak kullananların da bir bildiği vardır elbet.

-Teknoloji özürlü bir yakınınız varsa ona Iphone alın ve birkaç haftada Steve Jobs hayranı olmasını izleyin. IOS inanılmaz basit ve hızlı. Üç jenerasyon önce çıkan 3G bile son versiyon IOS 5 i rahat çalıştırıyor. Ben düşük teknolojili Samsung Ace ile sadece 2.x Gingerbread çalıştırabilirken Xoom tablette 4.x Ice Cream Sandwich i kullanıyorum. Yani Android de hangi telefon hangi versiyonla çalışır ve çalışacak gibi karmaşa var.Tabii bunun bir sebebi de IOS sadece Apple ile çalışırken başta Samsung olmak üzere onlarca farklı üretici firmalar Android kullanıyor.

- Cihazlara gelirsek Samsung S3 bence Iphone 4s i katlar ama S3 bence hızlı bir atı acemi bir jokeye emanet etmeye benziyor. Android gibi IOS a göre hantal bir işletim sisteminde artık ne kadar performans elde edebilirseniz. Ama kabul etmeliyim ki son ICS Honeycomb a göre bariz hızlı bir sistem. Android giderek daha iyi oluyor.

Sonuçta zor seçim ve size kalmış.

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=273634]maykbazovski[/MENTION];
iOS ne derece güvenli?

volkan072

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevgili kşlerim daha önce ende sizin gibi forumlarda araştırarak bişeyler alıyordum... iphone 4s mi s3 mü sorusuna gelelim
iphone 4s gercekten güzel ve hoş bir telefon.. ayrıca iphone parasal durumu hiç değişmiyor ne kadara alırsan al satmaya çalışırsan dağaeri pek değişmez.. ama s3 gercekten iphoneden katkat aha güzel olacak daha zarif geniş ekran işletim sistemi uygulamarı daha çok ama değer olarak baya kaybediyor satmaya kalkıştığın zaman çok zarar etiriyor bunun sebebi ise samsungun çk fazla ürün üretmesnden dolayı.. karar tekrar senin... benimde günlüm s3 ten yana

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
1900 liraya verildi sipariş geliyor bize :) bence S3 daha güzel. yeni ve kalıcı trend olmayı hak ediyor

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Eğer IPhone 5 i bekleyemezsen S3 al. 4s in bir artısı kalmadı artık.

hakan043

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangisini alırsanız alın sonunda sadece telefon olarak kalıyor yani bıkıyorsunuz bence eniyisi pili en uzun giden bir phlips serileri...

cold38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence Dis gorunusten once kullanicagin OS e karar vermelisin. Android mi yoksa iOS mi.
Android gercekten guzel bir yazilim bir cok sey yapabilirsin ama is guncellemeye geldimi samsung'a baglisin.Android in yeni surumude cikmis olsa samsung o surumu senin telefonuna uyarlamadan kullanamazsin hadi diyelim kendin yukledin iyi performans alamassin. iPhone da boyle bir problemin yok. Aldigin telefon sorunsuz tam zamaninda guncelleniyor ve sende yeni ozelliklerine kavusabiliyorsun.

Pil problemi ilgili yazilar gordum arada bende hala 3gs var ve hala pili neredeyse 3 yil olmasina ragmen ve benimde gun icerisinde kullanmama ragmen tam gun sorunsuz gidiyor.Bunu samsungdan bekleyebilecegini zannetmiyorum acikcasi 1 veya 2 yilin sonunda pil degisimi yapman gerekecek.
Not:Bu arada eger iphone aldin ve ilk yilin sonuna dogru pil kullaniminda sorun yasiyorsun garantisi bitmeden apple bayisine goturdugunde telefonunu hicbir sorgu sual olmadan sifiri ile degistirirler.(Umarim Turkiyedede oyledir.)

