Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

• Samsung S3

Kullanılan: 162 76.8%
  • İphone 4s

Kullanılan: 49 23.2%

• Kullanılan toplam oy
    211
Reaksiyon puanı
0
Geliştiiriciler,satışları daha çok olan işletim sistemine yöneleceğinden Apple ve Android ilk öncülleridir.Apple çıkartılan bir uygulama zaten Androide de çıkıyor.Uygulama konusundada her ikiside öncelikli sırada olduğundan uygulama konusunda asla ne İos ta ne Androidde sıkıntı cekmezsin.

Bazıları İphone 5 i bekle demiş.İp 5 i siz,8 çekirdek işlemcili, 20 mpx kameralı,4 gb ram li birşey mi bekliyorsunuz?Ya da S3 ten donanımsal olarak ezıcı ustunlüğü mü olacak sanıyorsunuz?Elbette hayır.İphone farkı yazılımda bitiyor.İos ve symbian işletim sistemlerinin en önemli özelliği az donanımsal güçle daha yüksek perfonmans vermesi,uygulamalarda daha başarılı olmalarıdır.Android bu konuda biraz donanım ister.Lakin bu İos a cıkıcak bir uygulamanın Androide çıkmayacağı anlamına gelmez.

Burda herkes Fanboyluk yapar.Bence sen en sağlıklı bir şekilde imkanın varsa arkadaş eş dost vs 4s ve s3 ü keşfet.Hangisi sana daha yatkınsa onu alırsın.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dün gittim ve galaxy s3 aldım. Dünden beri full kullanıyorum ve dikkatimi çeken en önemli şey şarjı oldu. Şarjı gerçekten gözle görülür şekilde kendisini hissettiriyor.

Telefonda hiçbir kasılma vs sorunlar yok. Özellikle mesaj yazarken sanal klavyesine hemen alıştım. Sanki yıllardır telefonu kullanıyormuşcasına hızlı bir şekilde mesajlarımı ilettim. Şu ana kadar her şey mükemmel. Reklamlarda anlatılan bütün sensörlerinide keşfettim. Olağanüstü bir deneyim yaşatıyor insana :)

Gerçekten samsung telefon yapmış yani :)

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@Kadir Sekme
Güzel seçim yapmışsın dostum. Hayırlı olsun. :) Ben de Galaxy S2 kullanıyorum ve iPhone 4'ten sonra çok memnun kaldım. Bir de Samsung şu Touchwiz gibi ucuz arayüzü geliştirse harika olacak.

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
karizma,tip vs istiyorsan iphone 4s ,özellik vs istiyorsan s3

malkavian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karizma,tip vs istiyorsan iphone 4s ,özellik vs istiyorsan s3

katılıyorum

arkadaslar iphone u falan savundugum yok ama 1 sene öncesinin teknolojisi ile son teknolojiyi kıyaslamak cok sacma, ikiside güzel cihazlar ama birisi 4 core diğeri 2 core, biri 1 gb ram li diğeri 512mb, bunlar zaten standart donanımlar.Bunlara bakınca S3 demek cok normal ama iphone şimlik 5 dedikleri versiyonu çıkatınca neler olacak kim bilir.Ama ellerini çabuk tutmazlarsa Samsung milleti teknolojiye doyuracak.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Dün gittim ve galaxy s3 aldım. Dünden beri full kullanıyorum ve dikkatimi çeken en önemli şey şarjı oldu. Şarjı gerçekten gözle görülür şekilde kendisini hissettiriyor.

Telefonda hiçbir kasılma vs sorunlar yok. Özellikle mesaj yazarken sanal klavyesine hemen alıştım. Sanki yıllardır telefonu kullanıyormuşcasına hızlı bir şekilde mesajlarımı ilettim. Şu ana kadar her şey mükemmel. Reklamlarda anlatılan bütün sensörlerinide keşfettim. Olağanüstü bir deneyim yaşatıyor insana :)

Gerçekten samsung telefon yapmış yani :)

çok sık klavyeyi kullanıyorsan kesinlikle swiftkey 3 ü yükle :D

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kardesım aklın gonlun hangısını ıstıyosa onu al yoksa baskasını alsan ne ıcın rahat eder nede telefona ısına bılırsın 2 sıde guzel telefonlar 2 sınınde + larıyla - leri var senin icinden hangısı gecıyorsa onu al .

