Reklam çıkıyor dediğiniz her yerin ekran görüntüsünü atabilirim. Yok bende reklam falan. Bunun için herhangi bir ayar da yapmadım.ROM fark etmeksizin sistem uygulamalarında reklam çıkıyor. Çin ROM'unda doğrudan tam ekran reklam çıkıyor.
Reklam çıkıyor dediğiniz her yerin ekran görüntüsünü atabilirim. Yok bende reklam falan. Bunun için herhangi bir ayar da yapmadım.ROM fark etmeksizin sistem uygulamalarında reklam çıkıyor. Çin ROM'unda doğrudan tam ekran reklam çıkıyor.
Prestijli değil dediğiniz için YouTube'dan videolar attım, bir o kadar da eline alip kullanmakta âlâkalı. Son 2. satırın başındaki cümle için Xiaomi tarafina çekiyorum zaten. Emin olun en az iPhone kadar kaliteli bir cihaz. Hiçbir incelemede bastıra bastıra arka kasanın plastik olduğunu değilde, arayüzün stabilitesinden, kamerasının 12 modeline göre üstünlük sağladığından ve Ex2100'ün yapay zeka başarısından bahsediliyor, yabanci ve Türk teknoloji editörlerinde durum böyle. Sertifikalarda ise sıvı bandinin önemli olduğu kadar da malzeme kalitesi önemli, dikkatini çekerim kullanilan malzeme demiyorum, kullanilan malzemenin kalitesi diyorum.Xiaomi tarafına çeken sensin dostum. Ben olanı söylüyorum. Sertifikalar, arka kasadan çok boşluklarda bulunan ağ ve özel yapıştırıcılarla alakalı. Evet, malzeme kalitesi önemli ama bu arka kasayla direkt olarak alakalı bir durum değil. Mağazada incelemeyi öneriyorsan sana tavsiyem önerini uygulaman. YouTube'dan 2-3 video atmakla olmuyor.
Ha bu arada, cidden Çin malı kadar kalitesiz. Amiral gemisine glastik koymak rezaletten başka bir şey değil. Bunu savunmakta sana bol şans.
Bilemiyorum artik, benim kullandığım 11T'de ve RD 9'da sistem uygulamalarinda reklam çıkıyordu. Ayrica YouTube Shorts'da vs. de MIUI'da ki reklamlar nasil kapatilir gibisinden videolar çıkıyordu karşıma.Reklam çıkıyor dediğiniz her yerin ekran görüntüsünü atabilirim. Yok bende reklam falan. Bunun için herhangi bir ayar da yapmadım.
Son 1,5 yılda iPhone 11, 13 Mini, 13 Pro Max kullandım ve şu anda da 14 Pro kullanıyorum. S21, malzeme kalitesi ve hissiyatı bakımından saymış olduğum modeller arasında olsa olsa iPhone 11'den iyi olur ki ondan da değil. Apple, tıpkı Samsung'un yaptığı gibi düz modelde glastik/plastik malzeme kullansaydı bu dediklerim o modeller için de geçerli olurdu ancak Apple'ın tercih ettiği cam&alüminyum kasaya kıyasla S21 ve S22'nin kasası tabii ki daha kalitesiz. Bu ikisini karşılaştırmak saçmalık.Prestijli değil dediğiniz için YouTube'dan videolar attım, bir o kadar da eline alip kullanmakta âlâkalı. Son 2. satırın başındaki cümle için Xiaomi tarafina çekiyorum zaten. Emin olun en az iPhone kadar kaliteli bir cihaz.
Dostum, ben cihazın performansından bahsetmedim. Şu anda o fiyat bandında alınabilir neredeyse tek cihaz S21, buna lafım yok. Kamerasında tek eksisi gece çekimi ve yapay zekanın fotoğrafa gereksiz aydınlatma eklemesi. Bunun haricinde gayet kaliteli bir cihaz. Malzemeden bahsedip farklı yerlere çekmenin bir mantığı yok, zira sponsor içeriklerde bahsedilen özellikler beni alakadar etmez.Hiçbir incelemede bastıra bastıra arka kasanın plastik olduğunu değilde, arayüzün stabilitesinden, kamerasının 12 modeline göre üstünlük sağladığından ve Ex2100'ün yapay zeka başarısından bahsediliyor, yabanci ve Türk teknoloji editörlerinde durum böyle.
Sadece S21'de plastik kullanildi. S22, S20, S10 ve S9 gibi modellerde Cam&Alüminyum veya çelik kullanildi. S21 modeli gerek SoC'unun kas gücünde A13'le bile zar zor rekabet edebilmesi, gerek kullanilan malzeme ve bataryasi benim içinde hayal kırıklığıdi zaten.iPhone 11'den iyi olur ki ondan da değil. Apple, tıpkı Samsung'un yaptığı gibi düz modelde glastik/plastik malzeme kullansaydı
Keşke S22 Ultra nın Burgundy rengi S23 serisinde de olsaymış. Çok güzel bir renkti.Siyah ve beyaz renkli telefonlar dan sıkılmadınız mı ?
Botanik yeşil'i hoş duruyor. Pembe renk biraz daha koyu olsa tercih edebilirdim.
Haklısınız.Keşke S22 Ultra nın Burgundy rengi S23 serisinde de olsaymış. Çok güzel bir renkti.