Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

SENOLTURK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
merhaba smart switch ten yedek alıp tekrar yükleyen varmı

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Spigen manyetik arac tutacagim var onceden iphone ve a5 2017 cihazim ile kullandim ve bir sknti yasamadim. Acaba s8 cihazimla kullansam bir problem yasarmiyim acaba. Bu arada iphone manyetik tutacaga yapismiyordu magnet olmadan ama samsunglar tutacaga arada birsey olmadanda yapisabiliyor. Sorun olurmu benim icin

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
çok saçma biliyorum ama paylaşma ihtiyacı hissettim. Slikon kılıfım sıcaktan dolayı haliyle tam kavramamaya başlayınca bende çıkardım yıkadım iyice ama tam kurulamadan buzluğa attım belki daha iyi oturur diye 1dk bekletip çıkardım ve telefona taktım yaklaşık 3-4 saat boyunca böyle bir dokuda kaldı ve bu benim hayalimdeki kılıf resmen buna benzer bir kılıf gören varsa söyleyebilir mi

edit: ışık yansıyınca arkası mermer gibi duruyor

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    476.5 KB · Görüntüleme: 549

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
çok saçma biliyorum ama paylaşma ihtiyacı hissettim. Slikon kılıfım sıcaktan dolayı haliyle tam kavramamaya başlayınca bende çıkardım yıkadım iyice ama tam kurulamadan buzluğa attım belki daha iyi oturur diye 1dk bekletip çıkardım ve telefona taktım yaklaşık 3-4 saat boyunca böyle bir dokuda kaldı ve bu benim hayalimdeki kılıf resmen buna benzer bir kılıf gören varsa söyleyebilir mi
Tech21 in buna benzer kilifi olmasi gerekiyor

Reaksiyon puanı
5,173

[emoji23] [emoji23] [emoji23]

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
[emoji23] [emoji23] [emoji23]

o kadar mı saçma :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Niçin cam demedim cam kasaya hayır dedim!!! Kaç kişi para verip kablosuz şarj kullanıyor? Cam telefon olmaz illa darbe alacak düşecek güya korumalı cammış millet çatlak telefonla dolaşıyor değişim tonla para.ip geçerse cam olmayan başka marka kullanırım.
. Niçin cam demedim cam kasaya hayır dedim!!! Kaç kişi para verip kablosuz şarj kullanıyor? Cam telefon olmaz illa darbe alacak düşecek güya korumalı cammış millet çatlak telefonla dolaşıyor değişim tonla para.ip geçerse cam olmayan başka marka kullanırım.

Kablosuz şarjı siz kullanmayabilirsiniz bende kullanmıyorum ama bunu hayatına entegre etmiş çok insan var yatağının başına şarj pedi koyan çok insan var. arkası cam olmayan amiral gemisi de ip nun cama geçmesiyle beraber neredeyse kalmayacak belki v30 o da belki

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085

Düzeldi mi bari :D

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230

slikon kılıf spigenin olduğu için zaten hani rahatsız edecek kadar gevşemesi yoktu ilk güne göre gevşediğini görünce attım evet düzeldi muhtemelen yarında aynı şekilde gevşeyecek ama kışın bu sorunu yaşamam muhtemelen

hakan-kerem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Niçin cam demedim cam kasaya hayır dedim!!! Kaç kişi para verip kablosuz şarj kullanıyor? Cam telefon olmaz illa darbe alacak düşecek güya korumalı cammış millet çatlak telefonla dolaşıyor değişim tonla para.ip geçerse cam olmayan başka marka kullanırım.
. Niçin cam demedim cam kasaya hayır dedim!!! Kaç kişi para verip kablosuz şarj kullanıyor? Cam telefon olmaz illa darbe alacak düşecek güya korumalı cammış millet çatlak telefonla dolaşıyor değişim tonla para.ip geçerse cam olmayan başka marka kullanırım.
Türkiye'de var mı bilmiyorum ama yabancı ülkelerde Starbucks gibi yerlerde masalarda kablosuz şarj standı var ve düşününce o kadar gerekli ve o kadar kullanışlı bir teknoloji ki. Bir de düşündüğünüzden çok daha fazla kişi kablosuz şarj standı alıyor ve kullanıyor.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Uygulamalar için farkli bildirim sesi ayarlayabiliyormuyuz İnstagram'in bildirim sesini değiştirmek istiyorim ama bi türlu olmadi öyle bi özellik galiba yok telefonda. Bunun uygulamasi falan varmı?

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Ya bu arada bixby yi ben tuştan ötürü çok kullanisli buldum ve inanirmisiniz cok rahat kullaniyorum mesela shazami indiricem open play store and download shazam diyorum hallediyor optimise my device diyorum hemen hallediyor sizde alisirsaniz bence kullanisli

Uygulamalar için farkli bildirim sesi ayarlayabiliyormuyuz İnstagram'in bildirim sesini değiştirmek istiyorim ama bi türlu olmadi öyle bi özellik galiba yok telefonda. Bunun uygulamasi falan varmı?

Sorunuzun cevabini bilmiyorum

yavuz2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Uygulama nın kendi içinde secenecek olarak sunması gerekir farklı bildirim sesi ayarlamak için

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Önce o buzlu efekti uygulamaya çalıştım, tabikide olmadı. Kamuflaj yapayım bari dedim tabikide olmadı. böyle tövbeestağfurullah bişey oldu bu mahvettim para biriktircem yine :((
Uygulama nın kendi içinde secenecek olarak sunması gerekir farklı bildirim sesi ayarlamak için

Ben baktım yoktu malesef

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    751 KB · Görüntüleme: 479

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Zil sesini açarken veya kısarken dıt dıt diye ses çıkıyor bi ortams girdiğimde sıkıntı oluyor bu sesin çıkmaması için ne yapabilirim?

ezezel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar s8 plusta aod açıkken karanlık ortamda ekranın sol ortasına doğru yeşil bi nokta oluşuyo ve ortam karanlıkken yine ekran açıkken o yeşil nokta görünüyo yazılımsal bişey olabilir mi sizce?

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Sizinde ekran parlakliğı otomatik ayarlari sorunlu mu ? Son güncellemede de ben istediğim performansı alamadım ..

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Spigen s8 için yeni cam ekran filmi çıkarmış fiyatı 80 tl alan varmı?

Kojirox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bixby ingilizce olarak kullanmaya basladim ama cogu zaman hata veriyo ve donmalar yasaniyo sizdede bu boylemi arkadaslar