Samsung S24 serisi Wi-Fi bağlantısı sorunları dedikoduları

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
selamlar arkadaşlar s24 te bir sitede deneyimleyen arkadaşların bazı yorumlarını gördüm wifii bağlantı kopuyormuş sürekli birde mobil veri çekim gücü düşükmüş bu konuda sıkıntı yaşayan varmı gerçekten

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,360
Samsung’da son zamanlarda sıkıntılar olmaya başladı ve eski üretim kalitesi bence yok.Bende S22’de sıkıntı yaşayıp; iPhone 14 almıştım…

Samsung gerek servis bakımından; Gerekse de üretim bakımından duruşunu bozdu gibime geliyor

ilhan24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
s24 ultra kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım wifi ile hatta daha önceki mi note 10 lite göre daha iyi çekim gücü var . Hattımı telekomdan vodafone taşıdım şebeke çekimi düştü oda telefonla alakalı değildir

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
s24 ultra kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım wifi ile hatta daha önceki mi note 10 lite göre daha iyi çekim gücü var . Hattımı telekomdan vodafone taşıdım şebeke çekimi düştü oda telefonla alakalı değildir
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim evimde telekom cekmiyordu vodafone taşıdım şuan çok güzel cekiyor annemle babamın telekom mesela hala cekmiyor aradıgımda bazen ulaşamıyorum.şuan bende iphonee 15 düz var çok güzel cekiyor bunun bozulmasından korkuyorum ama çokta 24 plus alasım var bilemedim iphonee bıraktıgıma pişman olurmuyum 6 yıldır iphonee kullanıyorum bilemedim