Ekran koruyucu olarak Spigen FullGlass al da her türlü kılıf marka uyar. Tek sıkıntısı ekranı %100 kaplamıyor ama buda her türlü kılıfa uymasını sağlıyor. Kalkma da yapmıyor(tırnağımla denedim 1 tık oynamadı)Benim beğendiğim kılıf ve ekran koruyucu cok farklı ama uyumlu mu anlayamıyosun işte. Olmadı mail aticam müşteri hizmetlerine.
Ben demin spigen’in sitesinde buldum bi kaç tane. Telefonun edge ekranını da kaplıyor ve kılıf içinde yanında kılıf dostu olanları almak gerekiyor.Ekran koruyucu olarak Spigen FullGlass al da her türlü kılıf marka uyar. Tek sıkıntısı ekranı %100 kaplamıyor ama buda her türlü kılıfa uymasını sağlıyor. Kalkma da yapmıyor(tırnağımla denedim 1 tık oynamadı)
Spigen'in 4 tane modeli var zaten. 2 si Plastik takması zor olan gereksiz icat. 1 i fısfıs gibi sıkıyorsun fantezik bir şey risk almaya değmez. En iyi dediğim gibi cam olan.Ben demin spigen’in sitesinde buldum bi kaç tane. Telefonun edge ekranını da kaplıyor ve kılıf içinde yanında kılıf dostu olanları almak gerekiyor.
Peki teşekkürler. Telefon elime geçtiğinde onu alırım büyük ihtimal bende. Bu arada buff’in da ekran koruyucuları çok iyi ama kılıfa uyumlu mu bilmiyorum.Ekran koruyucu olarak Spigen FullGlass al da her türlü kılıf marka uyar. Tek sıkıntısı ekranı %100 kaplamıyor ama buda her türlü kılıfa uymasını sağlıyor. Kalkma da yapmıyor(tırnağımla denedim 1 tık oynamadı)
Buff da iyi diyorlar sen bilirsin.Peki teşekkürler. Telefon elime geçtiğinde onu alırım büyük ihtimal bende. Bu arada buff’in da ekran koruyucuları çok iyi ama kılıfa uyumlu mu bilmiyorum.
Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.Buff da iyi diyorlar sen bilirsin.
Rica ederim.Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.
ben kullaniyorumBu arada S8'i Gear VR 2016 veya 2017 ile kullanan oldu mu?
Hangisini? Fiyatına değer mi? Kullanışlı mı birde 20TL lik VR lar ile farkı var mı?ben kullaniyorum
Ben GoogleCardboard aldım am beni tatmin etmedi. Acaba gear VR alsam arada fark var mı dedim. Hani Samsung gear Vr'nin kendi mağazası varmış ya.digerlerinin durumunu bilmiyorum ben eglence ve egitim amacli kullaniyorum oyun uygulama vs eglenceli online aktivitelerde oluyor...benim icin keyifli bir eglence hergun kullanmiyorum ama bu kisiye gore degisir sıkılabilirsinde denemek icin ucuz alip bir dene daha cok hosuna giderse o zaman pahalilarina bakarsin bende 2017 var
Git mağazada dene burada sormakla uğraşmaBen GoogleCardboard aldım am beni tatmin etmedi. Acaba gear VR alsam arada fark var mı dedim. Hani Samsung gear Vr'nin kendi mağazası varmış ya.
Geçen hafta gittiğimde yoktu. Ona bakmak için gitmedim ama hiç hatırlamıyorum deneme standını.Git mağazada dene burada sormakla uğraşma
Çay içmeyi unutmayın evlat
aynen uyelere bendede indirim olarak gosteriyorhocam bende 399,01 tl olarak gozukuyor %50 indirim yok.
Benim önerim Neo Hybird siyah rengi. Hem siyahı S8 rengi ile tam uyum sağlıyor heme inceliğinden ödün vermeden iyi bir koruma sağlıyor.Beyler acil yazarsaniz sevinirim . S8 icin hepsiburada dan spigen marka kılıf siparis vercem , en ince ve en sık hangisi yani telefonun seklini bozmasın yeterli bu arada renk orgide grisi.
Cevab veren olmadıArkadaşlar mesaj bildirim sesini istediğimiz ton u ayarlayamı yor mu yuz ben bulamadım ?
Bildirim tonu ayarlanabiliyor ses menüsündenCevab veren olmadı
Cardboard sadece ilk vr deneyimi isteyenler için. Gear vr ise apayrı dünya. Mutlaka deneyip alın. Sizin zevkinize bağlıBen GoogleCardboard aldım am beni tatmin etmedi. Acaba gear VR alsam arada fark var mı dedim. Hani Samsung gear Vr'nin kendi mağazası varmış ya.
cam korucudan çok şikayet var... memnun olanda var ama şikayet daha fazla...kılıf ise çok iyi. spingenin diğer kuru uygulanan ürnünü övüyorlar onu düşünebilirsin...ıslak uygulanan var ama ekran portakal kabuğu gibi oluyormuş. ayrıca hepsiburada da indirimli ordan alman daha uygun... yeni sıvı koruyucu ön siparişte onu bekliyo çoğu kişi....Yaklaşık 1 haftadır s8+ kullanıcısıyım.Henüz koruyucu,kılıf vs. takmadım.Şu iki ürünü almayı düşünüyorum.Özellikle cam konusunda dokunma hassasiyetini etkilediğine dair yorumlar okudum.Sizlerden kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum
Galaxy S8 Plus Cam Ekran Koruyucu, Spigen Full Cover Glass - Spigen
Galaxy S8 Plus Kılıf, Spigen Neo Hybrid Gun Metal - Spigen
cam korucudan çok şikayet var... memnun olanda var ama şikayet daha fazla...kılıf ise çok iyi. spingenin diğer kuru uygulanan ürnünü övüyorlar onu düşünebilirsin...ıslak uygulanan var ama ekran portakal kabuğu gibi oluyormuş. ayrıca hepsiburada da indirimli ordan alman daha uygun... yeni sıvı koruyucu ön siparişte onu bekliyo çoğu kişi....
evet.... en uygunu kenardan kalkma yapmayanı bu diyorlar. Galaxy S8 Plus Ekran Koruyucu, Spigen Curved Crystal HD Kavisli Tam Kaplayan 2 Adet - SpigenBahsettiğin ürün şu galiba Spigen Universal Glas Nano Liquid Sıvı (Seramik) Kaplama - Spigen
Ekran koruyucu konusu tam bir muamma.Piyasada herkesin mutabık kaldığı bir ürün yok şu ana kadar.Ben de birini alacağım artık.
Bu iş böyle devam eder s9 u beklersin beğenip alırsın bu sefer note 9 çıkar o daha güzel olur onuda çok beğenirsin sonra s10 çıkar bu böyle devam eder ama s9 u bekleyip görmek lazımarkadaslar s8 alip gercekten keske almasaydim diyen var mi ?.Ben s9'u bekliyip telefonu gordukten sonra kararimi vericem sizce s9'u beklemeye deger mi yoksa biran once s8 aliyim mi sonradan pisman olurmuyum sizce?