Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler galaxy s3 kullanıyorum son zamanlarda menu iyice kasmaya ve cokmeye basladi root veya rom atmadan onerebileceginiz bir çözüm var mi??Biktim artik gorev yoneticisi çöküp duruyor var mi bir çözümü değişik launcher yuklesem düzelir mi örneğin? ?
uygulama yöneticisine gelip ortadaki home tuşunun solundaki gizli menü tuşuna basın oradan uygulama tercihlerini sıfırla dedikten sonra cihazı yeniden başlatın sorununuz büyük ihtimal düzelmiş olacaktır
Bir akadaşımda xperia z de aynı sorunlar var, garantide işlemcisini 1 kere deyişmişler. Tekrar yollayacak. Ve çok garip, benim z çok ısınıyor ama onunki hiç ısınmıyor gibi
Ayarlar 》》》 Uygulama Yöneticisi
İki defa sola kaydiriyoruz. "HEPSİ" bölümü açılıyor. Buradan seçtiğimiz uygulamaların içerisine girerek "devre dışı bırak" diyoruz. Uygulama devre dışı kalıyor. Kullanılan RAM'de düşüş görülüyor, uygulamaları etkisiz hale getirdikce. Daha sonra tekrar aktif hale getirebiliyoruz.