M
Murat Burç
SDN Okuru
100 TL diye duymuştum ben.ekran filmi nekadar?9h cam mı?
--- Gönderi Güncellendi ---
ekran filmi nekadar?9h cam mı?
100 TL diye duymuştum ben.ekran filmi nekadar?9h cam mı?
Ön arka 120 sadece ön 100tl. Sınirsiz ucu kalktiginda degistirme hakki var. Eger cizik olursa da 10tl karsiliginda yeniliyolar. Cam degil. Ekranin her tarafini saran kalin elastik bir malzeme. Dusmelere degil ama cizikler icin oldukca etkili bi film kalin cunku. Camlarda cok oturmama vs oluyormus yada kilifla uyumsuzluk gibi bunda oyle bisey yok.ekran filmi nekadar?9h cam mı?
Markasini biliyor musunuz? Hamburgta bulabilirsem ben de alip uygulayayim...Ön arka 120 sadece ön 100tl. Sınirsiz ucu kalktiginda degistirme hakki var. Eger cizik olursa da 10tl karsiliginda yeniliyolar. Cam degil. Ekranin her tarafini saran kalin elastik bir malzeme. Dusmelere degil ama cizikler icin oldukca etkili bi film kalin cunku. Camlarda cok oturmama vs oluyormus yada kilifla uyumsuzluk gibi bunda oyle bisey yok.
1 yıl sonraandroid oreo (8.0) bize ne zaman gelir acaba?
En az 7 ayyok artık o kadar olmaz herhalde![]()
Sizin uygulamanız zor. Bizim burdada yapıyorlar telefona göre adam kesiyor lazer ile. Spigen ekran jelatinine benziyor malzemesi.Markasini biliyor musunuz? Hamburgta bulabilirsem ben de alip uygulayayim...
Emaar'ın benzeri bir mağazad dünyada şuan başka yok sanırım ama herhangi üst seviye bir samsung mağazasına giderseniz hamburgda onlar da uyguluyor olabilir.Markasini biliyor musunuz? Hamburgta bulabilirsem ben de alip uygulayayim...
Spigen'de de var dedigim urunun aynisi. Neo flex hd adi altinda geciyor. Icinden uygulama sivisi bez vs hersey cikiyor. Youtube'da uygulama videosuda var. Uyguladiktan sonra 1gun kilif takmayin ilk 1 saatte urune pek dokunmayin demisti samsung.Markasini biliyor musunuz? Hamburgta bulabilirsem ben de alip uygulayayim...
Güncelleme daha yeni geldi zaten.Geç dağıtılmaya başlanıyor ama yinede bu yıl ben Google'nın kendi cihazlari ve General mobile den başka bir markanin bu yil vereceğini sanmam. Şubat-Mart ortasi gelicek S8'eyok artık o kadar olmaz herhalde![]()
Kamera bulaniklasmasini tam yegenimin dogum gunu esnasinda yasadim ve hic fotograf cekemedim iyi de sövdüler bana.bende yasiyorum ve sadece watsapp ile degil farkli uygulamalarda da oluyor yazilimda hala hatalar var malesef gecen gun teknik servisteki bir yetkili ile konustum hepsini rapor ediyoruz dedi son guncellemeden sonra kamera bulaniklasmasi oluyormus ben yasamadim hic ama bunlari da rapor ettik dedi umarim cozulur ufak da olsa hatalar can sıkıyor
Spigen'in uygulamasi islak olarak uygulandigi icin cok kolay. Zaten sivisi icinden cikiyor kutununHamburgta genelde magazalar kendi uygulamiyor veya urun kadar daha ucret oduyorsunuz . Ama yine de soracagim [emoji106]
Not 8 tanıtılmasını bekleyip s8 plus u öyle alacaktım bugün diyorum ki iyiki beklemeden s8 plus i almışım elektronik cihazlarda şansım hep iyi gitmiştir hiç-bir sorun ile karşılaşmadım
Bugün s8 plus dahaçok sevdim
Not 8 tek elle kullanmayı bırakın tutmak bile zor olacak çerçeve yüzündenNeden ki note 8 buyuk ekran severlere cok daha kullanisli ve iyi bir cihaz
Alışınca sıkıntı olmuyor hocamBugün s8 sükut
Not 8 tek elle kullanmayı bırakın tutmak bile zor olacak çerçeve yüzünden
Bugün s8 sükut
Not 8 tek elle kullanmayı bırakın tutmak bile zor olacak çerçeve yüzünden
Şubat başı diye ön görüyorum , ha en erken Aralık Ocak , en geçte Mart .android oreo (8.0) bize ne zaman gelir acaba?
Köşelerin keskin hat olması yüzündenNiye s8+ la n8 hemen hemen ayni olculerde degil miydi
Köşelerin keskin hat olması yüzünden
Internetin acıksa yaptığın görüşmeler hd kalitesinde ses gelsin diye olan bir özellik benim bildigim kadarıyla iyi bisey yani .ddS.a arkadaşlar.. s8 kullanıcısıyım telefon ekranımın üst kısmında kablosuz bağlantı simgesinin yanında küçük telefon işareti sürekli çıkıp kayboluyor.. bu neden olur bilen varmı acaba
Sanirim hicbirimiz bu kilifi kullanmiyoruzInternetin acıksa yaptığın görüşmeler hd kalitesinde ses gelsin diye olan bir özellik benim bildigim kadarıyla iyi bisey yani .dd
Beyler bide allah rızası için 4. Kez mi ne soruyorum şu soruyu s8 clear view kapaklı kılıfını kullanan arkadaşlar varmı varsa memlunmu ekrani ciziyomu kılıf kolay ciziliyomu bi cvp verin nolur artık kac gun oldu
Cam telefon mu olur cam kasaya hayır samsung hayranıydım ne zaman cam kasaya geçti bıraktım özelliklere diyecek yok ama cam kasa kullanamam kullanan kullanır ama elime alınca bile kırılacak hissi veriyor bu yüzden iphoneye geçtim yapacak bir şey yok yine de samsung hep aklımda
Ben sipariş verdim geliyo bugun yazicam yoruma artik nasıl oldugunuSanirim hicbirimiz bu kilifi kullanmiyoruz![]()
. Niçin cam demedim cam kasaya hayır dedim!!! Kaç kişi para verip kablosuz şarj kullanıyor? Cam telefon olmaz illa darbe alacak düşecek güya korumalı cammış millet çatlak telefonla dolaşıyor değişim tonla para.ip geçerse cam olmayan başka marka kullanırım.Kablosuz şarj için ya cam ya da plastik olmak zorunda bu yuzden cam. Ip da geciyor artik cam kasaya zaten