Samsung Nexus i9250 hakkında bir kaç soru?

bekmezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 2. el bir nexus aldım. çarşamba elimde olacak cihaz.ancak aklımda 2. el olduğu için sorular var
cihaz root edilmiş mi nasıl anlarım?
ölü pixeli kontrolunu nasıl yaparım?
kasma donma var mı nasıl kontrol ederim?
aldığımda ilk neleri kontrol etmeliyim? gittigidiyor üzerinden aldım 3 gün kullanma sürem var bu 3 gün neleri denemem lazım?

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rootu tam bilmiyorum ama süper user dosyası varsa cihaz rootlanmıştır.Gerçi rootlayıp geride çevirebilir onun nasıl anlaşıldığını bilmiyorum malesef pixel kontrolunu lcd test yapcaksın kodu *#0*# bunu yazıp test ediceksn.Kasma donmayıda kendin kullanırken anlarsın zaten birde ne kadar aldın acaba cihazı 0 almak varken nie 2. el aldın merak ettim doğrusu.

bekmezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rootu tam bilmiyorum ama süper user dosyası varsa cihaz rootlanmıştır.Gerçi rootlayıp geride çevirebilir onun nasıl anlaşıldığını bilmiyorum malesef pixel kontrolunu lcd test yapcaksın kodu *#0*# bunu yazıp test ediceksn.Kasma donmayıda kendin kullanırken anlarsın zaten birde ne kadar aldın acaba cihazı 0 almak varken nie 2. el aldın merak ettim doğrusu.
840tlye 4 aylık hepsiburadan alınma, telpa garantili + 8 aylık sigortalı, kılıf ve arka kapak ile beraber. 0ını 1100den aşağı bulamadım.