Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

• Samsung S3

Kullanılan: 162 76.8%
  • İphone 4s

Kullanılan: 49 23.2%

• Kullanılan toplam oy
    211

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
3-4 yıl önce N95 8GB çıkmıştı. O zamana göre hayvan gibi özellikleri olan (donanım açısından) bir telefondu. O zaman iPhone yoktu. Bu donanım cazibesine kapılıp almıştım. Sonuç elde var hüsran. Şimdi satsan kimse almaz takoz. Ondan 1 yıl sonra iPhone falan tanıldı. Kısaca hayran kaldım işte o an! Sözün özü iyi bi donanım cazibesine kapılık hüsran mı yaşamak istersin, mükemmel bir os deneyimi yaşayıp asla pişman olmıyacağın bir deneyim mi yaşamak istersin? Ayrıca yukarda biri Google Playde uygulama daha çok demiş. Hadi canım ordan. Playden gerçek uygulamaların sahtesini,zararlı uygulamaları,fake uygulamaları silsen Apple Store'un yarısı anca eder. He ayrıca S3un rakibi 4S'dir. Yeni çıkıcak olan iPhone'un SIIIun rakip olacağını sanmam. Samsung bir sonraki yeni iphone özelliklerini kopyaladıktan sonra anca o telefon rakip olur. Kaptınız mı? Apple yapar Samsung kopyalar. Bunu yutanlar samsung tercih eder,anlıyan ise Apple. Olay budur işin özü. :)
Ben ne s3 nede 4s taraftarıyım bilmiyorum hangisini alacağımı ama tam bir fanboy ve tartışma yaratabilecek bir yorum yapmışsınız.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben ne s3 nede 4s taraftarıyım bilmiyorum hangisini alacağımı ama tam bir fanboy ve tartışma yaratabilecek bir yorum yapmışsınız.
İster fanboy desinler ister tartışsınlar umrumda değil. Dün bi konudada buna benzer yorum attım: iPhone tasarımı > Galaxy s1 Siri > Svoice icloud > scloud itunes > Music hub ve daha nice patentler. SIIIun donanım 4s'den çok daha iyi bunu kabul ediyorum. Bu yönden 4s - puan alırken ios sayesinde 4s + puan alarak öne geçiyor. Tasarım olarak baktığımızda da 4s çok daha üstün. Bide sanırım sizin android tabletiniz varmış. Telefonda ios tercih edebilirsiniz.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İster fanboy desinler ister tartışsınlar umrumda değil. Dün bi konudada buna benzer yorum attım: iPhone tasarımı > Galaxy s1 Siri > Svoice icloud > scloud itunes > Music hub ve daha nice patentler. SIIIun donanım 4s'den çok daha iyi bunu kabul ediyorum. Bu yönden 4s - puan alırken ios sayesinde 4s + puan alarak öne geçiyor. Tasarım olarak baktığımızda da 4s çok daha üstün. Bide sanırım sizin android tabletiniz varmış. Telefonda ios tercih edebilirsiniz.
Bende bunu düşünüyorum teşekkürler. Biraz daha sakin olsak daha iyi olucak ama sert de olsa düşüncenize yanlış denemez.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
[video=youtube;_SOcHFC3MnI]http://www.youtube.com/watch?v=_SOcHFC3MnI&feature=youtube_gdata_player  [/video]

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
dostum çok ters zaman, eylülü bekle yeni iphone çıksın sonra karar ver.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube;_SOcHFC3MnI]http://www.youtube.com/watch?v=_SOcHFC3MnI&feature=youtube_gdata_player  [/video]
O kitler çıkıcakmı ordan burdan mı araştırıcaz belli değil. Olursa tabletime uyumlu bende ona alabilirim :D Yada s3 alırsam s3e

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ama İphone 'da her istediğinizi yapamıyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam, iPhone 'da telefonun IMEI kodunu bile bir uygulama yazarak göremiyorsunuz (bir ara okumuştum bunu bir yerde). Apple çoğu şeye izin vermiyor.

Ama Android telefonlarda ne isterseniz yapın. Hiç bir sınırlama yok.
Bunu anlatmak istemiştim.
@Kadir Sekme;
O zaman sana 4S öneririm ben.
Ama yine de sen bilirsin.

