Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
S8 Plus'ı aldık bugün , tabi bana değil kardeşime , ama arada bende kullancam yarısını ben verdim :D

Orkide grisi alcaktım telefoncuda yoktu . Bu yüzden siyah aldım 3300'e iyi geldi baya :D

Önerisi olan varsa bekliyorum ( Şu kamera modunu indir iyidir , ya da tema iyidir filan)

Samsung arayüzüne biraz alışamadım LG den sonra biraz fazla detaylı geldi ama adamlar her şeyi düşünmüşler , ama kamera arayüzü olarak LG 'nin daha iyi olduğunu söyleyebilirim , birde geniş açıyı cok aradım onun haricinde sorun yok .

Bu arada ekranı tamamen kaplayacak jelatin var mı ? Etrafta bulamadım .
Hayırlı olsun:D Mod olarak Güzel yüz, arka kamera ile selfie ve Spor modlarını indirebilirsin işe yarar modlar. Tema olarak ben kendi temasını kullanıyorum ama Zedge'de çok iyi S8 için wallpaperler var.
--- Gönderi Güncellendi ---
Telefonun kutusundan çıkan akg kulaklığı bozulan var mı başka? Benimkinin bir tarafından daha az ses geliyor ve kalitesi daha kötü. Telefon garantisi falan bunu kapsıyor mu? Pahalı kulaklıklar çünkü kullanılamaz hale gelmesi üzücü.
Kesinlikle kapsıyor yollamalısın.

Mura_T

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba, arkadaşlar Whtasapp mesajlarında kilit ekranında edge ekranı yanmıyor neden? Ekran açıkken sorun yok yanıyor. Normal SMS'te sıkıntı yok her türlü yanıyor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Üstte ekran için çok iyi bir cam jelatinin linkini attım. Fakat kılıf takınca dokunmatik tam işlemiyor.
Aliexpressten nasıl alcam ki ? Hepsiburadadan filan alıp kullanan var mı jelatin ? Tam kaplayacak ama en ufak boşluk olmayacak
Hayırlı olsun:D Mod olarak Güzel yüz, arka kamera ile selfie ve Spor modlarını indirebilirsin işe yarar modlar. Tema olarak ben kendi temasını kullanıyorum ama Zedge'de çok iyi S8 için wallpaperler var.

Saol , Zedge de özel olarak ne yazıp aratıyorsun ? S8 için diyince :D

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Aliexpressten nasıl alcam ki ? Hepsiburadadan filan alıp kullanan var mı jelatin ? Tam kaplayacak ama en ufak boşluk olmayacak
Hepsiburada dan 35 tl ye film aldım 2 gün sonra çıkardım alıcaksan cam al. Spigen de var oda 55 tl. Aliexpress den 10 tl ye almak daha mantıklı 2 haftada geliyor. Hepsiburada dan alır gibi alıcaksın bi fark yok.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hepsiburada dan 35 tl ye film aldım 2 gün sonra çıkardım alıcaksan cam al. Spigen de var oda 55 tl. Aliexpress den 10 tl ye almak daha mantıklı 2 haftada geliyor. Hepsiburada dan alır gibi alıcaksın bi fark yok.
Tamam o zaman Aliexpress ten verelim siparişi :) Bugün içinde başka öneri olmassa ordan alacağım .

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Tamam o zaman Aliexpress ten verelim siparişi :) Bugün içinde başka öneri olmassa ordan alacağım .
Bu jelatin gerçekten iyi edhe dahil olmak üzere gerçek ekran deneyimini alıyorsun tek kötü yani kılıf taktığında basmıyor tam. Galiba kenarlardan hava alamadığı için. Spigen nano fit kılıf aldım onun krnarları açık olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum gelince yazarım

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bu jelatin gerçekten iyi edhe dahil olmak üzere gerçek ekran deneyimini alıyorsun tek kötü yani kılıf taktığında basmıyor tam. Galiba kenarlardan hava alamadığı için. Spigen nano fit kılıf aldım onun krnarları açık olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum gelince yazarım
O zaman bekliyorum , jelatinlerin 2 side takılı olarak fotolarını çekip atabilir misin ? Bu arada kılıfla kullancam .

