despotango
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
bunu demeyecektinn dakika basi yenilicem sanirimyeni güncelleme yayinlandi ...
Hocam şarj durumu nasıl oldu ve gözünüze çarpam başka değişiklik hata düzeltmesi vb. Yazarsanız sevinirim.Ben almanyada yasiyorum bundan belki bir iki gün erken gelmiş olabilir...
Evet kullanıyorum hocam@cern99 sen galaxy s8 kullanıyordun öyle değil mi?
Telefonunda amodel yanığı varmıdır?Evet kullanıyorum hocam
Şükür yok.Telefonunda amodel yanığı varmıdır?
Telefonunu parlaklık olarak çok kısıkta mı kullanıyorsun yoksa yüksektemi alalı kaç ay olmuştu bende yakınlarda alıcamda elektronik mağzalardaki amoled yanıklı s8'leri görünce endişelenmeye başladım açıkçasıŞükür yok.
Ortadan biraz daha kısıkta kullanıyorum. Alalı 8-9 ay oldu. Amoled yanığı ekran kırık değilse garanti kapsamına giriyor diye biliyorum gene bir araştır istersen.Telefonunu parlaklık olarak çok kısıkta mı kullanıyorsun yoksa yüksektemi alalı kaç ay olmuştu bende yakınlarda alıcamda elektronik mağzalardaki amoled yanıklı s8'leri görünce endişelenmeye başladım açıkçası
Ortadan biraz daha kısıkta kullanıyorum. Alalı 8-9 ay oldu. Amoled yanığı ekran kırık değilse garanti kapsamına giriyor diye biliyorum gene bir araştır istersen.
Rica ederimEğer öyleyse harika olur çünkü ben note serisi düşünüyorum şimdi ona o kadar para vericem 2 yıl dolmadan olursa yazık olmuş olur cihaza herneyse bakarım bilgi için teşekkürler
5 Saat.İyi günler s8de sarj yüzde 5-10 civarındayken almamız gereken ideal ekran süresi ne kadardır acaba?
arkadaşlar s8+ da kamera sorunu yaşayan var mı
ön kamerada "kamera başarısız" uyarısı veriyor ve kamera açılmıyor başına gelen ve çözümünü bilen var mı kamerayı bir türlü açamıyorum
komple fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı
Benimde kamerada sıkıntı oldu oreodan sonra güncellemeyi bekle düzelir büyük ihtimalle. 60 fps video çekerken görüntü kalitesi aşırı bozuk. Başka uygulamaları kullanıyorum video çekmek için.arkadaşlar var mı çözüm önerisi olan.
Oreo güncellemesini yaptım bir sıkıntı yoktu akşam kamerayı açtım ve hata almaya başladı
fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı.
emoji olayı tırt ya 7 sene önce aldığım dizüstüpc nin webcam uygulamasında vardı aynısıS9daki emoji ve yüz tanıma+iris özelliği s8 gelebilir çünkü ek donanım gerektirmiyor yazılımla verecek mi samsung bakıp gorcez
Aynen öyle hiç benzemiyor yüzünü tanisada bide mimiklerini tam almıyor s8 kullanan biriyim iphone cü değilim ama iphone ki kat kat daha iyiemoji olayı tırt ya 7 sene önce aldığım dizüstüpc nin webcam uygulamasında vardı aynısı
X'de ciddi sensörler var X'in daha iyi olması normal.Aynen öyle hiç benzemiyor yüzünü tanisada bide mimiklerini tam almıyor s8 kullanan biriyim iphone cü değilim ama iphone ki kat kat daha iyi