Samsung menü kasıyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Beyler galaxy s3 kullanıyorum son zamanlarda menu iyice kasmaya ve cokmeye basladi root veya rom atmadan onerebileceginiz bir çözüm var mi??Biktim artik gorev yoneticisi çöküp duruyor var mi bir çözümü değişik launcher yuklesem düzelir mi örneğin? ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Var mi bir onerisi ya da cozumu olan

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Root atıp, sistemde yüklü gelen, normalde silemedigimiz, kullanmadiginiz uygulamaları kaldırın. Ram fark edecektir. Daha sonra cihazı unroot edebilirsiniz.

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Farklı bir launcher (örneğin:Nova Launcher) kullanmak kasma ve takılmaları giderebilir,fakat size önerim telefona format atmanızdır...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uygulama yöneticisine gelip ortadaki home tuşunun solundaki gizli menü tuşuna basın oradan uygulama tercihlerini sıfırla dedikten sonra cihazı yeniden başlatın sorununuz büyük ihtimal düzelmiş olacaktır

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Marketten önbellek temizleyici indir. Ayrıca cihaz rootlu ise greenify programını kullan, arkada uygulamalar boş boş çalışmasın, programları uyut.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bir akadaşımda xperia z de aynı sorunlar var, garantide işlemcisini 1 kere deyişmişler. Tekrar yollayacak. Ve çok garip, benim z çok ısınıyor ama onunki hiç ısınmıyor gibi

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Root atmadan uygulamaları devre dışı birakmak:

Ayarlar 》》》 Uygulama Yöneticisi

İki defa sola kaydiriyoruz. "HEPSİ" bölümü açılıyor. Buradan seçtiğimiz uygulamaların içerisine girerek "devre dışı bırak" diyoruz. Uygulama devre dışı kalıyor. Kullanılan RAM'de düşüş görülüyor, uygulamaları etkisiz hale getirdikce. Daha sonra tekrar aktif hale getirebiliyoruz.