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
[QUOTEmlsn, post: 4325583, member: 282269"]edge ekrani guncellemesi gelmis tam bekledigim gibi renk degistirmesi falan gelmis cok guzell olmus
watsapp bildirimleri on izlemesini kapatabiliyormusunuz acaba sadece yukarida dursa[/QUOTE]
Güncelleme ile ne değişiklik oldu ki ben hala çözemedim dün yaptım bende edge ekrani güncellemesini ama bi fark yok ayar yerinde??
edge ekrani guncellemesi gelmis tam bekledigim gibi renk degistirmesi falan gelmis cok guzell olmus
watsapp bildirimleri on izlemesini kapatabiliyormusunuz acaba sadece yukarida dursa
Güncelleme ile ne değişiklik oldu ki ben hala çözemedim dün yaptım bende edge ekrani güncellemesini ama bi fark yok ayar yerinde??
[QUOTEmlsn, post: 4325583, member: 282269"]edge ekrani guncellemesi gelmis tam bekledigim gibi renk degistirmesi falan gelmis cok guzell olmus
watsapp bildirimleri on izlemesini kapatabiliyormusunuz acaba sadece yukarida dursa

Güncelleme ile ne değişiklik oldu ki ben hala çözemedim dün yaptım bende edge ekrani güncellemesini ama bi fark yok ayar yerinde??[/QUOTE]
Tm pardon buldum renk değistirme yerini

Mertcan39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar merhaba Samsung Türkiye garantili S8+ kullanıyorum fakat Türkçe karakter geçen şarkı isimlerini saçma sapan karakterlere çeviriyor Mesela büyük İ küçük ı ş gibi harfleri format attım varsayılan yazı fontunda denedim çözemedim tüm şarkı isimlerini değiştirmek zorunda kaldım note 3 neo bile destekliyordu tüm karakterleri

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Yani alma mi diyorsun telefonu alıp 3 sene kullanmak istiyorum

Beni ugrastirmasini istemiyorum
Gayet hızlı bir telefon 2 sene rahat götürür diye düşünüyorum. Arada ufak takılmalar oluyor sadece. Bence şu saatten sonra iphone 8 beklemen daha mantıklı.

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Gayet hızlı bir telefon 2 sene rahat götürür diye düşünüyorum. Arada ufak takılmalar oluyor sadece. Bence şu saatten sonra iphone 8 beklemen daha mantıklı.
Hocam nisanda elime para geçiçek nisanda alicam ozaman 3500 tl bir telefon alıp 3 sene kullancam iphone 8 aşar beni u11 düşünüyorum suan

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Hocam nisanda elime para geçiçek nisanda alicam ozaman 3500 tl bir telefon alıp 3 sene kullancam iphone 8 aşar beni u11 düşünüyorum suan
O zaman 7 plus veya iphone 7 alabilirsin. Ben s8 i sırf tasarımı güzel diye aldım. Memnunum şuanlık çok şık bir cihaz. Hangi android telefonu alırsan al illa hafif kasılmalar oluyor android yüzünden.

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Sizin fikriniz nedir
7 almam 7 plus alırsam 12i gb alırım oda pahali

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Sizin fikriniz nedir

7 almam 7 plus alırsam 12i gb alırım oda pahali
O zaman s8 plus alın derim. Telefonda benim için tek sıkıntı ekran kavisli olduğu için film falan zor bulunuyor şuan aliexpresden aldım fakat kılıfla uymuyor oda. Ekran kırılcak diye tırsıyorum değişimi 1400 tl malum. Plus olanı daha da pahalı onu göz önünde bulundurarak al.

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Arkadaşlaeir az önce wifiye bağlandım ve instagram, facebook ve messenger uygulamalarını otomatik olarak güncelledi. Fakat sadece facebook un uygulamalarını güncelledi. İlginç yanı ise play store ve samsung apps de otomatik uygulama güncellemesi wifi dahil olmak üzere kapalı. Bu güncellemeleri yaptıktan sonra şuanda instagram açılmıyor. Açılsada donuyor kendini kapatıyor. Hiçbirşekilde instagrama giremiyorum bu kadar saçma birşey görmedim ne yapmam gerekli?

Google dan Otomatik güncellemeyi kapat uygulamaları sil yeniden Manuel yükle telefonu yeniden başlat