Birde app olaylari var dikkat ettiysen neredeyse en iyi app ler ilk once iOS icin cikmaktadir sonra android e uyarlanmaktadir.Bu bile bence sececegin telefonun 4s oldugunu gosterir.:D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sevgili kşlerim daha önce ende sizin gibi forumlarda araştırarak bişeyler alıyordum... iphone 4s mi s3 mü sorusuna gelelim
iphone 4s gercekten güzel ve hoş bir telefon.. ayrıca iphone parasal durumu hiç değişmiyor ne kadara alırsan al satmaya çalışırsan dağaeri pek değişmez.. ama s3 gercekten iphoneden katkat aha güzel olacak daha zarif geniş ekran işletim sistemi uygulamarı daha çok ama değer olarak baya kaybediyor satmaya kalkıştığın zaman çok zarar etiriyor bunun sebebi ise samsungun çk fazla ürün üretmesnden dolayı.. karar tekrar senin... benimde günlüm s3 ten yana
s1 s2 nin fiyatlarını araştır derim 2. el piyasasına bak bir de çok mu değer kaybetmiş göreceksin :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,

Sizlerden gelen bilgilendirici ve düşünceli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Anket sonucunda gerçekten s3 önde gidiyor. ( Açık ara farkla :) )

Artık bu 2 telefon açısından düşüncelerim kesinleşti. Öncelikle istediğim telefonun s3 olduğuna karar verdim. Çünkü görüyorum ki samsung gerçekten apple 'a özenmeden bir iş çıkartıyor. Eskiden samsung gözümde bir kopyacıydı. Ama bu düşüncemi inanılmaz bir şekilde değiştirdi. Kesinlikle s3 :)

Apple'a gelince bir kaç arkadaşa hak veriyorum. Aynı kasayı senelerce 10 katı paraya satıyorlar tabiri tamda yerinde bir tabir. Üstelik 4s in cam olması çok büyük bir eksi. Aman çizilcek aman kırılcak aman düşmesin. Tüm gün telefon düşmesin diye vakit geçiremem. Buradada samsung gayet işime geliyor. Çizilmeyen cam ve polikarbon arka kapak :)

İşletim sistemi açısından ios ile android çok da mühim değil. Sonuçta aynı özellikteki uygulamalar ikisindede var.

Sonuç olarak kesin s3 :)

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
apple fanboyuyum ama iPhone 3Gs 'i 1100 e aldım.Adamlar 400 tl veriyor satarken daha 8 aylık 15 ay garantili sen diyorsunda fiyatlar pek düşmüyor satınca valla ben şok oldum

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
2 hafta daha bekletecek samsung beni, ulan parasıyla bile alamıyoruz ya, ne pebble blue colormus ya

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2 hafta daha bekletecek samsung beni, ulan parasıyla bile alamıyoruz ya, ne pebble blue colormus ya

2 hafta bekleyeceğine gel Türkiye'den al :) Hepsiburada sitesi pazartesi satışa başlıyor senin istediğin mavi renkde var :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Merhaba arkadaşlar,

Sizlerden gelen bilgilendirici ve düşünceli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Anket sonucunda gerçekten s3 önde gidiyor. ( Açık ara farkla :) )

Artık bu 2 telefon açısından düşüncelerim kesinleşti. Öncelikle istediğim telefonun s3 olduğuna karar verdim. Çünkü görüyorum ki samsung gerçekten apple 'a özenmeden bir iş çıkartıyor. Eskiden samsung gözümde bir kopyacıydı. Ama bu düşüncemi inanılmaz bir şekilde değiştirdi. Kesinlikle s3 :)

Apple'a gelince bir kaç arkadaşa hak veriyorum. Aynı kasayı senelerce 10 katı paraya satıyorlar tabiri tamda yerinde bir tabir. Üstelik 4s in cam olması çok büyük bir eksi. Aman çizilcek aman kırılcak aman düşmesin. Tüm gün telefon düşmesin diye vakit geçiremem. Buradada samsung gayet işime geliyor. Çizilmeyen cam ve polikarbon arka kapak :)

İşletim sistemi açısından ios ile android çok da mühim değil. Sonuçta aynı özellikteki uygulamalar ikisindede var.

Sonuç olarak kesin s3 :)
Doğru karar. :)