sanal home tuşunun olduğu yere bastırınca sanki fiziksel home tuşuna basmışsın gibi oluyor .Nasıl oluyor ben bulamadım o şekilde ekranı açmayı.
3d dokunmatik panelin gir getirisi,hassaslığınıda ayarlardan ayarlayabilirsin.kullanışlı bir özellik
sanal home tuşunun olduğu yere bastırınca sanki fiziksel home tuşuna basmışsın gibi oluyor .Nasıl oluyor ben bulamadım o şekilde ekranı açmayı.
always display kapalı konumda olsun.S8 ekran kapalı konumda iken ekranın tam altından hafif bastırarak parmağınızı yukarı doğru itin titreşim ile kilitli ekran olarak ekranın açıldığını göreceksinizNasıl oluyor ben bulamadım o şekilde ekranı açmayı.
Denedim ama yapamadım ben mi becekriksiz im yoksa yanlış mi anladim dediklerinizi.always display kapalı konumda olsun.S8 ekran kapalı konumda iken ekranın tam altından hafif bastırarak parmağınızı yukarı doğru itin titreşim ile kilitli ekran olarak ekranın açıldığını göreceksiniz
Örnek video çekmeye çalıştım değerli arkadaşım bu şekilde yapılıyor [emoji4]Tapatalk Cloud - Downlaoad File VID-20171006-WA0004.mp4Denedim ama yapamadım ben mi becekriksiz im yoksa yanlış mi anladim dediklerinizi.
yalnız o sizin sandığınız gibi yukarı kaydırma işlemiyle açılmıyor ana ekran tuşuna bastığınız için açılıyorÖrnek video çekmeye çalıştım değerli arkadaşım bu şekilde yapılıyorTapatalk Cloud - Downlaoad File VID-20171006-WA0004.mp4
Evet sanırım izah edememiş olabilirim [emoji5]yalnız o sizin sandığınız gibi yukarı kaydırma işlemiyle açılmıyor ana ekran tuşuna bastığınız için açılıyor
3D Parallax dan mı bahsediyorsun? Çok da iyi durmuyor bence.Bizim bir ark gördüm s8 de duvar kağıdı 3 d idi çok şahane duruyordu. Bilen bilgisi olan var mı.?
Full ekran koruyucular genellikle bizim telefonlarda skntili oluyor. Ya ekranin ust tarafi hassasiyetini yitiriyor yada kilif kullanirken ekran kalkmaya basliyor.www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-s8-plus-kilif-liquid-crystal-crystal-clear-571cs21664-p-HBV000004OBN2?magaza=Hepsiburada
ve
www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-s8-plus-full-cover-kavisli-cam-ekran-koruyucu-tam-kaplayan-571gl21778-p-HBV000007HBT2?magaza=Hepsiburada
bu ürünleri tavsiye edermisiniz?veya Tavsiye edebileceğiniz başka ürünler var mı
Samsung Galaxy S8 Kalkmaz Kavisli Ön Arka Ekran Koruyucu-siyah - n11.comTesekkürler.Ekran koruyucu olarak ne alabilirim?
Tam bilgi kimsede yok. Ama öyle bir söylenti var. Umarım gelir.bixby türkçe desteği yeni yılın başlarında gelecek diyorlar. tam bilgisi olan var mı?
Torrent kullanabilirsin ben sürekli kullanıyorum. Ya da tarayıcıda herhangi bi videonun üzerine basılı tutunca videoyu indir seçeneği çıkıyor, bu şekilde de indirebilirsin.telefonda hiç film izlemezdim ben ama s8 plus aldım yolculuklarda ızlerım dıye dusunuyorum. Kaliteli şekilde film indirip izliyebileceğim program var mı? İndirmem şart.
Telefonda to rent oluyor miTorrent kullanabilirsin ben sürekli kullanıyorum. Ya da tarayıcıda herhangi bi videonun üzerine basılı tutunca videoyu indir seçeneği çıkıyor, bu şekilde de indirebilirsin.
Evet, şahsen ben bilgisayardan çok telefonumda kullanıyorum. Film, dizi falan indiriyorum hep. Yalnız utorrent mobil uygulamasını ben pek beğenmediğim için onun yerine Flud isimli torrent uygulamasını kullanıyorum hem türkçe hem de daha fazla ayar içeriyor.Telefonda to rent oluyor mi
Yüklediğiniz bir uygulama yapıyordur silseniz bile telefon da bir yerler de uygulamanın kalıntıları kalıyor bu yüzden yüklediğiniz uygulamalara dikkat edinArkadaslar S8 Plusi ilk ciktigi gunden beri kullaniyorum ve cok memnunum ancak son zamanlarda kasilmalar ve hatalarla karsilastim. Ornegin bazen telefonum caldiginda cevaplamama ragmen telefonum hala titremeye devam ediyor ve Parmak izini bazen okumuyor yada gecokumaya basladi. Sizce ne yapmaliyim ?
peki ne yapmam lazimYüklediğiniz bir uygulama yapıyordur silseniz bile telefon da bir yerler de uygulamanın kalıntıları kalıyor bu yüzden yüklediğiniz uygulamalara dikkat edin
Spigen FullGlass kullanıyorum kılıf olarak Spigen Tough Armor.Kimse kılıf ya da ekran koruyucu kullanmıyor mu ?