yavuz2424
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Samsungun en sevdiğüm özelliği her bildirimde ötse vay halimizeÖncelikle merhaba elimde samsung s8 var fakat whatsappta ard arda gelen mesajlarda bazen ses kesiliyor bunun sebebi nedir ve aynı sorunu yaşayan var mı acaba
bende yasiyorum ve sadece watsapp ile degil farkli uygulamalarda da oluyor yazilimda hala hatalar var malesef gecen gun teknik servisteki bir yetkili ile konustum hepsini rapor ediyoruz dedi son guncellemeden sonra kamera bulaniklasmasi oluyormus ben yasamadim hic ama bunlari da rapor ettik dedi umarim cozulur ufak da olsa hatalar can sıkıyorÖncelikle merhaba elimde samsung s8 var fakat whatsappta ard arda gelen mesajlarda bazen ses kesiliyor bunun sebebi nedir ve aynı sorunu yaşayan var mı acaba
Cevabınız için teşşekkür ederim ben cihazda bir sorun mu var diye endişe etmiştimSamsungun en sevdiğüm özelliği her bildirimde ötse vay halimize
Cevabınız için çok teşekkür ederim birde bazen elime aldığımda titriyor acaba sizde de oluyor mu her zaman değil nadiren ekranda bildirim olsun olmasınbende yasiyorum ve sadece watsapp ile degil farkli uygulamalarda da oluyor yazilimda hala hatalar var malesef gecen gun teknik servisteki bir yetkili ile konustum hepsini rapor ediyoruz dedi son guncellemeden sonra kamera bulaniklasmasi oluyormus ben yasamadim hic ama bunlari da rapor ettik dedi umarim cozulur ufak da olsa hatalar can sıkıyor
Onu ayarlardan kapatabiliyorsun bildirim olduğunu sana hatırlatmak için yapıyor bunu bildirim yoksa titremez.Cevabınız için teşşekkür ederim ben cihazda bir sorun mu var diye endişe etmiştim
--- Gönderi Güncellendi ---
Cevabınız için çok teşekkür ederim birde bazen elime aldığımda titriyor acaba sizde de oluyor mu her zaman değil nadiren ekranda bildirim olsun olmasın
Bahsedilen durum yazılımsal bir hata değil ki neden rapor etmişler?bende yasiyorum ve sadece watsapp ile degil farkli uygulamalarda da oluyor yazilimda hala hatalar var malesef gecen gun teknik servisteki bir yetkili ile konustum hepsini rapor ediyoruz dedi son guncellemeden sonra kamera bulaniklasmasi oluyormus ben yasamadim hic ama bunlari da rapor ettik dedi umarim cozulur ufak da olsa hatalar can sıkıyor
siz neden olduğunu düşünüyorsunuz servislik bir durum var mı ?Onu ayarlardan kapatabiliyorsun bildirim olduğunu sana hatırlatmak için yapıyor bunu bildirim yoksa titremez.
Bahsedilen durum yazılımsal bir hata değil ki neden rapor etmişler?
Yok ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum direkt olarak.siz neden olduğunu düşünüyorsunuz servislik bir durum var mı ?
arkadaşlar bugün farkettimki beni arayanlar ulaşamıyor ve bende kimseyi arayamıyorum (hattım türk Telekom) telefonu yeniden başlattığımda ise geri geliyor 2 dk sonra yine aynı şey oluyo internetimde dahil. fakat baktığımda full çekiyo sizce neden olabilir( telefonum s8 plus)
Ben S7'yi suda yıkadım kasayı kontrol et açıklık falan var mı diye su geçirirse servise derdini anlatamazsin(açıklık varsa direk iade et zaten) yoksa abartmamak şartıyla muslukta yıkayabilirsin(muslukta yıkamanın amacını çözemedim ben zevk olsun diye yıkıyordum.)Arkadaşlar 2-3 hafta önce Hepsiburada dan Galaxy S8 aldım. Bir kaç sorum var. Aranızda telefonu su altında kullanan veya hiç acımadan muslukta yıkayan var mı? Bir problem oluyor mu?
Ben S7'yi suda yıkadım kasayı kontrol et açıklık falan var mı diye su geçirirse servise derdini anlatamazsin(açıklık varsa direk iade et zaten) yoksa abartmamak şartıyla muslukta yıkayabilirsin(muslukta yıkamanın amacını çözemedim ben zevk olsun diye yıkıyordum.)
Ben fıikiyeyle su sıktım. Sonra çikolatalı süt döküldü telefona güç tuşu basmıyordu. Muslukta yıkadım düzeldi. Yine de suya sokmamanı tavsiye ederim.Arkadaşlar 2-3 hafta önce Hepsiburada dan Galaxy S8 aldım. Bir kaç sorum var. Aranızda telefonu su altında kullanan veya hiç acımadan muslukta yıkayan var mı? Bir problem oluyor mu?
aynı sorun bende de oluyorTelefonumu daha dün Hepsiburada'dan samsung türkiye garantili olarak aldım şu sorunla karşılaşıyorum.
Özellikle 8. Saniyede ki hata;
bu da göremeyenler için videodan kestim ekran görüntüsü
Ekli dosyayı görüntüle 26644
Bunu ben de merak ettim ... son guncelleme ile mi olustu bu ?Yuvarlak icine aldigim sey ne sizce gitmiyor bi turli![]()
Yok aldigimdan beri varBunu ben de merak ettim ... son guncelleme ile mi olustu bu ?
Bu olabilecek bir şey bence o kadar buyutmeye gerek yokTelefonumu daha dün Hepsiburada'dan samsung türkiye garantili olarak aldım şu sorunla karşılaşıyorum.
Swiftkey, Gboard gibi klavyeleri kullanmayı deneyebilirsiniz. Belki başka klavye kullanırsanız sorun çözülür.Telefonumu daha dün Hepsiburada'dan samsung türkiye garantili olarak aldım şu sorunla karşılaşıyorum.
Ölü piksel olmasın telefonu alana kadar bir çok s8 inceledim hiç böyle bir şey görmedimYuvarlak icine aldigim sey ne sizce gitmiyor bi turli![]()
Ölü piksel amoledde çok çok nadir görülür ki ondada bu kadar büyük olmaz ama yinede servise vermekte fayda varÖlü piksel olmasın telefonu alana kadar bir çok s8 inceledim hiç böyle bir şey görmedim
Asıl Amoledlerde çok diye biliyorum ben. Şuana kadar hiç görmedim garantiye ver derim.Ölü piksel amoledde çok çok nadir görülür ki ondada bu kadar büyük olmaz ama yinede servise vermekte fayda var
Yok yok amoledde yanık olurAsıl Amoledlerde çok diye biliyorum ben. Şuana kadar hiç görmedim garantiye ver derim.
Nedir iphone 7 plusta begenmediginiz ? Ya da Samsung Galaxy s8+ da nedir sizi ceken ?İphone 7 Plus Satıp S8+ almalımıyım? Bunu yapan varmı acaba kullanıcılar arasında [emoji5]
Nedir iphone 7 plusta begenmediginiz ? Ya da Samsung Galaxy s8+ da nedir sizi ceken ?
![]()
Maceraya gerek yok derim ben ..
Kesinlikle almayın. 7 plus ı en az 3-4 sene daha kullanırsınız bence.İphone 7 Plus Satıp S8+ almalımıyım? Bunu yapan varmı acaba kullanıcılar arasında [emoji5]