Webkurum
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Ben ne s3 nede 4s taraftarıyım bilmiyorum hangisini alacağımı ama tam bir fanboy ve tartışma yaratabilecek bir yorum yapmışsınız.3-4 yıl önce N95 8GB çıkmıştı. O zamana göre hayvan gibi özellikleri olan (donanım açısından) bir telefondu. O zaman iPhone yoktu. Bu donanım cazibesine kapılıp almıştım. Sonuç elde var hüsran. Şimdi satsan kimse almaz takoz. Ondan 1 yıl sonra iPhone falan tanıldı. Kısaca hayran kaldım işte o an! Sözün özü iyi bi donanım cazibesine kapılık hüsran mı yaşamak istersin, mükemmel bir os deneyimi yaşayıp asla pişman olmıyacağın bir deneyim mi yaşamak istersin? Ayrıca yukarda biri Google Playde uygulama daha çok demiş. Hadi canım ordan. Playden gerçek uygulamaların sahtesini,zararlı uygulamaları,fake uygulamaları silsen Apple Store'un yarısı anca eder. He ayrıca S3un rakibi 4S'dir. Yeni çıkıcak olan iPhone'un SIIIun rakip olacağını sanmam. Samsung bir sonraki yeni iphone özelliklerini kopyaladıktan sonra anca o telefon rakip olur. Kaptınız mı? Apple yapar Samsung kopyalar. Bunu yutanlar samsung tercih eder,anlıyan ise Apple. Olay budur işin özü.![]()