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Kardesım aklın gonlun hangısını ıstıyosa onu al yoksa baskasını alsan ne ıcın rahat eder nede telefona ısına bılırsın 2 sıde guzel telefonlar 2 sınınde + larıyla - leri var senin icinden hangısı gecıyorsa onu al .

adam almış zaten cihazı :D

mustafa76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence çok iri cepte taşınacak bir telefon değil. özelliklerin bir çoğu bence cep telefonu olarak gereksiz.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s3 4sden aylar sonra cıkmıs bır telefon gıdın htc ıle flan kıyaslayın bu karsılastırma cok sacma ve gereksız. ha cekemıyorsanız apple ı o ayrı.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telefon iri gibi gozuksede cok rahat tasinior ve cebimde resmen kayboluyor :)) s3 gerisi yalan :)

WhiteNegro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Millet iyi kafaya almış :) Bu Ronaldo ile Sabri yi karşılaştırmak gibi bir şey olmuş :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
s3 4sden aylar sonra cıkmıs bır telefon gıdın htc ıle flan kıyaslayın bu karsılastırma cok sacma ve gereksız. ha cekemıyorsanız apple ı o ayrı.
Apple'cilerde Samsung Galaxy S2 ile Apple İphone 4s'i kıyaslıyor buna ne diceksin. İphone 4S 8-9 ay sonra çıktı SGS II den. elmacı.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Beklersin iPhone 5 alırsın

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
s3 kullanıyorum iphone o kadar basit ve dandik bir telefon geliyorki artık gözüme anlatamam :) açık ara farkla s3 önde , iphone 5 çok iyi çıkmalı yoksa ezilir kalır piyasada.... bu arada önceki telefonlarım iphone 3 ve 4s

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ama İphone 'da her istediğinizi yapamıyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam, iPhone 'da telefonun IMEI kodunu bile bir uygulama yazarak göremiyorsunuz (bir ara okumuştum bunu bir yerde). Apple çoğu şeye izin vermiyor.

Ama Android telefonlarda ne isterseniz yapın. Hiç bir sınırlama yok.
Bunu anlatmak istemiştim.
@Kadir Sekme;
O zaman sana 4S öneririm ben.
Ama yine de sen bilirsin.

ve tabi ki xcode'u sadece macbook'larda çalıştırabileceğinizi. dolayısı ile 4S ve macbook alırsanız ancak yazılım geliştirirsiniz.

bahadır41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 3 aydır 4s kullanıyorum gayet memnunum fotograf kalitesi olsun hızı olsun ekran nı olsun cok cok hos lakin batarya skıntısı var 24 saat kullanabılıyorum pili cabuk bitio ..

yeni iphone çıkana kadar

s3 diyorum

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bana gore galaxy S3 ve iphone 5 kıyaslanmalı cünkü ona denk olması bekleniyo. İphone 4 ise S2 ile kıyaslanîrsa daha mantikli olur die dusunuyorum

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S3 ' ün işlemcisi 2 yıl sonra bile çok rağbet görebilir ama ios gerçekten çok kaliteli iphone 5 i bekle derim ama o zaman bile s3 iphoneyi köşeye sıkıştırır .

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
samsungu çekemeyen 'elmacı' lardan bahsediyorsun. her grupta var bunlardan. buna verecek cevabım 4s le s3 kıyaslamak ne kadar yanlışsa s2 ilede 4s kıyaslamak okadar yanlış. doğru neyse o.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ankete göre forumda 37 İPhone 4S kullanan var :)