Bilmiyorum bunun gibi söylentileri kim yayıyor ama ben *#06# yapınca IMEI kodu geliyor :)

Apple çoğu şeye izin vermiyor olayı biraz göreceli. Apple Store'a uygulama alınırken uygulamalar kontrolden geçerler ve bu şekilde kullanıcıya sunulur. Bu yöntem sayesinde kullanıcı zararlı yazılımlardan etkilenmemiş olur ki buda sisteme virüs girmesini önler :)

Ben sürekli banka vb. işlerde kullandığım için telefonu veri güvenliği önemsediğim bir özellik :)

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=122937]What The Hell[/MENTION];
Android, iOS 'tan kat kat üstün bir işletim sistemi. Android 'in tek kötü yanı, çok fazla özgür. Bu bence artı bir özellik ama zararlı yazılımlarda var bu yüzden.
[MENTION=110040]BEFEGA[/MENTION];
Onu kast etmemiştim. iOS için bir uygulama yazın, çok kısıtlandığınızı göreceksiniz. Zaten çoğu API 'yi Apple sunmuyor. Hadi diyelim ki, onun sunmadığı bir API 'yi siz yazdınız ve Apple 'in izin vermediği bir özelliği yazılımda kullandınız. Bunu Apple 'a yollarsanız, yazılımınız kabul etmezler. Çünkü onların verdiği sınırı aşmışsınızdır. Hem iyi hem kötü bir özellik bu.
Befega dedi ki:
Apple çoğu şeye izin vermiyor olayı biraz göreceli. Apple Store'a uygulama alınırken uygulamalar kontrolden geçerler ve bu şekilde kullanıcıya sunulur.
İşte aynısını diyoruz aslında.

oxyopes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak AppStore da gerekli gereksiz bütün uygulamalar bunların aynısı androidde var merak etme birde s3 le 4s i karşılaştırman hata hee illa uygulama diyorsan 4s al ne diyim ama şarjı dayanmaz

cihan3454

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3-4 yıl önce N95 8GB çıkmıştı. O zamana göre hayvan gibi özellikleri olan (donanım açısından) bir telefondu. O zaman iPhone yoktu. Bu donanım cazibesine kapılıp almıştım. Sonuç elde var hüsran. Şimdi satsan kimse almaz takoz. Ondan 1 yıl sonra iPhone falan tanıldı. Kısaca hayran kaldım işte o an! Sözün özü iyi bi donanım cazibesine kapılık hüsran mı yaşamak istersin, mükemmel bir os deneyimi yaşayıp asla pişman olmıyacağın bir deneyim mi yaşamak istersin? Ayrıca yukarda biri Google Playde uygulama daha çok demiş. Hadi canım ordan. Playden gerçek uygulamaların sahtesini,zararlı uygulamaları,fake uygulamaları silsen Apple Store'un yarısı anca eder. He ayrıca S3un rakibi 4S'dir. Yeni çıkıcak olan iPhone'un SIIIun rakip olacağını sanmam. Samsung bir sonraki yeni iphone özelliklerini kopyaladıktan sonra anca o telefon rakip olur. Kaptınız mı? Apple yapar Samsung kopyalar. Bunu yutanlar samsung tercih eder,anlıyan ise Apple. Olay budur işin özü. :)

Yok artık insanların bu kadar marka fanatiği olup at gözlüğünden dünyaya bakarak bu mantıkla hareket etmesine inanamıyorum. Parçalarının yarısı samsung+lg olan 4 yıldır aynı kasayı maliyetiinin 10 katına satan 4s savunuyorsun. üstelik s3 ile kıyaslıyorsun. bırak s3 ü s2 bile 4s den çok daha üstün.
ios deneyimiymiş yazılım yüklemek sorun, herşeyin silinir bir çok proğram yenisine uymaz birde hackleme derdin var. begenmedin eskiye dönecen bir dünya dert. bir tane düzgün çalısan Bluetooth paylaşım programı bulamassın.. bunlar ios deneyimi...
Android'de istediğin versiyonu yükle isteğini kur çocuk oyuncağı.
S3 le 4s farklı cihazlar aynı kategoride değil, tercih yapacak kişi kullanım amacına göre tercih yapmalı.
ayrıca bişeyden anlamıyorsun..

