Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
yeni güncelleme yayinlandi ...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180222-152605_Software update.jpg
    Screenshot_20180222-152605_Software update.jpg
    104.8 KB · Görüntüleme: 630

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Senin telefon almanyaya mi kayıtlı bende çıkmıyor güncelleme türkiye kayıtlı olup indiren var mi

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Ben almanyada yasiyorum bundan belki bir iki gün erken gelmiş olabilir...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Telefonunu parlaklık olarak çok kısıkta mı kullanıyorsun yoksa yüksektemi alalı kaç ay olmuştu bende yakınlarda alıcamda elektronik mağzalardaki amoled yanıklı s8'leri görünce endişelenmeye başladım açıkçası

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Telefonunu parlaklık olarak çok kısıkta mı kullanıyorsun yoksa yüksektemi alalı kaç ay olmuştu bende yakınlarda alıcamda elektronik mağzalardaki amoled yanıklı s8'leri görünce endişelenmeye başladım açıkçası
Ortadan biraz daha kısıkta kullanıyorum. Alalı 8-9 ay oldu. Amoled yanığı ekran kırık değilse garanti kapsamına giriyor diye biliyorum gene bir araştır istersen.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ortadan biraz daha kısıkta kullanıyorum. Alalı 8-9 ay oldu. Amoled yanığı ekran kırık değilse garanti kapsamına giriyor diye biliyorum gene bir araştır istersen.

Eğer öyleyse harika olur çünkü ben note serisi düşünüyorum şimdi ona o kadar para vericem 2 yıl dolmadan olursa yazık olmuş olur cihaza herneyse bakarım bilgi için teşekkürler :)

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
degisiklik olarak bir önceki gelen oreo guncellemsinden simdilik bir farkini goremedim.. ögleden sonra yukledigimden henuz sarji icin bir sey demek yanlis olur.. fakat bixby de aldigim hatalari ve instagramda aldigim hatalari simdilik almadigimi soyleyebilirim

texsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar s8+ da kamera sorunu yaşayan var mı
ön kamerada "kamera başarısız" uyarısı veriyor ve kamera açılmıyor başına gelen ve çözümünü bilen var mı kamerayı bir türlü açamıyorum
komple fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı :(

Equick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler s8de sarj yüzde 5-10 civarındayken almamız gereken ideal ekran süresi ne kadardır acaba?

texsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar s8+ da kamera sorunu yaşayan var mı
ön kamerada "kamera başarısız" uyarısı veriyor ve kamera açılmıyor başına gelen ve çözümünü bilen var mı kamerayı bir türlü açamıyorum
komple fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı :(

arkadaşlar var mı çözüm önerisi olan.
Oreo güncellemesini yaptım bir sıkıntı yoktu akşam kamerayı açtım ve hata almaya başladı
fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
arkadaşlar var mı çözüm önerisi olan.
Oreo güncellemesini yaptım bir sıkıntı yoktu akşam kamerayı açtım ve hata almaya başladı
fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı.
Benimde kamerada sıkıntı oldu oreodan sonra güncellemeyi bekle düzelir büyük ihtimalle. 60 fps video çekerken görüntü kalitesi aşırı bozuk. Başka uygulamaları kullanıyorum video çekmek için.

texsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendeki sorun donanımsal da olabilir diye düşünmeye başladım.
Ne olduysa güncellemeden sonra oldu.İlk aldığımda hiç bir sorun yoktu bekleyelim görelim donanımsal mı yazılımsal mı

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
S9daki emoji ve yüz tanıma+iris özelliği s8 gelebilir çünkü ek donanım gerektirmiyor yazılımla verecek mi samsung bakıp gorcez

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bence gelmez s9 un s8 e göre fazla bi özelliği yok sadece kamera emoji yavaş çekim vb. Var onlarıda verirse s8 le farkı kalmaz

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
S9daki emoji ve yüz tanıma+iris özelliği s8 gelebilir çünkü ek donanım gerektirmiyor yazılımla verecek mi samsung bakıp gorcez
emoji olayı tırt ya 7 sene önce aldığım dizüstüpc nin webcam uygulamasında vardı aynısı :D

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
1 hafta gecti sanirimm gecen sefer almanyadan birkac gun sonra vermislerdi

BALAXIS

Asistan
Reaksiyon puanı
55
emoji olayı tırt ya 7 sene önce aldığım dizüstüpc nin webcam uygulamasında vardı aynısı :D
Aynen öyle hiç benzemiyor yüzünü tanisada bide mimiklerini tam almıyor s8 kullanan biriyim iphone cü değilim ama iphone ki kat kat daha iyi

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Benim cihazima oreo gelmedi sammobiledan baska ulke yazilimini kursam kurdugum ulkenin guncellmelerini mi almaya devam ederim yoksa kurmadan onceki mi