Paganini58
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 68
Kesinlikle almayın. 7 plus ı en az 3-4 sene daha kullanırsınız bence.
Teşekkür ederim.
Kesinlikle almayın. 7 plus ı en az 3-4 sene daha kullanırsınız bence.
Ayarlar bolumunde programlari tam ekran yapan bir bolum var ordan istediginiz uygulamayi secip onun hep tam ekran olarak calismasini saglayabilirsiniz.Beyler meraba yaklaşık 2 saat önce s8 aldım sormak istediğim oynadığım bir oyun ekrana tam sığmıyor ayarı felan var mı acaba?
Game tuner indir. İstediğin oyunu tam ekran yapabilir, yapmayabilirsin. Ayrıca grafik ayarlarını da ayarlayabilirsin. Fps de bakabilirsin.Beyler meraba yaklaşık 2 saat önce s8 aldım sormak istediğim oynadığım bir oyun ekrana tam sığmıyor ayarı felan var mı acaba?
Eyvallah hocam sagolun bide sim hafızasına kayıtlı kişiler gelmedi rehber bomboş onu nasıl ayarlayabiriz ?
Üstündeyken açık kalma özelliği açık olabilir. Telefonu masaya koy 1 dakika kalsın öyle dene.Beyler parmak izi klanirken neden ekrani kaydirinca aciliyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Beyler kusura bakmayin cok soru sordum ama irisi acip parmak izini kapatiyorum yinede sadece ekrani kaydirip acabiliyorum
Kirlendiğini düşündülçe yıkıyorum ( 10 kereden fazla yıkamışımdır), denize girdim suyun altında fotoğraf çekildim. Cihaz su geçirmez. Sadece ıslandıktan sonra sarj yeri kuruyana kadar şart etmene izin vermiyor onuda az sallayıp 5 dakika bekleyince kuruyor şarj edilebiliyor.Arkadaşlar 2-3 hafta önce Hepsiburada dan Galaxy S8 aldım. Bir kaç sorum var. Aranızda telefonu su altında kullanan veya hiç acımadan muslukta yıkayan var mı? Bir problem oluyor mu?
Akıllı kilit ayarlarına bakın belki orada bir şey açık kalmıştır. Ekran kilidi kısmının parmak izi ve iris olduğuna emin misiniz? Kaydedip de açmamış da olabilirsiniz.Denedim olmuyor parmak izi calisiyor pinde koydum ama ekrani kaydirinca kilidi aciliyor cozemedim daha![]()
Hello bixby dedin mi?Bixby sesli asistan geldi bana ama nasıl kullanılacağını çözemedim
Bixby açık şuan siri gibi konuşma yeri geliyor fakat bixby tuşuna basınca aşırı kasıyor telefon. Madem bixby veriyorsun adam akıllı güncelleme verdr telefon kasmasın.Hello bixby dedin mi?
Veya bixby ayarlardan aktifleştirilmesi gerekiyor.
Bixby suanda sesli olarak kullaniliyor. Bixby ayarlara girip aktif ettiginizde size hersey nasil yapiliyor gostermekte. Camera,playstore,notes gibi cogu samsung programini sesli olarak aciyorum. Cok hafif donmakta programi acarken fakat gayet akici geldi bana ilk surum icin.
Telefon kilidini bixby ile açtırabiliyorsunuz onu dener misiniz çalışıyor mu?Sadece samsung programlari degil whatsapp actirip mesaj bile yazdirabiliyorsunuz. Cok begendim. Acil Turkce dil destegi lazim cok kullanisli olur.
Kilidi ac dedigimde parola bolumune yonlendiriyor. Iris vs kullanmiyorum ben sadece parmak izi ve sifre belkide bundandir.Telefon kilidini bixby ile açtırabiliyorsunuz onu dener misiniz çalışıyor mu?
Ama sanırım sadece şifre ile açılıyor. Şifre soruyor bixby belki ekranı uyandır deyip iris ile de açılabilir.