Telefon baya bi hızlandı benim görüşüm hissediliyor kamera olarak fark yok google cameranin oreo için güzel bir sürümü varsa indirilebilir portre öyle halledilebilir ama bulamadım bulan olursa link falan atarsa ıyi olur bizim icinde
Yüz tarayıcı daha hızlı çalışıyor onuda deneyebilirsinizBide iris tarayıcı baya hızlı çalışıyor bu kadarını beklemiyordum iris tarayıcı kullanmayan varsa denesin derim çok fena
Merhaba arkadaşlar s8 için wrapsol tam kaplama mı spigen curved koruyucu + rugged kılıf mı önerirsiniz? Veya başka bir koruyucu (dokunmatiği etkilenmeyen ve ince olan ) öneriniz var mı şimdiden teşekkürler
Benim kullandığım ikili var. Telefon 10 kere düşmüştür çizik bile yok. Ama tasarım bakımından aynı şeyi söyleyemem. Spigen ToughArmor ile Spigen Full Cover Glass. Ekran kalkma yapmıyor ve dokunmatikte hassaslığı tam.Merhaba arkadaşlar s8 için wrapsol tam kaplama mı spigen curved koruyucu + rugged kılıf mı önerirsiniz? Veya başka bir koruyucu (dokunmatiği etkilenmeyen ve ince olan ) öneriniz var mı şimdiden teşekkürler
birde cevapsiz cagriyi bildirim olarak simge ustunde gostermiyor galiba ((ekran yatayda iken kapatirsam oluyor sadece video degilde
watsapp ta denermisiniz yatay acin yatay halde iken ekran dondurmeyi kapatin
Bildirimlere yeni ayar geldi onu kapatırsan gözüküyor. Fakat benim o ayar kapalı olmasına rağmen e posta uygulamasının üzerinde bildirim gözükmüyor diğerlerinde gözüküyor. Bu arada şarj da su gibi akıyor berbat oldu şarj durumu sizde nasıl?ekran yatayda iken kapatirsam oluyor sadece video degilde
watsapp ta denermisiniz yatay acin yatay halde iken ekran dondurmeyi kapatin
---- Mesajlar birleştirildi ----
birde cevapsiz cagriyi bildirim olarak simge ustunde gostermiyor galiba ((
Bende de su gibi akıyor şarj önceden daha iyiydi. Umarım düzelir bir güncellemeyle falan.Bildirimlere yeni ayar geldi onu kapatırsan gözüküyor. Fakat benim o ayar kapalı olmasına rağmen e posta uygulamasının üzerinde bildirim gözükmüyor diğerlerinde gözüküyor. Bu arada şarj da su gibi akıyor berbat oldu şarj durumu sizde nasıl?
Daha 1 saat önce 20 dakika 1080p çektim gayet iyidi bendeVideo çekiminde de sıkıntı var video çekerken nesnelere odaklamıyor ve video kalitesi aşırı kötü
Hi-fi demek istedi isen evet var. Kulaklık tavsiyesini yeni konu açıp isteyebilirsin.S8 kulakligim bozuldu o ayarda kulaklik tavsiye edebilicek varmi birde s8 hd ses teknolojisini destekliyor mu
Doğru düzgün iş yapmıyorlar maalesef. Her güncellemede başka bir sorun oluyor. Telefonun kendi kamera uygulamasıyla video çekince kalite berbat. Retricanın kamera uygulamasıyla çekince çok iyi. Bunun nasıl çözücemmerhaba bugun dayanamayip emaar samsunga gittim ordaki yetkili ile gorustum guncellemenin sikintili oldugunu soyledi 1 hafta icerisinde yama gonderecklermis hatalari gidermek icin daha stabil olacak suan durdurmuslar bazi ulkelerde hatta bunu da söyledi
size yazdigim ekran sabitleme olayi ise touchwiz 9.0 özelliği konustugum kiside yeni A serisi vardi ondan kontrol ettim oreo yok ama arayuz 9.0 ayni ozellik onda da vardi..
bilginiz olsun 1 hafta falan cekicez bu sikintilari malesef
Ama onun dışında bir sorunum olmadı telefon baya hızlandı performansı arttı daha akıcı bir arayüze sahip oldu iris mükemmel oldu bir tek batarya su gibi gitmeye başladı.Oreo'ya geçtikten sonra yaşadığım ilk sorunu belirteyim beni aradıklarında karşı tarafa sesim bir türlü gitmedi tekrar tekrar arandım ama aynı sorunla karşılaştım çözüm telefonu yeniden başlatmak oldu.
Telefonun kendi kamera uygulamasıyla FHD 60FPS video çekmeyi denermisiniz benimki berbat çekiyor sonucu yazarsanız sevinirim bendemi sorun var.Oreo'ya geçtikten sonra yaşadığım ilk sorunu belirteyim beni aradıklarında karşı tarafa sesim bir türlü gitmedi tekrar tekrar arandım ama aynı sorunla karşılaştım çözüm telefonu yeniden başlatmak oldu.
Ama onun dışında bir sorunum olmadı telefon baya hızlandı performansı arttı daha akıcı bir arayüze sahip oldu iris mükemmel oldu bir tek batarya su gibi gitmeye başladı.
4k ve 2k 60fps de sorun yok bende.Telefonun kendi kamera uygulamasıyla FHD 60FPS video çekmeyi denermisiniz benimki berbat çekiyor sonucu yazarsanız sevinirim bendemi sorun var.
Kalite olarak bir düşüş yok ama performans kötü gerçekten, sürekli bir takılma söz konusu.Telefonun kendi kamera uygulamasıyla FHD 60FPS video çekmeyi denermisiniz benimki berbat çekiyor sonucu yazarsanız sevinirim bendemi sorun var.
Kalite olarak bir düşüş yok ama performans kötü gerçekten, sürekli bir takılma söz konusu.
Ayrıca oreo nun bildirim sistemini hiç beğenmedim beni biraz pişman etmeye başladı bu oreo.
Geri bildirim yolladım eğer tatmin edici bir cevap gelmezse Samsung'u arayacağım.
Cevap hiç iç açıcı değil aramanın yolu gözüktü.
Cevap hiç iç açıcı değil aramanın yoluDüzenle çıkmadı bir türlü mesajlar üst üste gelmişKalite olarak bir düşüş yok ama performans kötü gerçekten, sürekli bir takılma söz konusu.
Ayrıca oreo nun bildirim sistemini hiç beğenmedim beni biraz pişman etmeye başladı bu oreo.
Geri bildirim yolladım eğer tatmin edici bir cevap gelmezse Samsung'u arayacağım.
Cevap hiç iç açıcı değil aramanın yolu gözüktü.
Cevap hiç iç açıcı değil aramanın yolu
Cevap hiç iç açıcı değil aramanın yolu
2K 60 FPS ????2k 60fps