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Saçmalamayın artık.4S ile S3 kıyaslanır mı ? Yaptığınız ayıp ya !

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir şey soracam bu appstro da Shazam diye bir uygulama var. Çalan müziği dinletiyorsunuz ve size kime ait olduğunu buluyor. Bunun alternatifi android'de de mevcut mu? :)

cywarrior

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
soruya bakınca sonuç çıkıyor ortaya :D

S3 alsam 4s in uygulamaları aklıma takılıyor. Alternatiflerini android de bulabilir miyim ki :)
hd oyunların gameloft gibi firmaların oyunları alternatif android çıkıyor ea da artık yavaş yavaş android destekli oyunlar çıkartıyor samsung sadece 50 milyon satmışsa bu s serisi ve note den toplam oyun sektörü elbet android e el atacak en kısa zamanda her oyunun alternatifi gelecektir...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ios deneyimiymiş yazılım yüklemek sorun, herşeyin silinir bir çok proğram yenisine uymaz birde hackleme derdin var. begenmedin eskiye dönecen bir dünya dert. bir tane düzgün çalısan Bluetooth paylaşım programı bulamassın.. bunlar ios deneyimi...

iostan çok iyi anladığın aşikar

cihan3454

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iostan çok iyi anladığın aşikar

Senin de androidden ne anladıgın aşikar.
galaksy s2 de istediğin romu odinle kolayca atarsın ve resim müzik gibi verilerini de yedeklemene gerek kalmadan üstelik eski romları da kolayca atarsın. ayrıca hacklı olmasına gerek yok istedğin programı yüklersin ios de yapsana bunları kolayca... ayrıca ios de düzgün çalısan, konusurken kayıt yapan bir program bulsana. ps den bir dosya atmak bile dert ios de

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Senin de androidden ne anladıgın aşikar.
galaksy s2 de istediğin romu odinle kolayca atarsın ve resim müzik gibi verilerini de yedeklemene gerek kalmadan üstelik eski romları da kolayca atarsın. ayrıca hacklı olmasına gerek yok istedğin programı yüklersin ios de yapsana bunları kolaynca... ayrıca ios de düzgün çalısan, konusurken kayıt yapan bir program bulsana. ps den bir dosya atmak bile dert ios de
he arkadasım he.
hangi iostan bahsediyorsan artık

cihan3454

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
he arkadasım he.
hangi iostan bahsediyorsan artık

arkadaşım sen bırak ios yi android'i önce okuduğunu anla... ben, anlayanlar 4s anlamayanlar samsung alır diyen cümleye cevap verdim herkes özgür istediğini alır. ios den anlayıp anlamadığımı sormadım önce okuduğunu anla...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=273514]cihan3454[/MENTION] bilmediğin bir işletim sistemi hakkında onda böyle yapamazsın bunu yapamazsın bu olmadan olmuyor vs. şeyler yazıyorsun bu huyundan vazgeç derim. çamur atacak yer arıyorsun resmen. ios ta böyle androidte böyle diyip durma
konu başlığına bak bakalım ios mu andorid mi? diye bir konu değil bu. s3 mü 4s mi konusundayız.

cihan3454

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol konunun ne oldugunu bilmiyordum merak etme neyi bilip neyi bilmediğimi sana sormuyorum. kimseye de camur attıgım yok iyice okuyup anlamaya calısırsan ikisi farklı telefonlar kişeler kullanım amacına göre tercih yapmalı demiştim. sen o kadar biliyorsan ve çok adilsen önce android de shazam ı bulabilirmiyiz diye sorulan saçmalıklara cevap verseydin.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ben android diyorum bunun ismi ne olursa olsun yani hic bir sekilde iphone benim telefonum degildir , uygulamalari cogunlukta parali

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bence S3... hem daha sağlam,hemde her videoyu izliyebilirsin,uygulama desen bisürü , yok yok cihazda.
Iphone kaliteli hoş ama çok hassas cihaz pek dayanıklı değil nazik olcan...nette her videoyuda izleyemiycen..sen S3 al.