SENOLTURK
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
merhaba smart switch ten yedek alıp tekrar yükleyen varmı
Tech21 in buna benzer kilifi olmasi gerekiyorçok saçma biliyorum ama paylaşma ihtiyacı hissettim. Slikon kılıfım sıcaktan dolayı haliyle tam kavramamaya başlayınca bende çıkardım yıkadım iyice ama tam kurulamadan buzluğa attım belki daha iyi oturur diye 1dk bekletip çıkardım ve telefona taktım yaklaşık 3-4 saat boyunca böyle bir dokuda kaldı ve bu benim hayalimdeki kılıf resmen buna benzer bir kılıf gören varsa söyleyebilir mi
Tech21 in buna benzer kilifi olmasi gerekiyor
[emoji23] [emoji23] [emoji23]çok saçma biliyorum ama paylaşma ihtiyacı hissettim. Slikon kılıfım sıcaktan dolayı haliyle tam kavramamaya başlayınca bende çıkardım yıkadım iyice ama tam kurulamadan buzluğa attım belki daha iyi oturur diye 1dk bekletip çıkardım ve telefona taktım yaklaşık 3-4 saat boyunca böyle bir dokuda kaldı ve bu benim hayalimdeki kılıf resmen buna benzer bir kılıf gören varsa söyleyebilir mi
edit: ışık yansıyınca arkası mermer gibi duruyor
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Niçin cam demedim cam kasaya hayır dedim!!! Kaç kişi para verip kablosuz şarj kullanıyor? Cam telefon olmaz illa darbe alacak düşecek güya korumalı cammış millet çatlak telefonla dolaşıyor değişim tonla para.ip geçerse cam olmayan başka marka kullanırım.
--- Gönderi Güncellendi ---
. Niçin cam demedim cam kasaya hayır dedim!!! Kaç kişi para verip kablosuz şarj kullanıyor? Cam telefon olmaz illa darbe alacak düşecek güya korumalı cammış millet çatlak telefonla dolaşıyor değişim tonla para.ip geçerse cam olmayan başka marka kullanırım.
Düzeldi mi bariçok saçma biliyorum ama paylaşma ihtiyacı hissettim. Slikon kılıfım sıcaktan dolayı haliyle tam kavramamaya başlayınca bende çıkardım yıkadım iyice ama tam kurulamadan buzluğa attım belki daha iyi oturur diye 1dk bekletip çıkardım ve telefona taktım yaklaşık 3-4 saat boyunca böyle bir dokuda kaldı ve bu benim hayalimdeki kılıf resmen buna benzer bir kılıf gören varsa söyleyebilir mi
edit: ışık yansıyınca arkası mermer gibi duruyor
Düzeldi mi bari
Türkiye'de var mı bilmiyorum ama yabancı ülkelerde Starbucks gibi yerlerde masalarda kablosuz şarj standı var ve düşününce o kadar gerekli ve o kadar kullanışlı bir teknoloji ki. Bir de düşündüğünüzden çok daha fazla kişi kablosuz şarj standı alıyor ve kullanıyor.Niçin cam demedim cam kasaya hayır dedim!!! Kaç kişi para verip kablosuz şarj kullanıyor? Cam telefon olmaz illa darbe alacak düşecek güya korumalı cammış millet çatlak telefonla dolaşıyor değişim tonla para.ip geçerse cam olmayan başka marka kullanırım.
--- Gönderi Güncellendi ---
. Niçin cam demedim cam kasaya hayır dedim!!! Kaç kişi para verip kablosuz şarj kullanıyor? Cam telefon olmaz illa darbe alacak düşecek güya korumalı cammış millet çatlak telefonla dolaşıyor değişim tonla para.ip geçerse cam olmayan başka marka kullanırım.
Uygulamalar için farkli bildirim sesi ayarlayabiliyormuyuz İnstagram'in bildirim sesini değiştirmek istiyorim ama bi türlu olmadi öyle bi özellik galiba yok telefonda. Bunun uygulamasi falan varmı?
Uygulama nın kendi içinde secenecek olarak sunması gerekir farklı bildirim sesi ayarlamak içinUygulamalar için farkli bildirim sesi ayarlayabiliyormuyuz İnstagram'in bildirim sesini değiştirmek istiyorim ama bi türlu olmadi öyle bi özellik galiba yok telefonda. Bunun uygulamasi falan varmı?
Uygulama nın kendi içinde secenecek olarak sunması gerekir farklı bildirim sesi ayarlamak için
Facebook ve wp ta var ancak instagram da bulunmuyor bu özellik maalesefki. O yüzden yapabilen uygulama varmi diye sordum.Uygulama nın kendi içinde secenecek olarak sunması gerekir farklı bildirim sesi ayarlamak için
Bir kere bas sonra daireden tutup kendin sürükle.Zil sesini açarken veya kısarken dıt dıt diye ses çıkıyor bi ortams girdiğimde sıkıntı oluyor bu sesin çıkmaması için ne yapabilirim?
İlk bastığımda da çıkmamasını istiyorum mümkünmü?Bir kere bas sonra daireden tutup kendin sürükle.
O ses bildirimini kapatmanın bir yolu sanırım yok ama rahatsız etme modunu açarsan ses gelmiyordu yanlış hatırlamıyorsam .İlk bastığımda da çıkmamasını istiyorum mümkünmü?
Aynen öyle şimdi hatırladım doğru.O ses bildirimini kapatmanın bir yolu sanırım yok ama rahatsız etme modunu açarsan ses gelmiyordu yanlış hatırlamıyorsam .
Evet son güncellemeden sonra otomatik parlaklık sorunlu. Gece bile aşırı parlak oluyor ekran...Sizinde ekran parlakliğı otomatik ayarlari sorunlu mu ? Son güncellemede de ben istediğim performansı alamadım ..
Spigen s8 için yeni cam ekran filmi çıkarmış fiyatı 80 tl alan varmı?
Bixby ingilizce olarak kullanmaya basladim ama cogu zaman hata veriyo ve donmalar yasaniyo sizdede bu boylemi arkadaslar
Ekteki ürün mü ?Spigen s8 için yeni cam ekran filmi çıkarmış fiyatı 80 tl alan varmı?
ekran koruyucudan da olabilirSizinde ekran parlakliğı otomatik ayarlari sorunlu mu ? Son güncellemede de ben istediğim performansı alamadım ..
Hatadan kastim Bixby voice calistirmayi durdurdu hatasi geri bildirim yapiyorum oldukca duzeltme yaparlar buyuk ihtimal ve Bixby home a girip ciktikca donmalar yasiyorumYavas calistigi dogru ama ben hata cok nadir yasadim