Yardım Samsung S23 Ultra'mın ekran süresi nasıl sizce?

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,439
Anlıyorum haklısınız ama bu cihazdan çok iyi ekran süreleri alanlar var. S23 ultradan. Cihazım yeni ama sanki 3 4 yıllık bir cihaz gibi pil performansı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen güç tasarrufunu açık kullandım. 1 saat 46 dakika ekran süresi var sarj 60 a düştü 😔😔😔 bu hiç normal değil...
60 hz full hd yani tamamen güç tasarrufunu açtım. Hatta aksama kadar karanlık mod da açıktı eve gelince kapattım. Yani tüm kısıtlamalar dahilinde bile ekran sürem aynı
Ekli dosyayı görüntüle 194257

@utkuversus
bu konuda ne düşünüyorsun usta?

Full HD de çok bir şey fark etmedi haklısınız benim aldığım ekran süresi aynı. Büyük ihtimalle donanımsal bir sorun var. Ya anakart fazla güç cekiyor ya da başka bir şey.
Cihaza kurduğunuz rom dan ötürü olabilir mi? Sonradan aklıma geldi. Kontrol etmenizde fayda var. Ayrıca bazı arkadaşların yazdığı yorumda yanlış bilgiler bulunmakta. Size cihazı kullanan arkadaş daha detaylı bilgi verirken siz ise. Yanlış bilgi veren arkadaşa haklısınız diyorsunuz.

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
211
Cihaza kurduğunuz rom dan ötürü olabilir mi? Sonradan aklıma geldi. Kontrol etmenizde fayda var. Ayrıca bazı arkadaşların yazdığı yorumda yanlış bilgiler bulunmakta. Size cihazı kullanan arkadaş daha detaylı bilgi verirken siz ise. Yanlış bilgi veren arkadaşa haklısınız diyorsunuz.
Yeni bir rom kurup temiz kurulum ile deneyeceğim. Sonucu merak ediyorum deneyeceğim inşalllah. 👍🏻